לא יודעת אם זה קשור.. אבל רציתי לספר כי אני שמחה! התנשקתי אחרי שלוש וחצי שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה הצילצול New member 11/12/03 #1 לא יודעת אם זה קשור.. ../images/Emo185.gif אבל רציתי לספר כי אני שמחה! התנשקתי אחרי שלוש וחצי שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא יודעת אם זה קשור.. ../images/Emo185.gif אבל רציתי לספר כי אני שמחה! התנשקתי אחרי שלוש וחצי שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!
S *-*SUNSHINE*-* New member 11/12/03 #2 נצל"ש../images/Emo25.gif קודם כל-מזל טוב נשיקות זה טוב.כאילו דה. ועכשיו לנצל"ש החינני: הנשיקה הכי טובה שהייתה לכם...
נצל"ש../images/Emo25.gif קודם כל-מזל טוב נשיקות זה טוב.כאילו דה. ועכשיו לנצל"ש החינני: הנשיקה הכי טובה שהייתה לכם...
ב בעעעעעעעעעע New member 11/12/03 #3 הנשיקה הראשונה היתה הכי טובה... קצת לשון ולאט לאט וואו אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול חי חי חי
ה הצילצול New member 11/12/03 #4 הנשיקה הכי טובה שהייתה לי...../images/Emo9.gif עם החבר. רק איתו לא עם כל השאר כי אותו באמת אהבתי. וגם אם הוא הנשקן הכי גרוע בשבילי זה היה הכי טוב. עם לשון לאט לאט ונשיקות על השפתים יו.... |נשיקה
הנשיקה הכי טובה שהייתה לי...../images/Emo9.gif עם החבר. רק איתו לא עם כל השאר כי אותו באמת אהבתי. וגם אם הוא הנשקן הכי גרוע בשבילי זה היה הכי טוב. עם לשון לאט לאט ונשיקות על השפתים יו.... |נשיקה