לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל ננסה...

לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל ננסה...

אז ככה... אני מת"א ואני מחפשת עכשיו דירה לעבור אליה עם שותף או שותפה (לצערי כמובן אני עוברת, הנכד של בעל הבית נכנס) יש לי ידיד טוב שאומר לי שכל גברים שמחפשים שותפה מחפשים אישה שתהיה בת זוג שלהן וכל הנשים מחפשות גברים שיהיו בני זוג שלהן. אני אמרתי לו שזה לא נכון בכלל ואולי כן יש חלק שחושבים ככה ואני גם בספק מה אתם אומרים??? היתכן??? באמת???

ufffnick

New member
אני מקווה שלא... ../images/Emo13.gif

יש ויש, יצא לי להכיר שני שותפים (זכרים) של אקסית, שבשבוע שנפרדנו התחילו לטחון לה בשכל להצטרף אליהם לשלישייה, ויצא לי להכיר לא מעט שותפים (זכרים) שהיו אחלה של שותפים, והפכו לידידי הנפש של אותה הבחורה. זה אינדיבידואלי. חלק מהרעיון של ללכת לחפש דירה זה לפגוש את השותפים. וזה מאוד חשוב לראות את השותפים העתידיים לפני החתימה על החוזה. בשביל שלום בית. לילה טוב.

טוב...

זה לה פעם ראשונה שאני עם שותפים היה לי בשנה הראשונה שותף מוזר בשנה השניה שותפה מדליקה והיה כיף איתה ובשנה האחרונה שותף הומו ועכשיו צריך דירה חדשה ושותף או שותפה חדשים

BABELICIOUS

New member
אם כבר אז נראה לי שבדיוק ההפך הוא הנכון

לי נראה שאם כבר לגור עם בחורה אז הם מעדיפים לגור עם אחת שהם ירגישו מספיק נוח לידן בבית. בלי מתח מיני באויר, בלי ניסיון להיות סטרילי בייחוד שבחורים יכולים להיות בלגניסטיים לא קטנים אז בטח שלא היה רוצה לגור עם אחת שאי אפשר להשתחרר ולהתבלגן חופשי לידה.

belli80

New member
לא יודעת מה איתך..

אני מרגישה הכי נוח בעולם והכי מרשה לעצמי להתבלגן רק עם הבנזוג. (אלוהים ישמור, אתם צריכים לראות איך הדירה הזו נראית...
) בחור אקראי, שותף לדירה, שהייתי מרגישה איתו מספיק חופשייה ונוח הוא (!) הבחור שהייתי, קרוב לוודאי, נכנסת איתו למערכת יחסים, ולא איזה טיפוס אנאלי ומאופק.

אישון36

New member
בתור מזקירה בכירה

חשבתי שאת מומחית לכול נושא ההזקרה. ביחס להאם את בת זוג בפוטנציה אנא צרפי 3 תמונות (ללא ריטוש). אישון. בת שנה ? זה לא פדופיליה ?

belli80

New member
יש כאלה ויש כאלה..

הממםםם.. כשחושבים על זה.. אחד השותפים הקודמים שלי חיכה בערך רבע שעה אחרי שנפרדתי מחבר שהיה לי באותה תקופה לפני שניסה להכניס אותי למיטה. זה לא שהוא רצה אותי כבת זוג או שהיו מעורבים איזהשהוא סוג של רגשות חיוביים בעיניין. הוא פשוט לא הבין, טכנית, איך זה ששנינו גרים באותו מתחם ולא מזדיינים כמו שפנים. היתה גם סיטואציה מבחילה של ניצול ברור כשאני הייתי במצב לא כל כך איי-איי-אייי... אז פלא שרווח לי נורא והייתי מאושרת כשעברתי לגור עם בחור שאני, כבחורה, לא עיניינתי אותו בכלל?

magenta73

New member
זה אכן יכול להיות קל ככה, לא?

גם שותף וגם חבר וגם מאהב ורצוי גם בשלן לא קטן בחבילה אחת, אבל לא. שותף זה שותף. חבר זה חבר. לפעמים מתערבבים, אבל זה במקרה, לא בכוונה תחילה.

יש לי ידידה

שמזדיינת עם כל השותפים שלה, לא בכוונה תחילה, יוצא ככה (מכל הסיבות שצויינו לעיל) אני לא, אני לא בקטע של גברים. (אני דווקא בגישה שלך, שותפים שיהיה נוח ובלי מתח מיני, בחברות) עם כל השותפות שלי הייתי הולך לקניות בסופר, קניות בקניון, הליכות ומסעדות. בכייף למה לא, די הבהרתי את עצמי שעברנו לגור ביחד שאני לא מזדיין עם שותפות ושם זה נגמר.

למעלה