לא יודעת אם זה הפורום המתאים...

לא יודעת אם זה הפורום המתאים...

ולא יודעת איך תקבלו את מה שאני עומדת לרשום, אבל אני מבולבלת..מאוד. לא יודעת איך להתמודד עם כל מה שקורה מסביבי, אלו החיים שלי ואני לא מצליחה לשלוט בהם. אני מרגישה כמו ילדה אבודה בתוך בלאגן גדול.. שנקרא "החיים" אומרים שיש אלוהים.. אם אני מאמינה בו.. כבר לא יודעת לפעמים כן ולפעמים לא. אם יש אלוהים איך זה שהחיים כל כך לא הוגנים? איך זה שתמיד רע לי? איך זה שכל הצרות באות אליי..? איךזה שאף פעם לא הייתי מאושרת.. איך זה שכל דבר טוב שמגיע נלקח ממני במהירות? איך זה שלא הייתה לי ילדות? איך זה שאין לי חיוך? איך זה? איך זה שיש בי רק עצבות?

גריני

New member
צרת רבים... ???

שלום למבולבלת, וברוכה הבאה לכאן. את שואלת שאלות בסיסיות כל-כך קשות.... ואני שואלת את עצמי: אם אגיד לך שאת נמצאת בחברה טובה, שכולנו (או לפחות רבים מאיתנו) חווים, בשלב זה או אחר, את הדברים שעליהם את מדברת - האם זה ינחם אותך? האם "צרת רבים" היא "חצי נחמה"? או אולי "נחמת טפשים"?... ובכל זאת את מחפשת תשובות ויותר מזה - הקלה למצבך.... ומה שאני חושבת, זה שבכל מצב - כמעט תמיד (!) ניתן למצוא דברים יפים סביבנו... לפעמים צריך פשוט לחפש אותם... וזה לא בחדשות (בטח לא שם;))... זה בפרח יפה שפורח... בטבע שמחייך אלינו, ב"אנשים טובים באמצע הדרך"... אנשים שעושים טוב לאנשים אחרים - והם קיימים, רק לא תמיד כ"כ נשמעים... ואם יש בך רק עצבות, זה ממש חבל ובאמת עצוב, אבל הדרך לצאת משם היא קודם כל בהחלטה שלך - למצוא סיבות לחיוך. וברגע שההחלטה הזו תתקבל אצלך - אז את תביני שאכן יש אלוהים... כי הוא יעזור לך לחייך! (אבל רק אחרי שההחלטה הזו התקבלה על ידך!). אלוהים לא חי את החיים של אף אחד... אנחנו חיים את החיים שלנו! והחיים הם לפעמים קשים, מציבים לנו אתגרים. החוזק שלנו נבנה ע"י התמודדות עם הקשיים והתגברות עליהם. אני לא יודעת באיזה מצב-רוח "תופסת אותך" הודעה זו, אבל האמיני לי: כל מילה שאני כותבת - באה מנסיון חיים שלי! עברתי גם אני תקופות קשות בחיי (ואני כבר לא כ"כ צעירה.... עברתי הרבה!) ילדות אומללה/צרות שמגיעות בצרורות/תחושה ששום דבר לא הולך וש"העולם כולו נגדי".... וכו' וכו' - הייתי שם... אפשר לעבור הכל עם חוש הומור... עם לצחוק על עצמך ועל המצב... אולי תתחילי בדברים הפחות כואבים (קשה לנו לצחוק על משהו שהוא כואב מאוד). התחילי בהחלטה שאת משנה את מצב הרוח שלך - השאר יבוא אח"כ. גם היום - כאשר אני בדיכי ותופסת ברגע מסויים את עצמי ומחליטה שדי-מספיק - לא רוצה יותר את הזיפת הזה בנשמה, מבלי שישתנה דבר ב"עובדות החיים" - עצם ההחלטה, כשמתלווה אליה שיר כשלהו שאני משמיעה לעצמי ושאני יודעת שעושה לי טוב (למשל? "באה מאהבה" בביצוע השני-הקצבי של יהודית רביץ וגידי גוב... או שיר כלשהו של להקת אבבא( - באותו הרגע משתנה מצב הרוח ואיתו ההסתכלות על הדברים. נסי את זה וספרי לנו... אשמח לשוב ולשוחח איתך כאן, ומאחלת לך ערב נעים

אנילה1

New member
דמעת המלאך, אני שולחת לך משהו

יפה. תלחצי על הקישור למטה תני לאתר לעלות תקשיבי למוסיקה הנפלאה, ותביטי במראות היפים. העולם יפה ויש תקוה.

גריני

New member
../images/Emo26.gif הוספתי לקישורי הפורום

בדף הראשי של הפורום, תחת "קישורים" - ישנה קטגוריה חדשה ושמה: מצגות יפות. כאן תרוכזנה המצגות היפות שאתם מביאים - כך שתיווצר מעין "ספריה מצגות" - לימים גשומים... למצ"ר מזופת... לכל מה שיכול לעזור למי מאיתנו.

../images/Emo182.gifגריני הזכרת לי....

