לא יודעת אם זה המקום...

מיה30

New member
לא יודעת אם זה המקום...

אבל אני מרגישה נורא וחייבת לשתף אתכם עכשיו הראו בטלויזיה את הנפילה מה שהיה אולם חתונות עם אנשים שמחים נהיה במחי 3 שניות עיסה של אבנים ואבק פשוט....מ ז ע ז ע וכאילו זה לא מספיק לנו אז גם הפיגוע בחדרה אוףףףף מתי יהיה לנו קצת שקט??? בתקווה לעתיד טוב יותר ורק שקט מיה30

עופריקו

New member
מיה ...אם לא פה אז איפה ?

גם אני ראיתי עכשיו ,פשוט מזעזע ועוד אח``כ לשמוע את השמות מוקראים ובתוכם ילד קטן בן 3 שלא הספיק לראות עולם....מתי יגמר הסבל הזה... מצטרף לתיקוותך לעתיד טוב יותר .... שבת שלום ושקט לכולם שלכם עופר

lmerav

New member
ארץ ישראל כבר לא הכי בטוחה

יש לנו אחלה תרבות יש לנו קשר חם כלפי הזולת בין הישראלים אנחנו העם היחיד שצורך חום אהבה כלפי הזולת וגם כלפי זרים אבל הסבל בזמן האחרון פשוט לא יאמן.. הפיגוע בחדרה, אוהדי מכבי חיפה שהתפרעו במגרש ושני ילדים נפגעו, האסון באולם החתונות שגרם לזעזוע מדיני , ההרוגים והפצועים היומיומים , ובנוסף לכל הצרות הגננת ששכחה תינוקת ברכב שלה במשך חצי יממה, ואושפזה במצב מאוד קשה,(הגננת הואשמה בהזנחה) איפה אנו חיים ? מה קורה לארצנו היפה ? מה קורה לעם שלנו? ומה לעזאזל קורה לילדנו ? למה אנו עדיין נשארים בארץ הזו? למה לא בורחים מהארץ הזו? ומצד שני . . . איך אפשר לעזוב את הארץ הזו? ה-ארץ ש ל נ ו !!!!!!!! בתקווה לעתיד ורוד יותר חיים יפים יותר לילדנו היקרים מירב { שלעיתים רואה לאלירן בעיניים : ``אמא אוהב אותך``}

עופריקו

New member
מירבי בקצב הזה אני.....

מבטל את אמא אני אוהב אותך...... אין לנו ארץ אחרת ...גם אם אדמתי בוערת... נקווה לעתיד טוב יותר עכשיו אני מבין למה הקטנה לא רוצה לצאת..... שלכם עופר חסידי ציון ;-)

זהו, שאין יותר מקום

בטוח. אם לא הפלשתינאים טובחים בנו אז תאונות דרכים אם לא תאונות אז רשלנות של בעלי מקצוע אם לא כל אלה אז חוסר תשומת לב של גננת אחת ומותה של נשמה קטנה אחת.. מקווה איתך ביחד לימים של שקט, רקדנית

אמיר.

New member
איך לא חשבו על זה קודם ?

שמעתי (ואולי תאשרו לי) שברוב מכשירי הטלוזיה וכמעט על כל ה`שלט רחוק`ים יש כפתור מגניב קוראים לו off הוא סוגר ת`מכשיר שם לברברת סוף. אולי כדאי מדי פעם לשעות בו שימוש ולהחזיר לנו את השליטה במכשיר החצוף.

למעלה