לא יודעת אם לבכות או להתעצבן

meravido

New member
לא יודעת אם לבכות או להתעצבן

שתים שאלו אותי היום אם אני בהריון. ואתמול שאלה אותי מישהי אם הבטן זה בגלל הניתוח שעברתי - איזה ניתוח? 20 דק' של לידה. וסתם כדי שתדעו - אני כבר 4 חודשים אחרי. מה יהיה? ובאמת שאני לא אוכלת הרבה ואפילו עושה הליכות אבל אני עדיין מניקה ונשארה לי בטן מעצבנת כזו וענקית ומשתפלת. אוף. ממש מדכא!!! סתם שופכת את אשר על ליבי.

מבינה אותך כי גם לי יש בטן - רק מה,

אני פשוט מקפידה לקחת איתי את נגה לכל מקום שייראו שילדתי ולא יחשבו אחרת. אני חמישה חודשים אחרי הלידה ועוד כמה קילואים מיותרים ודי מדוכאת גם. רוב הבגדים לא עולים עליי, מרגישה כבדה ומסורבלת אבל משתדלת להיות אופטימית ולחשוב שמחר אני אצליח לשמור יותר טוב על עצמי מבחינת תזונה כי היום זה לא הצליח... רק תמשיכי עם ההליכות, כי לפני ההיריון הצלחתי בעזרת הליכות להוריד כמה קג ועכשיו מתכננת להתחיל ללכת שוב. רק שאלה, מתי את מצליחה ללכת?

מנסיוני...

בתור 'ותיקה' בסחיבת קילוגרמים מיותרים (אתמול בתי היתה בת שנה!), ולמרות שאני לא פדלאה אלא הולכת לחדר כושר ועושה תרגילי בטן, הייתי בהרצאה על שרירי בטן ורצפת האגן ונתנו שם טיפים מצויינים על תרגילי בטן שעובדים בדיוק על הבטן התחתונה והמשתפלת ועל עבודה נכונה של רצפת האגן. מומלץ ביותר, לכל מי שבין לידות ורוצה להתחיל לעשות קצת התעמלות.

תצליחי לפרט קצת בכתב איזה תרגילים

בדיוק? אני דווקא הולכת פעמיים בשבוע להתעמלות, אבל זה לא מספיק...

sharonmx

New member
אנא- פרטי הדגמי והסבירי!

אני 8.5 חודשים אחרי והטיאר לא זז למרות שאני הולכת לשחות, מקפידה על מה שנכנס לפה ולא ממש יושבת כל היום. איך עושים את זה?

meravido

New member
פושקולית - כולנו מצפות בכליון עיניי

עיניים לישועה שתבוא ממך לגבי הבטן המשפלת ושרירי רצפת האגן. יש מצב?

תשובה - קצת באיחור...

הי בנות, מצטערת שנטשתי, הייתי קצת עסוקה... ולישועה: אני לא יכולה בדיוק להסביר איך עושים את זה. הפעולה היא פעולה של שאיבה פנימה של הבטן ושל רצפת האגן, כך שכאילו "משטחים" את הבטן. חוץ מזה לא אמורים בכלל לעשות את תרגילי הבטן שבהם מתרוממים בשכיבה, כי הם הורסים את רצפת האגן. בכל מקרה אני ממש ממליצה על ההרצאה הזו, עלה 50 שקל ושווה כל אגורה. (אם כי הייתי בדיכאון יומיים אחרי שהבנתי כמה שטויות עשיתי בלידה ובתרגול שעשיתי אחריה).

meravido

New member
אז תשמעי איזה סדר יום יש לי -ארוך

אני מתעוררת ברבע לשש עם יותם. הוא משחק ובינתיים אני מכינה שוקו לאלון, סנדביץ' לעידו לביה"ס וארוחת בוקר עבורו (ולפעמים גם ארוחת צהריים). בינתיים שני אלה התעוררו. יאללה להלביש את אלון (בד"כ זה אחרי עצבים וריב) למזלנו עידו מתלבש לבד. ואז אני מלבישה את יותם. לפעמים אני מספיקה להניק אותו בבית. אח"כ אני נכנסת להתקלח מתלבשת מתאפרת מצליחה ללגום מהתה ועפה לקחת את יותם לתינוקיה. ואז רצה לעבודה. עובדת עובדת עובדת עד 15:30 ואז רצה לאסוף את אלון ויותם. מגיעה הביתה מתחילה עם הכביסה, ארוחת ערב (בין לבין לקחת ילדים לחברים או שהחברים באים אלינו), מקלחות לאלון וליותם (עידו מתקלח לבד) הנקה. אלון נרדם על הספה (הוא הפסיק לישון צהריים והוא נשפך כל ערב בשש וחצי גג שבע) יותם על הציצי. ואז בסביבות השעה שבע וחצי שמונה אני יוצאת להליכה. חוזרת, מתקלחת מכינה לאיש ולי לאכול ו... שלופן. הבעיה שהבטן נפוחה ואני לא מצליחה להוריד אותה. אני מניחה שהיא לא תרד עד שאני לא אפסיק להניק. אבל נחמד לדעת שיש עוד כמה במצבי...

g a n i

New member
ואותי הכניסו לקניון בלי לפתוח בגאז'

בזכות "ההריון"
האמת? מבאס ממש
כי אני כבר 2 קג' פחות מבתחילת ההריון (היפ-היפ-הוריי!) אבל הבטן עדיין איתי, תודה. קריזה!

nubi

New member
אני שנה אחרי

ושאלה אותי מישהי ביום ראשון אם אני בהריון. כמעט בכיתי.

ו שתי

New member
אני כבר מחכה לחסר הטאקט הראשון

שישאל אותי אם אני שוב... דווקא כשחזרתי הביתה אחרי הלידה, ובחודש הראשון של ההנקה הייתי רזה ודקיקה, ברמה ש-10 ימם אחרי הלידה לא האמינו לי שילדתי. היום... אני לא נכנסת לבגדים שלי מההריון(!!!). בחודש תשיעי שקלתי ככה. אני אוכל מאוזן ומסודר, ובריא, ומניקה, ופעילה- וכלום. אמא שלי, אשה בת 61 נראית כמוני.

את מניקה?

עד ששירי היתה בת חצי שנה סחבתי איתי כמעט הכל (22 קילו שעליתי בהריון!) ורק אחרי חצי שנה הם החלו לנשור. היום אני חוגגת ממש כך שלא אפסה תקווה אחרי ארבעה חודשים.

נועה ו

New member
מירב יקרה ..כ"כ מבינה אותך

גם אני 4 חודשים אחרי וגם לי יש בטן כמו של הריון , בניגוד אלייך אני אוכלת הרבה ( ההנקה עושה לי תיאבון - תירוצים.... ) ואני יודעת כמה שזה מדכא ...
שותפה ל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

גם אותי שאלו אם אני בהריון

זה היה בדיוק ביום ראשון האחרון. אז אמרתי לה, "לא, אני סתם שמנה". אז מה היא ענתה לי? "אז תעשי דיאטה". (ואם לא בא לי?) מפאת גילה המבוגר, שתקתי.

למעלה