לא יודעת אם זה המקום...

ToryMaster

New member
לא יודעת אם זה המקום...

כבר הרבה זמן שאני חושבת על הרעיון של פורום בנושא בדידות. אנשים שמרגישים בודדים, שעושים דברים מטומטמים כי קשה להם או כי חושבים שאין להם חברים, לתת להם תחושה של בית, משהו קצת יותר אישי וקצת פחות קשוח מהפורומים של סה"ר (שהם הבית השלישי שלי) זו לא שאלה של "נטע/אפרת/רינת (לא ידועת מי!) תפתחו לי פורום" זו הודעה שיותתר באה לשאול האם יש מקום לפורום כזה. מה דעתכם?

זה לא בדיוק המקום אבל

זה לא משנה את העובדה שפורום כזה יכול להיות הצלחה עצומה - לאנשים פשוט אין מושג כמה אנשים בודדים מסתובבים להם ברחבי האינטרנט... אני מאוד מאוד בעד

ganooov

New member
בהחלט יש. ../images/Emo13.gif

ואני מאמין שפורום כזה עם ניהול מוצלח יכול להיות מקום פעיל ושוקק אי-בדידות, עם כל האירוניה שבדבר
.

Padme Amidala

New member
גם אני בעד ../images/Emo45.gif

לפי דעתי זה בהחלט יהיה פורום במקום. אני אישית אהיה משתתפת פעילה בכזה פורום.

Pure SilenCe

New member
אני לא יודעת..

בדידות יכולה לבוא מאפיקים שונים. אחד יכתוב על בדידות, השני ייצטרף, ואז גולשים לנושא ממנו בא הכאב והבדידות ויש שלל של תחומים כאן.. וצריך מי שיידע לנתב בינהם.. וזה מתחיל לתפוס להיראות כמו סה"ר.. אז לא נראה לי שהבנתי את רעיון...

ToryMaster

New member
כמובן

באיזשהו שלב גולשים לשיחה על למה אנשים בודדים, ואז התכנון שלי הוא לעשות הוקוס פוקוס ולהפנות אותם לפורום התמיכה המתאים

Pure SilenCe

New member
ואז מה הסיכויים להקים קהילה?

אם זהו פורום "מעבר" ולא בית קבוע? לא יודעת, צריך לדבר על זה עם הנהלתה.. אישית, אני בעד כל בית שייפתח לבו בעבור גולשים, אבל לא כדאי לאבד את הקסם ע"י התפרסות למישורים נרחבים. לא יודעת.. עדיף ייעוץ עם הנהלתה..

דנטל

New member
בעד ../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, גם אנשים שהם לא בודדים בדרך כלל, יכולים פתאם להרגיש לבד ופורום כזה יכול להיות מקום בשבילם, אפילו אם זה רק לתקופה קצרה עד שיחזרו לעצמם.

ה מוזה

New member
בדידות זו מילה רחבה ..

אבל כן ראיתי פעם כמה גולשות שכתבו "שחבל שאין פורום לאנשים בודדים ".. אז נכון שיש סינגלס והכרויות ועוד פורומים שמכילים את הבודדים ..ומה שבאמת לא הצלחתי להבין כשכתבתי להן שיש כזה דבר והפנתי את תשומת ליבן לפורומים שקיימים הן כתבו " זה לא זה .." מה שכן תקחי בחשבון שפורום שכזה יגבה ממך כוחות נפש ..והרבה אם יקום כזה פורום אני צופה שהוא יהיה עמוס בהודעות לא קלות במצוקה קשה וכן , גם הודעות אובדניות אז .. אולי קודם תעני לעצמך האם יש בך את הכוחות .. ואם כן אז שיהיה בהצלחה

בדידות

קודם כל בואי נזכור שבדידות היא תחושה מאוד מאוד אישית וסובייקטיבית. אם היה ניתן לחלוק אותה עם אחרים - הרי שהיא היתה נעלמת, לא?
יכול להיות שיש מקום לפתוח פינה שאנשים יחלקו בה רגשות, אבל פורומים כאלה כבר קיימים. לטעמי, אם את מרגישה את הצורך למצוא מקום בו הבדידות תתנפץ, את צריכה להשתמש דדוקא בפורומים בהם מכירים אותך על פי תחום עניין שונה לחלוטין, אז תגלי, שאת כלל לא בודדה, אלא בעצם - חלק מקבוצה
זה נכון גם לגולשים שמרגישים את אותה תחושה.

למעלה