לא יודעת אם זה קשור לכאן אבל... מה קורה בערוץ האוכל של ה ? כבר שבוע לא זז שם כלום!!
C CooknBake New member 9/11/08 #1 לא יודעת אם זה קשור לכאן אבל... מה קורה בערוץ האוכל של ה ? כבר שבוע לא זז שם כלום!!
N Naama P New member 10/11/08 #3 ערוץ האוכל של תפוז את הערוץ אני עורכת בהתנדבות, רק כדי שהוא לא יסגר. היתה בעיה לעדכן בו כתבות, אתמול בערב פתרו אותה. בכל מקרה הערוץ לא יתעדכן באותה תדירות כבעבר.
ערוץ האוכל של תפוז את הערוץ אני עורכת בהתנדבות, רק כדי שהוא לא יסגר. היתה בעיה לעדכן בו כתבות, אתמול בערב פתרו אותה. בכל מקרה הערוץ לא יתעדכן באותה תדירות כבעבר.
T Tali1912 New member 10/11/08 #4 אם כבר ערוצים ונכנסה פה כבר הודעה, בערוץ האוכל למה הטור של הקניה השבועית כבר לא מתעדכן שבועות, למה? וערוץ בע"ח מה קרה איתו הפך לבית קברות לחיות מחמד, למה לא מתעדכן שם?
אם כבר ערוצים ונכנסה פה כבר הודעה, בערוץ האוכל למה הטור של הקניה השבועית כבר לא מתעדכן שבועות, למה? וערוץ בע"ח מה קרה איתו הפך לבית קברות לחיות מחמד, למה לא מתעדכן שם?
N Naama P New member 10/11/08 #6 הקניה השבועית לא מתעדכנת כי אף גולש לא כותב ומצלם את קניותיו. אני מזמינה אותך לעשות זאת. ערוץ בע"ח נסגר.
הקניה השבועית לא מתעדכנת כי אף גולש לא כותב ומצלם את קניותיו. אני מזמינה אותך לעשות זאת. ערוץ בע"ח נסגר.