לא יודעת אם השאלה הזאת הייתה או לא

לא יודעת אם השאלה הזאת הייתה או לא

אז אני אשאל בכל מקרה: מי סובל יותר הבנים או הבנות?

ZBlaster

New member
הבנות

כי הן צריכות ללדת ויש להם את הדבר הארור ( אך המשמח לעיתים ) הזה שנקרא מחזור... "בעצב תלדי בנים" Z-Blaster

Wild elf

New member
נראה שהבנות

סובלות יותר, אבל נראה לי שזה בגלל שבנים יודעים להסתיר את זה יותר טוב

אוקיי, אז גם אני רוצה להביע דעה../images/Emo9.gif

לפי דעתי הבנות מכמה סיבות קודם כל המחזור שנית כל הלידה שלישית בפעם הראשונה זה כואב רק לבנות והבנים רק נהנים... הבנות צריכות שעווה וכאלה הבנים לא הבנות הולכות על עקבים (אני רוצה לראות בן אחד שהולך על עקבים יום שלם!)

Piren

New member
heh

I think it's pretty equal actually קודם כל המחזור - If i recall biology correctly... the male menstrual cycle (not really the same in female's of course) is every 12 hours .. so once a month is easy
.. besides .. When you have your period .. we feel it as well שנית כל הלידה - i have 4 brothers and sisters .. (2 smaller.. one older.. one twin) .. i can honestly say that during the 9 months of pregnancy .. the man suffers much more .. seems to me 30 minutes of labor and 2 months of actually noticing pregnancy.. is worth 9 months of nagging
שלישית בפעם הראשונה זה כואב רק לבנות והבנים רק נהנים... -You have no idea what mental pressure is there for a man for his first time ... and second.. and third.. and fourth.. (you can go on like that forever) .. If i had the choice between "all time awkward" to "5 mins of a bit of pain" .. I'd go for the pain הבנות צריכות שעווה וכאלה הבנים לא - who said you have to? it's your choice .. besides.. seems like now days guys do that as well.. הבנות הולכות על עקבים (אני רוצה לראות בן אחד שהולך על עקבים יום שלם!) same here.. who asked you to go on high heels? it's your choice.. we cant force you to do that ... (I'm 1.65 .. i rather you wont wear those anyway ;-P ) ... besides .. i have a friend that used to work as a drug queen .. i bet he can out run you on high heels
Besides.. there are some down factors for being a man 1) hair is a big issue for many of us ...(no army in 6 months.. and i get mine back
) 2) we cant do a boob job to immediately become popular (well.. we can
) 3) there's a stick between our legs that sometimes can get in the way (more of a problem if you're not ashkenazy) 4) sometimes .. it kinda has a mind of his own .. and ruins your day 5) we die younger (life is shit anyway) 6) we don't age gracefully (There's "cranky old man" no "cranky old woman" ) 7) serve more in the army 8) (for the Jewish and Muslims among us) there's a really bad thing going on when we're young 9) Being gay is painful in oh so many ways
(so i hear) 10) Jail is alot funner for girls (so i hear ;-P ) and etc .

הבנים לא נהנים בפעם הראשונה !!!

כי לבת כואב והיא משמיע כל מיני אנחות מוזרות , ובהתחלה קשה להחדיר אותו , ועדשהוא חודר היא משמיעה אנחות כאב מוזרות שאתה לא יודע עם להפסיק או להמשיך , ובד"כ אתה לא גומר בגלל הלחץשלה .

lonely TearDrop

New member
ממ

אני חושבת שבנות סובלות יותר בגלל המחזור וההריון.. אבל בכל מקרה.. עקבים (ויש הרבה בנים שלובשים עקבים דרך אגב) זה לא משהו שאת חייבת לסבול אותו כל יום.. אני אישית לא סובלת עקבים ולכן.. אני לא לובשת אותם! הבנות לא צריכות שעווה בדיוק כמו שהן לא צריכות עקבים, הן בוחרות להוריד שערות כדי שיהיה להן מראה יותר אסתטי התקופה והחברה היא זו שמכתיבה להן איך להיראות וכנ"ל לגבי בנים.. והיום אפשר לראות המוני בנים שמורידים שערות מהגוף.

תראי לי בחורה אחת שלא

סמירה שערות ויש לה חבר.....בטח שאת יכולה לא להסיר...אבל אז מי מסתכל עלייך?....

lonely TearDrop

New member
יש לי חבר

אני כן מורידה שערות, אבל לפעמים אין לי כוח כי זה מעצבן ותאמיני לי שחבר שלי אוהב אותי ונמשך אליי גם עם קצת זיפים.. את יודעת למה? כי הוא באמת אוהב אותי ודברים כאלה לא ישנו לו ולא יגרמו לו להימשך אליי ולאהוב אותי פחות. וככה זה צריך להיות. חוצמזה שבסיקסטיז למשל היה מקובל בקרב בנים ובנות להיות שעירים, לדעתי זה די דוחה כשזה נוגע לאזורים כמו בית השחי והרגליים.. אבל החברה היא זאת שמכתיבה לנו מה צריך להיות, אם את מחליטה ללכת אחרי העדר ואחרי "חוקי" החברה אז בכיף.. זו החלטה שלך. אף אחד לא מכריח אותך לעשות את זה.

lonely TearDrop

New member
ממ.. שאלה מעניינת

קודם כל אני לא מסתובבת עם חצאיות או משהו בסגנון כך שאני לא חושפת את הרגליים שלי בערך אף פעם אה אבל נניח שכן הייתי חושפת את הרגליים שלי, הייתי דוחה גם את עצמי אם לא הייתי מגלחת/ עושה שעווה קודם.. אבל עדיין זה לא משהו שהכרחי בשבילנו הבנות, זה משהו שאנחנו עושות מבחינה אסתטית (כתבתי נכון?), ויש בתקופה האחרונה הרבה בנים שעושים את זה גם. כך שזאת לא דוגמה טובה ללמה בנות סובלות יותר מבנים.

sheep 007

New member
תלוי את מי שואלים...

בתור בת, אני חושבת שבנות יותר סובלות בגלל המחזור, ההריון וכו' אבל אני מניחה שהיו בנים שיגידו שהבנים יותר סובלים...

danshk

New member
לפי דעתי הבנים כי בנוסף לכל הסבל של

הם צריכים גם לסבול את הבנות

הבנות אני חושבת..

כי הם יותר תמימות ורגישות... אבל אם מדברים ככה בחיים אז ברור שהבנות כי להם יש את המחזור והלידה!!! וזה אחושרמוטה מעצבןןןן

למעלה