לא יודעת אם זה קשור לפורום

lady parket

New member
לא יודעת אם זה קשור לפורום

אתמול נסעתי למשחק כדורגל ובדרך עצמתי עיניים כדי לישון ועברו לי בראש כל מיני מחשבות ...אחת המחשבות היתה על שחקן מסויים (שחקן טלויזיה) ואין לי מושג למה חשבתי עליו..זה לא היה הקשר לכלום, סתם במקרה חשבתי עליו כשהגעתי לאיצטדיון כדורגל פתאום ראיתי את השחקן... האם זה מרמז על כוחות-על משהו משהו כזה?...."מחשבה יוצרת מציאות" ? זה היה פשוט מדהים אני במקרה חשבתי עליו בנסיעה אין לי מושג בכלל למה דווקא עליו

אין

אין מקריות ביקום הזה, הכל תהליכים קיימים שפועמים במחזוריות קבועה. אכן יצרת לך מציאות. זהו ההבדל בין להיות בהוויה של מציאות עתידית לבין הרצון והלחץ שמשהו יקרה, שאז זה ברובו לא קורה

צריך לחתור? ../images/Emo13.gif

במקרה כפי שהצגת, מראה לנו שאכן ניתן ליצור מציאות. הרבה אנשים חושבים שבעזרת הבקשות ושינוי קו מחשבה בדבר רצון מסוים אכן תשנה מציאות. כאן הראת בעצם שלא הרצון האגואיסטי יוצר את המציאות אלא רצון הנשמה, הרצון הבא מבפנים . והנה עלתה בך מחשבה שלא התכוונת לה והיא מומשה מול עינייך.

היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לפעמים דברים נראים לנו מיקריים וסתמיים ולא תמיד אאנחנו שמים לב לצירופי המיקרים. מתי אנחנו כן שמים לב? כשקורה משהו שמתחבר להוויה משמעותית בחיינו. וזה יכול לנבוע מכמה וכמה סיבות למשל,
מסר או פתרון למשהו שמטריד אותנו
רמז שמכוון באיזו דרך לפנות, שאת במקום הנכון
מסר מהייקום שאת לא לבד
מסר שבא להעיר את עינייך לגבי תחום מסויים בחיים שאת צריכה להתקדם לעברו לפעמים כשחושבים על משהו סתם בלי ממש להתכוון כשהראש פנוי ממחשבות מעמיקות ערוצי התקשור נפתחים והמסר מגיע לתודעה. אני מניחה שחשבת/הירהרת על עוד דברים מלבד השחקן הזה ויתכן שיש משהו שקשור בשחקן הזה או בהיותו שם במשחק שמתחבר למצב מסויים בחייך. ויכול להיות שמישהו אומר לך "טוק טוק,נא להתעורר, צירופי מיקרים לא קורים סתם תתחילי לשים לב".... תהני במסע המופלא בחיים אלו

למעלה