לא יודעת אם זה במקום אבל פתחתי בלוג חדש

dornat

New member
לא יודעת אם זה במקום אבל פתחתי בלוג חדש

ואני רוצה לפרסם אותו, קראתי את כל הטיפים לפרסום הבלוג שלי אבל מדובר בעיקר בלהשאיר תגובות עם השם שלי בכל מיני בלוגים אחרים או לבקש אישורים ממנהלי פורומים לפרסם אותו, לא מצאתי פורומים מתאימים כי מדובר על מחשבות והגיגים. יש למישהו עוד רעיון? תודה

suki da yo

New member
בודאי

קודם כל- בפורום בלוגים יש הרבה מאוד מאמרים מצוינים על מיתוג הבלוג ועל הפצתו- מעניין ומומלץ (לא רק הקטגוריה אליה אני מקשרת, גם מאמרים אחרים שווים קריאה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=1516&c=7181&sc=2776&ssc=0 שנית- תכתבי. והרבה. לא יותר מפעם ביום- עדיף, אבל לא להפסיק. גם עם הניסיון רמת הכתיבה עולה, וגם ככל שתפרסמי יותר, ולאורך זמן, תצברי עוד קוראים. להמליץ פה בפורום, זה תמיד טוב. יש גם את פורום מומלצים בתפוז. והשאר זה עניין של זמן. בהצלחה

dornat

New member
סבבה תודה ועוד שאלה,

כללית יותר, האם הבלוגים שאנשים כותבים בתפוז מוגנים איכשהוא או שאנשים יכולים פשוט להעתיק מהם? דבר אחרון בטח כולם קוראים את המאמרים האלו ואז כולם מפרסמים באותו אופן אז איך זה גורם לי להתפרסם? תודה

suki da yo

New member
אמממ

בעיקרון, כן, זה מוגן בזכויות יוצרים (תסתכלי התחתית הבלוג- כתוב שהזכויות שמורות לך). מי שלוקח קצת יותר ברצינות מוסיף קובית זכויות יוצרים מושקעת יותר (את יכולה לראות אצלי איך זה נראה..), ויש את האתר הזה שהוא למי שבאמת היסטרי בנושא, ובודק ששום קטע מהבלוג שלך לא הועתק למקום אחר באינטרנט. אני לא יודעת כמה זה באמת אמין, אבל לנסות לא מזיק. בנוגע לטיפים- טוב, ברור שכולם משתמשים באותם טיפים. אבל אין פה נוסחאות קסם. זה פשוט עובד ככה. מי שמשתמש בטיפים האלה, ומשקיע בבלוג, אין סיבה שלא יתפרסם, במידה כזו או אחרת. בכל מקרה זרובבלה ודומיה לא נהיים מהיום למחר.

Bezalel P

New member
זה מאוד פשוט.

כתיבת בלוג מפורסם דומה מאוד לירידה במשקל. אפשר למכור לך נוסחאות קסם מכל מיני סוגים, אבל בסופו של דבר בלי תזונה נכונה ופעילות גופנית זה פשוט לא עובד. כדי לכתוב בלוג מצליח מה שצריך זה לכתוב היטב ולפרסם הרבה. הקוראים כבר יגיעו.

dornat

New member
חחח אבל עד כמה קלוריות ליום?

ויוגה זה נחשב? אני אעשה כמיטב יכולתי
תודה

suki da yo

New member
טוב, אתה יודע..

לא זה ולא זה הם "מאוד פשוטים". ואם היה עוד חנוכה הייתי מוסיפה אמוטיקון של סופגניה כדי להדגיש את הנקודה שלי..

dornat

New member
עוד שאלה.. הפעם על כתובת הבלוג

בעברת כתבתי בלוג שנושא מסויים ומאז החלפתי שם לבלוג אבל בשם בקודם עדיין מופיע לי בכתובת הלינק יש אפשרות לשנות זאת?

suki da yo

New member
לא הבנתי את השאלה

אם הכוונה היא שאת רוצה לשנות את הכתובת המקוצרת של הבלוג- אי אפשר לעשות את זה.

למעלה