יש לי עציץ..מן צבר כזה אבל מאד שופע, כל שנה שבוע לפני יום ההולדת שלי הוא פורח בפריחה וורודההההההה ממש כדור של פרחים וורודים.. ואחרי שבוע נובל....אבל זה מדהים רק ביום ההולדת

Zot ani 1

New member
שלום לך!

דימעת המלאך, בחיים יש עליות וירידות ולכן רק האמונה באלוקים יכולה לחזק אותנו בירידות. אני מבינה שלא קל לך בחיים אבל צריך להלחם בכל הכוח ולעולם לא לוותר ומי נותן לנו את הכוח? רק אלוקים! ממנו באים כל הכוחות והחיים! לכן אני מציעה לך פשוט לדבר עם אלוקים בכל מקום בכל שעה עם הקול הפנימי שלך למבקש ממנו שיהיה לך טוב לספר לו הכל ופשוט להאמין בלב שלם שהוא יעזור ואני מבטיחה לך תרגישי הרבה יותר טוב.... ונכון שלפעמים קוראים לנו דברים נוראים ואנחנו חושבים למה דווקא אנחנו למה זה מגיע לנו?! אבל תדעי שאלוקים אוהב אותנו מאוד וכל מה שהוא עושה זה טוב בשבילנו אפילו שזה נראה כמו חושך מוחלט וגם הכל עובר בחיים ומיד אחרי החושך מגיע האור! אם את צריכה עזרה או תמיכה במשהו אנחנו כאן בשבילך!

אהלן../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה. תודה ששיתפת אותנו בחוויתך. אני בטוח שחלק גדול מאנשים(ואני בתוכם) הרגישו כמוך. שהכל שחור ואין תקוה. אבל את יודעת מתי השעה הכי חשוכה של הלילה? רגע לפני זריחה! לפעמים נדמה לנו שהחיים לא הוגנים . שמגיע לנו יותר. שהכל שחור ושום דבר לא הולך. אבל יש דרך לצאת מזה! הצרות מגיעות לחיינו מכיוון שאנחנו לא מכירים את כללי המשחק שנקרא החיים. אנחנו חושבים שאנחנו מכירים אותם ,אבל האמת היא שלא כל כך. וכדי לצאת מהמצב של החושך מספיק להדליק נר קטן
והחדר יתמלא באור
גדול איך שאנחנו מאמינים שיראו החיים שלנו משפיע על חיינו והצעד הראשון בדרך אל האור הוא קודם כל להבין שהאור יותר חזק מהחושך. שטוב ינצח את הרע.שאת הולכת לצאת מזה! החיים שלנו קשורים לתודעה שלנו. אם את רוצה אני אסמך לעזור לך 055412029 בהצלחה :)

ש ו נ י

New member
חבריי לפורום אמרו לך הרבה, כל שנותר

לי הוא לשלוח לך המון חיבוקים
אור ואהבה
ושתדעי לך שלכולנו חשוך לפעמים ואיך אמרו רבותינו? מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך תעשי משהו קטן, פעולה קטנה, תנועה קטנה למעלה של שמחה תפילה חיוך שמעי שיר הריחי פרח עשי מדיטציה מרגיעה כלשהי חשבי מחשבה אחת טובה (שמעתם על קופת המחשבות הטובות שאפשר לעשות? קחי קופסה קטנה, עשי בה חריץ, ושימי פתקון קטן בכל יום, הפקדה קטנה של מחשבה טובה. בכל פעם שתרגישי רע, שלפי איזה פתק וזה מאוד יעודד אותך) אפשר גם להתקשר לחבר/ה לצאת לנשום אוויר קודם כל תנועה קטנה של עלייה והחלטה גדולה כאן ועכשיו שאת גדולה מהמצבים שלך ושכל אלה הם אתגר ושאת יכולה להם! תמשיכי לכתוב בפורום זה גם מוסיף המון

The Sun Shine

New member
כנסי

מכיוון שאני בגילך אני יכול להבין אותך, כי בגיל הזה הכל בא באופן קיצוני ויש הרבה "מצבי רוח", אני מקווה שהצרות שלך הם בסגנון יחסים עם בנים וכאלה עניינים של צעירים (נו טוב טיפש עשרה...) ולא דברים קשים הרבה יותר. בקשר למה שאמרת שלפעמים את מאמינה ב-ה' ולפעמים לא, אני יכול להגיד לך שזה קרא לי הרבה פעמים אבל אף פעם לא הפסקתי להאמין בו וזה השתלם, כי כשיש תקופות רעות אז משם אפשר רק לעלות מסכימה איתי? ותנסי לתפוס את הרגעים הקטנים והשמחים עם החבר'ה ולא "להיתקע" על מה שלא טוב כי זה רק יגרור אותך למחשבות רעות ללא תועלת. מקווה שעזרתי לך אם תרצי לדבר או משהו אז תפני אליי בפרטי או באיי סי קיו 227603041

