לא יודעת אם כתבו על ה"גרעינים"
והבוטנים שקנינו בחמישה גרוש בתוך גביע מנייר עיתון.. הם היו יותר טעימים מ"גרעיני עפולה" ואפרופו גרעינים.. את הגרעינים השחורים שהכינו השכנים בבית שלהם מגרעינים של אבטיח .. ששמים עם מלח בתנור וקולים..אצלינו לא אכלו גרעינים כי זה לא היה מאכל "אירופאי.." ואף פעם לא הצלחתי לפצח אותם כמו שצריך
ולא הבנתי למה אנשים אוהבים לפצח אותם. זו הפעם הראשונה שלי כאן.. אבל לקרוא על הים ועל המציל הזכיר לי ת´גרעינים.. דרדרית
והבוטנים שקנינו בחמישה גרוש בתוך גביע מנייר עיתון.. הם היו יותר טעימים מ"גרעיני עפולה" ואפרופו גרעינים.. את הגרעינים השחורים שהכינו השכנים בבית שלהם מגרעינים של אבטיח .. ששמים עם מלח בתנור וקולים..אצלינו לא אכלו גרעינים כי זה לא היה מאכל "אירופאי.." ואף פעם לא הצלחתי לפצח אותם כמו שצריך