לא יודעת אם זה המקום- אבל צריכה עזרה

smorss

New member
לא יודעת אם זה המקום- אבל צריכה עזרה

אני מוריה אמא לילד מקסים עוד מעט בן 4 שסובל ממס' מחלות מולדות ובנוסף הוא אוטיסט, לאחרונה ממש התאהב בפרפר נחמד במיוחד בבובות של אוזה ובץ.
רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שבו אפשר לרכוש את הבובות הנ"ל, אני יודעת שהוא כל כך ישמח, ניסיתי כבר במס' חנויות צעצועים אך לא מצאתי.
סליחה אם השאלה לא קשורה אליכם פשוט חשבתי שאם מישהו יוכל לעזור לי זה פה.
תודה מראש,
מוריה.

הי מוריה

ברוכה הבאה אלינו!
לא ידוע לי על מקום בו אפשר לרכוש את הדמויות הנ"ל. מן הסתם תוכלי למצוא כאן מישו שיכין לך בהזמנה פרטית ( קחי בחשבון שזה יקר)
או לחילופין, תכיני בעצמך לפי הדרכות שתוכלי למצוא בשפע, כאן תחת "הודעות נבחרות" או ברחבי הרשת.
במסר אישי אשלח לך הזמנה לסדנא להכנת בובות שאני עורכת בקרוב.
ליאורה ברד

smorss

New member
תודהאז ודנה על התשובה

יש לי שתי ידיים שמאליות אז אני בספק שאני אצליח למרות שאני בהחלט מוכנה לנסות, האם יש קישור לבובות הנ״ל או שיש הוראות בסיסיות ומהם אני כבר אנסה להרכיב משהו?
ולגבי מישהו שיכין לי פה אני אשמח לקבל הצעת מחיר כמה יעלו לי בובות של אוזה ושל בץ.

מוריה- כדאי לשאול בפורומים של גננות, יצא לי

כבר כמה פעמים להגיע לחוגים בגנים ולראות שיש להם אוזה ...

liorashap

New member
בובה

שלום מוריה
אין לי בובת אוזה או בץ ואני גם לא בטוחה שמותר ליצור את הבובות האלה מחוץ למסגרת התוכנית, בלי לשלם זכויות יוצרים, אבל אני מוכנה לשלוח במתנה לילד שלך בובת תרנגולת שאני הכנתי שיהנה..הן אהובות על הילדים בגני ואני חושבת שהוא יהנה...שולחת לך תמונה שתעני, האם יספיק לו?

smorss

New member
את בטוחה שיש בעיה של זכויות יוצרים?

זה הרי לא למטרות הופעה, זה לשימוש עצמי בלבד ואני חושבת שהחוק לא מתייחס לעניין שימוש אישי בזכויות יוצרים.
בכל מקרה תודה רבה על ההצעה, הבובות תרנגול מדהימות, ממש נראה אמיתי. האם זאת בובה שמפעילים אותה? בכל מקרה אני אציע לו מחר כשהוא יקום ונראה מה הוא יגיד על זה.
ושוב תודה רבה!

בואו לא נגזים, לא נראה לי שאם מישהו מכין בובה

על פי רעיון מתוכנית טלוויזיה, וזה לשימוש עצמי ופרטי - יש בעיה של זכויות יוצרים. הרי אנחנו מספרים לילדים שלנו סיפורים בלי סוף- בלי לבקש זכויות יוצרים מהסופר או מההוצאה- זה לא למטרות רווח ובשביל זה יש ספרים- ואותו דבר לגבי בובה קטנה לשימוש ביתי. ואם תכתבי את הכתובת שלך, גם אני אשלח לבנך החמוד בובה.

ליאורה את ממש מקסימה על ההצעה להכין לילד בובה

צריך לבדוק את הנושא של זכויות יוצרים...אני לא חושבת שתהיה עם זה בעיה היות והילד הוא ילד מיוחד....שווה בדיקה, בהצלחה.
אם הייתי יודעת להכין .....היכולות שלי מוגבלות.

liorashap

New member
בכיף

אם אני יכולה לשמח ילד - נפלה זכות בחיקי.
בובת התרנגולת יכולה להניע את הראש למעלה ולמטה, כשמכניסים אל תוכה את היד ומפעילים אותה. המקור אינו זז...
אם מתאים - בשמחה...אלוהים בירך אותי ביכולת העשייה ואם ניתנת גם זכות הנתינה - ברכה כפולה היא.

מרגש מאווד...את מוזמנת אליי הביתה עם בנך

תאמי איתי יום ושעה ואשמח להכין עבורו את שתי הבובות בגודל בובת כפפה ללא תשלום.
052-3413303
לילה טוב
*************ליאורה "סחתיקהה"

דבי וליאורה כל הכבוד

אני באה מהתחום של החינוך המיוחד....מאוד שמחתי לקרוא על ההתגייסות הנהדרת של שתיכן.

smorss

New member
דבי- תודה רבה!

זה באמת ממש מרגש לראות את הנכונות לעזור!
אני אצור איתך קשר בהמשך היום, פשוט עד עכשיו היו לנו יומיים קצת לחוצים ולא היה לי זמן להגיע לזה.

smorss

New member
ליאורה- תודה רבה

הראיתי לו את התמונה של התרנגולים, הוא זיהה שזה תרנגול וקרא "קוקו" אבל אני לא יודעת האם הוא יאהב אותה, ואני לא רוצה להטריח אותך לחינם.
בכל מקרה תודה רבה לך על הרצון והנתינה!
מוריה.

שלום לך מוריה

ברוכה הבאה לפורום שלנו

תרשי לי לומר שכשם שאת זכית בבן מיוחד ומקסים שכזה, זכה גם הוא באמא נפלאה,קשובה ואוהבת ולמרות שאנחנו לא מכירים אני מרשה לעצמי לשלוח לך המון
על כך!
ככל הידוע לי, אכן אין כל דרך לרכוש את בובות הסדרה בחנויות, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בעבר הרחוק היו בחנויות בובות של שבי, נולי, אוזה ובץ ואפילו של הפרפר אבל לדעתי הם כבר מזמן לא מיוצרים.
מאחר ואין לך כל כוונה להשתמש בזה לצורך מסחרי ולאור מצבו המיוחד של בנך - אני לא חושב שיש או תהיה כל בעיה אם אחד\ת מבובנאי הפורום יצור לך את הבובות שהילד אוהב.
רוצה להיות בטוחה ב100%???
חפשי דרך גוגל את יהודית גרינשפן - יוצרת הבובות המקורית ובקשי ממנה אישור לכך...מי יודע, אולי היא תסכים להכין לו אותם בעצמה או שאולי יש לה את הבובות שנמכרו בעבר.
כולנו נשמח לסייע וללוות אתכם יחד עד להשגת המטרה.

smorss

New member
תודה רבה!

קודם כל יש לכם פורום מקסים ולא האמנתי שאקבל כאלה תגובות!
באמת מרגש ונוגע ללב לדעת שיש אנשים ממש טובים.
לגבי היוצרת- יהודית גרינשפן- חיפשתי אותה בגוגל ושלחתי הודעות בפייסבוק וגם באתר נוסף שהיא חברה בו (אני מקווה שאכן זה היא לא הטרדתי סתם אנשים עם שם זהה...) אני מקווה שאקבל ממנה תשובה ושאין בעיה עם זכויות היוצרים.
ושוב תודה רבה לכולכם על הנכונות!
מוריה.

למעלה