לא יודעת אם זה המקום,אבל-חגיגת יום הולדת:]

GossipGirl2

New member
לא יודעת אם זה המקום,אבל-חגיגת יום הולדת:]

לחברה שלי יש בקרוב יום הולדת 20. אנחנו קבוצת חברים,כולם בני 20+(בערך 20 חברים..) שרוצים לחגוג בדרך מענינית:] התענינו על לופט(דירה שכזו), ובסוף הגענו למסקנה שלא נוכל לכלול את כל מה שאנחנו צריכים. הלופט לבדו עולה 2200(לשישי) ואז ישאר לנו רק 300 שקל לאלכוהול+שתייה קלה+אוכל, שזה כמובן,לא ממש מספיק. באמת שחרשנו את כל האינטרנט במציאת לופט/דירה למסיבה, אך ללא הצלחה. איך עוד אפשר לחגוג את היום הולדת? יש לנו 2500 שקל(כל אחד יביא 100 בערך, אך תלוי באטרקציה-אם זה משהו פשוט,אף אחד לא ישלם יותר מ50 שקל.) חייבות עזרה, אנחנו מיואשות. רעיונות למסיבה? אטרקציות במרכז אולי? אנחנו בני 20, בצבא, רוצים לחגוג כמו שצריך! תודה רבה

מה דעתך לחגוג בחוף בכנרת ../images/Emo35.gif

תחסכו את עלות הלופט בכסף שתאספו תקנו בשר שתייה. אם מתאים לכם ותצטרכו עוד עזרה בכייף.

GossipGirl2

New member
צימר למסיבה:]

אחרי שירדנו מהרעיון של הלופט חשבנו אולי על צימר למסיבה(כל צימר למסיבת רווקות בטח יתאים גם למסיבה שלנו..) אנחנו 8 בנות בנות 20+. או צימר גדול לכולנו-לא חייב מיטות נוחות לכולן,בטח לא נישן ממש וכורסא נפתחת זה מספיק טוב, או צימר שמסכים שנכניס שקי שינה ללילה או צימרים עם כמה יחידות-נניח 2,3 יחידות שנתחלק לזוגות/שלישיות. מה שחשוב: 1. חצר חמודה שיהיה אפשר לעשות על האש, לשבת בכייף, לאכול,לשתות ולהנות. 2.בריכה 3.לא יקר!ממש כמה שיותר זול,אנחנו חיילות:] המיקום פחות חשוב כי אנחנו עם אוטו. אנחנו מהמרכז:] תודה רבה רבה!

../images/Emo10.gif

אתמול בהודעתך הייתם 20 חברה היום 8 בנות בלבד. מבינה שאת מקבלת תשלום על הודעות בפורומים ומכבדת את עבודתך.
מצאי את הדרך להעלות הודעות בחוכמה ובהוגנות. סלחתי לך מחפשת את הסליחה לעצמי שאתמול השקעתי אנרגיה בלענות להודעתך.

אחחח הנעורים הנעורים......./images/Emo6.gif

יש חיה כזו כתיבה תמורת תשלום באינטרנט? יכולתי להיות מליארדרית מין זמן....

תרשמי תרשמי, לפנסיה ../images/Emo24.gif

יש חברות שעובדות על קד"צ בנט. משכונעת שאם תאמיני במוצר תצליח ובגדול בדרכך הישרה וההוגנת.

GossipGirl2

New member
היי. צר לי שזה מה שאת חושבת,

בגלל שבקבוצה גדולה לא הצלחתי לענות מה שרצינו(לופט למסיבה) חשבנו שיהיה קל יותר למצוא מקום בילוי רק לנו,הבנות. אם תעשי חיפוש על השם שלי בפורומים שונים תוכלי לראות שאני פעילה בפורומים, וזו ממש לא עבודתי. תודה שסלחת לי, למרות שלא הבנתי על מה. בטוחה שתוכלי לסלוח לעצמך. חבל שמיהרת להסיק מסקנות.

מתנצלת שהאשמתי

שכנעת אותי מבלי שהלכתי לחפש בגוגל. כתבתי לך בהודעה הקודמת שתשקלו את הכנרת כאופציה. לגבי ווילות גדולות להשכרה אין לי מושג ולא כל כך מבינה מה ההבדל בין להשכיר 2 ציימרים ולחגוג יחד עד השינה. בכל מקרה והכי חשוב מזל טוב
גמר חתימה טובה לך ולחברותיך

חסרים פרטים....

האם במסיבה יהיו רק ילדים או גם מבוגרים? אופי המסיבה בבית, בטבע, טיול, פיקניק? איזור בארץ? אם אתם גרים באיזור המרכז, אני ממליצה על 3 מקומות אפשריים בהם ניתן לשלב מבוגרים וילדים. 1. פארק הקופים בבן - שמן 2. מיני ישראל בלטרון 3. קיפצובה בקבוץ צובה בכל המקומות ניתן לערוך פעילות בשלוב מסיבה שאליה תביאו אתם את הכיבוד. ב ה צ ל ח ה ועד מאה ועשרים
רעיונות נוספים תמצאי באתר שצרפתי

אני מאיזור חיפה,בתקציב של עד 1500 ש"ח

והתכוונתי ליומולדת לא בבית לילדי הכיתה. המוזמנים יהיו בגילאים 5-7.

את יכולה ....

לחגוג במקדונלד השכונתי , ממה שראיתי לא פעם הילדים אוהבים את החגיגה הזו והמקדונלד מצ'פר עם מתנות קטנות ואפשר לערוך בפארק קרוב , מסיבה עם הפעלה של מצנחים ומשחקים וב1,500 ש"ח ניתן לשכור מידיבוס לחצי יום טיול , פארק תל אפק הנמצא בקרבת קריית ביאליק ערוך לארועים מסוג זה ואולי להוביל את כולם לחי בר בכרמל? או לפארק נשר עם הגשר התלוי? רק קחי בחשבון שלכל היציאות תצטרכי הורים מלווים ורצוי שתקחי אישורים מהם בכתב בדיוק כפי שמבקשים בבתי הספר. בהצלחה

lotusadnaot

New member
רעיונות והפעלות למסיבת יום הולדת

שלום לך דבר ראשון מזל טוב.. אני רוצה להמליץ לך על חברת לוטוס סדנאות אשר מספקת סדנאות והפעלות ייחודיות ומקוריות לימי הולדת. בין הסדנאות תוכלי למצוא: -סדנת סיפורי עמים ומוזיקה לילדים -סדנת אומנות ויצירה -סדנת הישרדות -ועוד רבות וטובות. אני מזמין אותך להכנס ולהתרשם מהאתר של לוטוס: www,lotus-s.co.il בהצלחה ומזל טוב סער 0527908548 www.lotus-s.co.il

למעלה