לא יודעת אם זהו המקום הנכון

ל ו י ה

New member
לא יודעת אם זהו המקום הנכון

אך הייתי רוצה לשמוע שאני לא לבד וזה בסדר, או שאני לבד וזקוקה לסירוס כימי.
בתור נערה ובחורה צעירה נמשכתי לגברים גדולים ממני, בהפרשי גילאים גדולים של 15 עד 25 שנים. אך בשנתיים האחרונות משהו השתנה ומי שאני מוצאת את עצמי מסתכלת עליהם הם נערים, נערים מממש צעירים: אחיה הקטן של חברתי, חיילים ועוד דוגמאות. לא דיברתי על זה עם אף אחד, לא עשיתי עם זה שום דבר, אבל זזה מאוד השפיע על חיי ואני בקושי יוצאת עם גברים מאז -כאמור, גברים מבוגרים ואפילו גברים בני גילי כמעט ולא מושכים אותי.

mika tal

New member
מתוקה! לסירוס כימי זקוקה החברה |בוק

שלנו, שנותנת לך להרגיש ככה.. אז את מסתכלת על חיילים אז מה?? וגברים שמסתכלים על צעירות בנות 16? אני זוכרת שכשאני הייתי בת 16 (לפני 11 שנה), היו גברים שמוציאים את העיניים מהמקום, ועם כל הכבוד הם הרבה יותר בוטים בתגובות שלהם מנשים אני לא אשכח איזה בוקר, שחציתי מעבר חצייה, נהג אחד קרץ לי מרכב חולף, כאשר ההוא שלאחריו, הוציא לי לשון.. זאת תת רמה. ותחשבי שאני לא בחורה שמתלבשת חשוף.. אז תרגישי טוב עם עצמך..יש גם דברים שאנשים לא מספרים, ואילו ידענו..

ל ו י ה

New member
הבעיה היא אחרת

אני רוצה יותר מלהיסתכל עליהם, את מבינה? ואני לא רוצה שיגידו עלי אותם הדברים שאת אומרת על גברים מבוגרים בהרבה ממך שמתחילים איתך. אם זה יה המשהו חולף, הייתי יודעת להתמודד, אבל זה נמשך כבר יותר משנתיים, ואני לא יוצאת כמעט עם גברים והסקס חסר לי מאוד.

magenta73

New member
אז תמשיכי

לחשוב מה חושבים עליך ותשארי יבשה... או שתעשי מה בז**ן שלך. מאוד פשוט... מאוד... מה אכפת לך מה אחרים חושבים? הבן אדם היחיד שאת חייבת לו דין וחשבון, בסופו של יום, זה לעצמך.

magenta73

New member
אז קודם

רצית תחליף אבא.... ועכשיו את רוצה תחליף בן. לפי פרויד את בסדר גמור... אולי קצת תקועה בשלב הפאלי.
אז זה לא מתאים לעינים של החברה. אז מה? כל עוד זה חוקי... (וזה חוקי מעל גיל 14) תעשי מה בא לך...

ל ו י ה

New member
תקועה, מאוד תקועה../images/Emo6.gif

זה חוקי מגיל 14? באמת? מאוד מפתיע, חשבתי 18 זהו הגיל שאפשר להתחיל...
מצד אחד, זה גם מה שאני אומרת לעצמי, מצד שני... אף פעם לא הייתה לי בעיה להתחיל עם גברים, אבל להתחיל עם ילדון בן 18... לא יודעת...

mika tal

New member
אז קודם כל... ../images/Emo24.gif

ממש לא התכוונתי שישמע כאילו תרגישי שצעירים יבקרו אותך, כמו שעשו הגברים המבוגרים הללו(הם היו בוטים), וכאן זה עניין פרטי שלך.. יש משהו מושך בבחורים צעירים, וזה דיי משעשע.. אני בת 27 ואני יכולה לומר לך שבחור בן 19 יכול בהחלט להיות מושך מאוד בעיניי. העניין הוא שמבחינת בן- זוג לא אחשוב על זה.. הצצתי בכרטיס שלך.. ייתכן שזה קשור אולי למערכת יחסים שכשלה, שלא נתנה לך סיפוק, או שאת רוצה לחוות את הנעורים שלך. תראי, חיילים זה צעיר, אבל לא כזה צעיר. לפעמים החרדה נובעת רק מההתעסקות בדברים, הנבירה בהם. את מתמודדת בזה שאת חולקת איתנו את מה שאת מרגישה.. וזה נפלא דרוש לכך הרבה אומץ.. אם זה בחור מעל גיל 18 שאת מעוניינת בו, אם יש לזה פוטנציאל מצידו , ואת רוצה אותו, אז אפשר לנסות. אולי תיווכחי לדעת שהפנטזיה לא כזאת מתוקה במציאות, אולי לא.. אבל אל תחששי לנסות, להעז.. שבוע מקסים!!!

ל ו י ה

New member
כן, אבל לא כולם

מרגישים נוח עם "להיות צביקה פיק". הרי ברור שלא חוכמת חייהם של הצעירים האלה היא שמושכת אותי.
אבל חלק גדול מהמשיכה היא שמחת החיים, החופש לחיות ללא טרדות מיותרות. תודה ושבוע מקסים גם לך!

לסרס...חחח

כשקראתי את ההודעה שלך חשבתי את בת 60 פלוס... הלו..טוק טוק טוק את צעירה מאוד! איפה את חיה?! אני! אני צריך להגיד לך שנשים עם הגיל משתבחות? (טוב לא מדובר על גיל ה60 פלוס...) את נמצאת בגיל כזה שאת יכולה לצאת עם בן 60 או עם בן 18 ולהרגיש מצויין! אולי תשכילי אותי (טיפש שכמוני) מה יש לבחורה בת 18 שאין לך...(צומח איזה משהו באמצע הזמן...?) תשנני את זה מאה פעמים-אני בת 18 רק חכמה ומנוסה יותר. עצם זה שאת אוהבת את הגברים בגיל צעיר (חיילים
שובבה) זה אומר שאת ממש IN. ואל תישכחי שאצל הגברים המצב הפוך-השיא שלנו זה בגיל 18 פלוס ואחרי זה אנחנו הולכים וקמלים (מה אפשר לעשות?זה מה יש!) הקיצור אם יש בינך לבין בחור בן 18 כימיה משותפת -שימי פס על כולם ולכי על זה. תאמיני לי הוא ינשק לך את הרגלים והידיים כל בוקר שהוא עם בחורה כמוך.

ל ו י ה

New member
לצאת עם בן 60 ולהרגיש מצויין?

באמת תודה רבה לך.
אבל הבנתי על מה אתה מדבר, תודה.

למעלה