קוביה בולגרית
New member
לא יודעת אם זה המקום
אבל לא מצאתי שום מקום הולם יותר. אני עדיין מרגישה בגיל ההתבגרות וכמו שזה נראה כרגע אני הולכת להיות בגיל ההתבגרות עוד איזה עשר שנים (אני בת 21), אז אני מקווה שתקבלו אותי פה בכל זאת
אני בדיוק עומדת להשתחרר מהצבא מה שאומר שאני הולכת לקבל סכום לא רע בכלל של כסף. מאז גיל 16, כשהבנתי שאני לא הולכת לגדול יותר, אלא אם כן מחשיבים גדילה לרוחב
, הבנתי שאני רוצה לעשות הגדלת חזה. ברור שבאותו זמן ההורים שלי אמרו שאין מצב ושאני יכולה לחלום על זה כי זה לא הולך לקרות והם בטח לא הולכים לעזור לי. אבל באיזה גיל 18 כשדיברתי עם אמא שלי על זה בקטע רציני ואמרתי לה שזה ממש לא קשור לכסף, היא אמרה שאם אני מרגישה שזה באמת מה שישנה את ההרגשה שלי לגבי עצמי, אז אני צריכה לעשות את זה. אבל היא גם אמרה שיכול להיות שאני אתחרט על זה. והאמת שבאתי לפה כי אני מרגישה שבעיות עם איך שאני נראית זה משהו שהייתי צריכה לעבור כבר לפני איזה חמש שנים למרות שלא נראה שזה הולך לקרות אי פעם. כי אני בחורה. כדאי לי לעשות? כי תמיד אפשר להוציא... אוף, אני כבר לא יודעת
אבל לא מצאתי שום מקום הולם יותר. אני עדיין מרגישה בגיל ההתבגרות וכמו שזה נראה כרגע אני הולכת להיות בגיל ההתבגרות עוד איזה עשר שנים (אני בת 21), אז אני מקווה שתקבלו אותי פה בכל זאת