טוליָ

New member
מלאכית שלי

א. אני ממליצה לך לקרוא את הספר שיחות עם אלוהים שם הוא מסביר למה את מרגישה את מה שאת מרגישה , מה עושים כדי לא להרגיש\ כך, מאיפה הכוח הזה בא ועוד.. את יודעת, למרות שקראתץי את שלושת הספרים, למרות שהבנתי בצורה חד משמעית את כל מה שרשום שם אני עדיין לא מצליחה לעשות את חיי טובים יותר. אני מיזדהה עם כל מה שאת אומרת, מילה במילה.... אני לא יכולה להגיד לך הרבה כי אם היה לי תשובות אני מנסה אותם גם על עצמי אבל מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שאלוהים קיים!!! הוא קיים ואת תרגישי את זה בתוך הלב. אלוהים רוצה לעזור לך אבל את לא מקשיבה את לא שומעת את לא שמה לב... רק תקשיבי לו, הוא אוהב אותך. אלוהים נתן לך את חופש הבחירה להחליט לעשות מה שאת רוצה עם חייך... הוא לא שופט אותך, ויעזור לך בכל החלטה, אם, תהיי החלטית ולא תשני את דעתך כל הזמן. תחליטי משהו ותממשי אותו , תחיי אותו, תגשימי את עצמך. תחליטי לחייך היום ותחייכי. תחליטי להיות שמחה היום ותהיי. תפסיקי לשנות כל הזמן את דעתך. קשה לו לעזור לך ככה. מלאכית שלי, אני מקווה שתביני שאת לא לבד, בראש ובראשונה נמצא איתך אלוהים.. ואחר כך גם חברייך .. וגם אני!

טוליָ

New member
הכל

כל מה שרשום בספר לא קראת אותו? הספר הראשון למשל מנסה לעזור לאדם להבין כיצד להפוך את חייו לטובים יותר.

גריני

New member
בשביל זה, בדיוק, אנחנו כאן ../images/Emo13.gif

מה דעתך לשתף אותנו בקשיים שלך? אולי נוכל לעזור?

טוליָ

New member
לא יודעת

אני לא יודעת אפילו במה להתחיל וכשחושבים על זה... אני אפילו לא יודעת... זו פשוט הרגשה...

קראתי

והדבר הראשון הכי ברור שאני רואה מהתגובה שלך, זה לא ששום דבר לא עובד לך, אלא שאת לא יודעת להכיר במה שטוב בך ובמה שאת כן מצליחה טוב, את פשוט מבטלת את מה שטוב, ושמה פוקוס רק על השיט ככה שזה יראה כאילו זה "הכל". שמעי משפט.. הוכרת תודה, היא המפתח לשערי השפע של היקום. היא כוח הבריאה אשר יוצר יש מאין. יש לה את הכוח להפוך את מה שיש למספיק, ואף ליותר מזה. היא יכולה להפוך אוכל, לסעודה. אדם.. לחבר. את העבר להגיוני, את ההווה למושלם, ואת העתיד - לבטוח.

טוליָ

New member
טוב...

קודם כל תודה. אהבתי מאוד את המששפט החכם שרשמת לי. אני גם חושבת שהוא מאוד נכון! יכול להיות שאתה באמת צודק במה שאתה אומר ושאני באמת לא מכירה את הטוב שבי ולא רוצה לקבל את הדברים הטובים אבל מה אנ ייעשה. זה פשוט ככה ואני לא יכולה לשנות את זה. אני מנסה... אנ יפשוט לא מצליחה....

חדשות טובות

את לא מכונה שאת יכולה ללחוץ על כפתור ואז כל החיים שלך משתנים. זה תהליך. החדשות הטובות זה שאת לא "פשוט ככה", אלא הכל זמין לך, וגם השינוי המיוחל
את רק צריכה להתאמן. תתחילי להתאמן.. כל יום, תעשי לך מחברת ליד המיטה, תרשמי את הדברים הטובים שבך, את הדברים הטובים שעשית היום, איפה השתפרת, איפה העזת, תתחיל לשים זכוכית מגדלת על הצדדים החיוביים. גם בשיחות עם אלוהים הוא מסביר שאת לא יכולה לברוא משהו ע"י התלוננות שזה ככה, או התחננות שזה פשוט "יסתדר מעצמו". אבל אם תתחילי לראות כמה שפע יש לך, את תגלי כמה עוד שפע מגיע אליך. האירוניה היא, שבשלב הזה שהשפע יבוא אליך ותיהיי מוצפת בו, כבר לא ממש תזדקקי לו, כי תרגישי כל כך טוב עם עצמך.

טוליָ

New member
נכון

אני לא יודעת ממש איך להסביר לך את זה אבל... בצד מסויים, אני לא רוצה כבר להרגיש טוב... אתה יודע, יש לי כל כך הרבה שאלות ואני כל כך הרבה קוראת ספרים ומרוב שאני יודעת המון דברים אני לא מבינה כלום. זה מסבך אותי אבל אני לא מוכנה בלי זה. ואיפשהו אני כבר רגילה שהחיים שלי לא שמחים ואין בהם טיפת שמחה. ואני מגלה שאני רוצה שכך זה ישאר

למעלה