לא יודעת אם כדאי לעשות בנית צפרניים

sooשלי

New member
לא יודעת אם כדאי לעשות בנית צפרניים

יש לי חששות שמעתי שהברכה לא עושה לזה טוב. ושיכולה להיתפתח פיטריה מתחת . האם?

סינאן

New member
מנסיון של אישתי

היי קודם כל הופכים להיות תלויים בזה מפני שיש צורך באחזקה קבועה מתחת לציפורן זה לא יפה ובגדול זה הרבה חומרים כימיים שעובדים איתם ולא נראה לי שזה מוסיף בריאות זה גם שורט

psa

New member
היי ,מתוך מה שאני יודעת

יש כאלה שפתחו פטרת ללא ברכה. (אישית אף פעם לא התנסיתי ,אך ממקורות מאוד קרובים ). אם את ממש רוצה ,כדאי לך להוועץ עם חברות או מכירות שהתנסו ,אצל מי בטוח לבנות וכד'. בהצלחה.

אופה3

New member
תלוי אצל מי עושים, אני עשיתי לפני

חודש, ואני מאוד מרוצה, מוסיף המון למראה הידים,וגם גומל מאכילת ציפורנים,יש חומרים שהם לא כימקליים, וצריך לשמור על הניקיון,אבל הכי חשוב ללכת למישהי טובה ולא לסתם מישהי

יעלת

New member
צריך לבדוק איפה עושים זאת

בגלל הפיסול בחימר,אין באפשרותי להחזיק ציפורניים מטופחות. ולכן אין לי את הבעיה הזאת. מנסיון שלי בפדיקור , אם עושים במקום הנכון אין מחלות,תבדקי שהם עובדים עם כלים חד פעמיים (לדוגמא שיש שקית חד פעמית מתוך הקערה שבה משרים את היד) שהכלים עברו חיטוי וכ"ו. אני תמיד מוקסמת מהציפורניים המצוירות זה נראה לי ממש אומנות. אני יכולה רק לקנא,אולם מי שרואה את עבודות הקרמיקה שלי גם יכול לקנא.

אני עושה באופן קבוע

וזה מקסים ועוזר לא לכסוס ציפורניים. ובחיים לא עשה לי שום תופעת לוואי של פטריות וכו'... צריכים פשוט לבחור מקום נורמלי וטוב .

sooשלי

New member
תודה על העצות

אני חושבת שאני אבנה ציפורניים אצל מישהי שחברה שלי עושה אצלה ושם בטוח יותר מסתם מישהיאני יודעת שזה הטרנד היום ואי אפשר להגיד על מישהי שהיא מטופחת אם הציפורניים שלה כסוסות כמו שלי

למעלה