לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל..

angel enamorado

New member
לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל..

אני מקווה שאם זה לא הפורום, תוכלו להפנות אותי לפורום הנכון : אז.. אני נערה בת 17 וחצי (קצת אחרי) מסיימת יב'. אני ממש לא באתי בחיפוש אחר דיאטה, כי אין לי בעיה עם המשקל/מראה שלי (אני לא שמנה אבל לא רזה-אנרוקסית) בקיצור, כמו נערה מתבגרת טיפוסים, עם גיל ההתבגרות הופיעו לי חברים בפרצוף-החצ'קונים- עד לפני שבוע הייתי בטיפול של 3-4 חודשים בעזרת גלולות. עקב החלטה משפחתית הוחלט להפסיק עם הגלולות ולתת לזמן לעשות את שלא. עוד החלטה/מסקנה- זה להוריד את כל המאכלים המטוגנים/שומניים שאפשר. אני כאן בחיפוש אחר תפריט בריא. לא דיאטה. פשוט תזונה נכונה. מה כן/לא. כמה ולמה.. אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, אפילו מעט (הפניה לפורום נכון אם יש צורך) או לתת לי המלצות כאלה ו אחרות
ANGEL ENAMPRADO

angel enamorado

New member
אהה.. ../images/Emo26.gif

פרטים שיכולים לעזור/להוסיף לעצות אני גבוהה- 1.71 פלוס-מינוס ומשקלי בסביבות ה60 שוב, לא מחפשת דרך לרדת במשקל ממש לא.. רק לדאוג לעור הפנים שלי :)

angel enamorado

New member
יש סיבה שאני לא פונה לרופא עור

והיא מהסיבה הפשוטה שבעבר הייתי, והביאו לי כדורים שגרמו לי לפריחה שגבלה בבצקת, לכן אני לא מעוניינת בכדורים.. ני מעוניינת לשנות את הרגלי האכילה, (שמן וטיגון) ואם כבר, אז טיפולים חיצוניים -ב-ל-ב-ד!

אלי ו.

New member
לרופאים יש יותר מטיפול אחד

לעתים לטיפולים מסוימים יש תופעות לוואי. במקרה כזה חוזרים לרופא ומספרים לו על הבעיה ומבקשים טיפול חלופי.

עור ודיאטה

עפ מחקרים שנעשו עד כה לא ברור קשר ממשי בין דאטה מסויימת לפצעי בגרות . היו הרבה אמונות אגדות וכו' בנושא עד כה. דבר אחד ברור- יש ורצוי במקרה זה לפנות לקבלת טיפול תרופתי כוון שאין צורך לסבול את המצב ולהגיע למצבים של פצעים קשים עד צלקות בפנים. למיטב ידיעתי- הטיפול המקובל היום הוא שימוש באנטיביוטיקה -ואם זה לא מביא להטבה, מןמלץ שימוש ברואקוטן- תכשיר מאד יעיל תחת השגחה רפואית. האמור כאן לא מהווה המלצה רפואית אלא עצה לפנות לקבלת ייעוץ רפוי אצל רופא עור מומחה.לא יהיה מזור בדיאטה וגם לא ב"לתת לזה לעבור". מאחר

למעלה