היי קודם כל הופכים להיות תלויים בזה מפני שיש צורך באחזקה קבועה מתחת לציפורן זה לא יפה ובגדול זה הרבה חומרים כימיים שעובדים איתם ולא נראה לי שזה מוסיף בריאות זה גם שורט
יש כאלה שפתחו פטרת ללא ברכה. (אישית אף פעם לא התנסיתי ,אך ממקורות מאוד קרובים ). אם את ממש רוצה ,כדאי לך להוועץ עם חברות או מכירות שהתנסו ,אצל מי בטוח לבנות וכד'. בהצלחה.
חודש, ואני מאוד מרוצה, מוסיף המון למראה הידים,וגם גומל מאכילת ציפורנים,יש חומרים שהם לא כימקליים, וצריך לשמור על הניקיון,אבל הכי חשוב ללכת למישהי טובה ולא לסתם מישהי
בגלל הפיסול בחימר,אין באפשרותי להחזיק ציפורניים מטופחות. ולכן אין לי את הבעיה הזאת. מנסיון שלי בפדיקור , אם עושים במקום הנכון אין מחלות,תבדקי שהם עובדים עם כלים חד פעמיים (לדוגמא שיש שקית חד פעמית מתוך הקערה שבה משרים את היד) שהכלים עברו חיטוי וכ"ו. אני תמיד מוקסמת מהציפורניים המצוירות זה נראה לי ממש אומנות. אני יכולה רק לקנא,אולם מי שרואה את עבודות הקרמיקה שלי גם יכול לקנא.
אני חושבת שאני אבנה ציפורניים אצל מישהי שחברה שלי עושה אצלה ושם בטוח יותר מסתם מישהיאני יודעת שזה הטרנד היום ואי אפשר להגיד על מישהי שהיא מטופחת אם הציפורניים שלה כסוסות כמו שלי