הסיפור המלא../images/Emo103.gif
"קצת" ארוך. מקווה שלא ישעמם אתכם. לפני 3 שנים - בתחילת כיתה ו' (עכשיו אני בכיתה ח'), נעשיתי ידידה טובה של ילד אחד. התאהבתי בו - טעות מס' 1. סיפרתי רק לשתי החברות הכי טובות שלי, אחת מהן הייתה ידידה עוד יותר טובה שלו. החלטנו שאני אספר לו - טעות מס' 2. מאז, הוא פשוט היה מגעיל אליי, כל מסיבה הוא התעלם ממני, הוא היה די מניאק. אבל אני יודעת שהוא לא ככה באמת והוא פשוט נבהל. בזמן שהחברות שלי החליפו כל יומיים חבר, או מישהו שהן "אוהבות", אני נשארתי תקועה איתו. בכיתי בגללו המון. כל כיתה ו', שהייתה שנה מעולה מבחינתי, סבלתי רק בגללו. בכיתה ז', הוא עבר לחטיבה אחרת ואני לאחרת. חברה שלי, שנשארה ידידה שלו, אמרה לו שאני כבר לא אוהבת אותו ואין לו מה לדאוג (אני אמרתי לה). חזרנו בערך להיות בקשר מדי פעם, רק שלום, נשיקה וביי. הוא עדיין נורא מתבייש ממני. הבעיה היחידה היא, ששיקרתי. אני כ"כ אוהבת אותו. לא עובר יום שאני לא חושבת עליו. לא עובר יום שאני לא בוכה בגללו. השנה, הוא עבר להרצליה. כ"כ רחוק ממני, וכ"כ קרוב ללב. לא ירדתי ממנו עדיין. עדיין חושבת, עדיין נזכרת, עדיין אוהבת, עדיין בוכה כל יום מחדש. ונשבר לי. וזה משגע אותי. הוא בכלל לא פה. לא פגשתי אותו כבר המון זמן. לא דיברתי איתו כבר המון זמן. אז למה הוא תקע פה? למה?! ולמה דווקא אני? למה אני לא יכולה להיות מאלה שכל יום אוהבות מישהו אחר, ורק כי הוא "כוסון". למה אני עדיין אוהבת אותו? למה הוא עדיין מופיע לי בחלומות? ולמה אני עדיין בוכה בגללו? הוא בכלל לא כאן לעזאזל! אני כ"כ אוהבת אותו
חברות שלי אומרות שאני מאוהבת. וזה מאוד מפחיד אותי. ואם זה לא יעבור אף פעם? זה הסיפור המלא. טיפשי אה?