לא יודעת אם זה שייך בדיוק לפה

• פותח הנושא FDA7
  • פורסם בתאריך

FDA7

New member
לא יודעת אם זה שייך בדיוק לפה

אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים.. בכל אופן, איך זה שמאיה בוסקילה התגייסה בגיל שלושים אחרי שהיא הצהירה שהיא דתייה? זה הפיך ההצהרה? גם לי יש פטור דת, זה אפשרי שאני ייתגייס באיזהשהו שלב? כי אני לא שלמה עם זה.. ואם כן יש איזה מקום שאני יכולה לקרוא עוד על החוקים המסוימים האלה של הצבא ומה ואיך אפשר להתגייס אחרי שקיבלתי פטור?

sayar3

New member
לדעתי לאחר קבלת הפטור לא ניתן להתגייס-

וניתן גם להתנדב לשירות צבאי או למסגרות מילואים. בכל מקרה אני בטוח שלשכת הגיוס יוכלו לתת לך הרבה יותר פרטים. אני מחזק ידייך ומעריך אנשים כמוך שאינם מנצלים את הזכות החוקית לקבלת פטור ועדיין מרגישים כי חובת הנטל חלה גם עליהם. חג שמח

Q T g i r l

New member
לא מדוייק

אם היא הצהירה דתיה היא יכולה לחזור בשאלה ואז לערער על ההחלטה. ובכל אופן אני יודעת שאפשר לערער על ההחלטה... ד"א גייסו את מאיה בוסקילה מהסיבה שהיא מפורסמת מצידם היא יכלה להיות בת 60. סוג של פרסום נגד השתמטות.....

מרקרית

New member
אפשר להתגייס

זה בכלל בכלל לא בעיה- אני למשל ביטלתי את הפטור. הגעתי לשם, מילאתי טופס בו כתבתי למה אני רוצה להתגייס, אחרי כמה זמן שלחו לי זימון לראיום עם איזה מפקד בלשכה שם, זה לקח בערך רבע שעה. אחר כך ישלחו לך זימון לצו ראשון. (אני עשיתי צו ראשון באותו יום במקרה). מקווה שעזרתי

FDA7

New member
באיזה גיל עשית את זה?

את יודעת עד איזה גיל זה אפשרי? או שאין הגבלה?..

מרקרית

New member
אני עשיתי את זה אחרי שסיימתי י"ב

(זה היה ממש השנה בספטמבר 2007), ורצו לגייס אותי כבר בפברואר אבל עשיתי דחיה ואני מתגייסת באוגוסט. ראיתי בכרטיס האישי שאת בת 18 ככה שממש לא תהיה לך בעיה

למעלה