לא יודעת אם מותר לגלות....

gaia20

New member
לא יודעת אם מותר לגלות....

אבל אני שוב לא יכולה להתאפק... אתמול בשעה 4 לפנות בוקר צאמפ קיבל את מתנת היומולדת הכי יפה שמישהו יכול לקבל... כן, הוא חיכה לה 9 חודשים ואתמול היא הגיעה... יום אחרי יום ההולדת של צאמפ, נולד לו בן!!! מזל טוב!!

lupland

New member
יום חג היום

טוב.אז עכשיו אחרי שזה יצא החוצה אז... מזל טוב לצ´אמפ ולאשתו.וכמובן ברוך הבא צ´אמפ ג´וניור אין ספק שעכשיו תהיה תועלת נוספת לעובדה שאתה ער 18 שעות.(משמועות ששמעתי לא בהכרח שה 6 שעות הנוספות יהיו מלוות בשינה רצופה...) אבל מה זה משנה.העיקר האושר הנני מכריז בזאת על יום חג למדינה אסף

ל3

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

איזה
נפלאה. צאמפ´ היקר, המון המון
אושר ונחת. רוצים לשמוע פרטים כשתתפנה- משקל, שם וכו´. ושוב המון מזל טוב. אני בטוחה שתהיה אבא נפלא!

ritosh

New member
צ,מפ, YOU ARE THE CHAMPION ../images/Emo70.gif

איזה יופי! מחכים לשמוע איך היה! מקווה בשבילך שהיית עם זוגתך בחדר הלידה.

champ

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif אני אבא ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

טוב, אני רואה שגאיה כבר גילתה לכם את ההפתעה
אז כן, כפי ששמעתם, אני אבא
קיבלתי הבוקר את מתנת יום ההולדת היפה ביותר בעולם!!! בן זכר במשקל 3170 ק"ג ואני כל כך מאושר!!!!!
אם תרצו פרטים נוספים, כנסו לכאן... צ´מפ.

lupland

New member
החלה הספירה-6 ימים למילה

אין מילים.פשוט אין מילים בסך הכל "מכיר" אותך כמה שבועות ובכל זאת שמח כל כך בשבילכם עכשיו לפחות יודעים שהאימא המאושרת עונה לשם מרינה.אז מזל טוב מרינה

smadar32

New member
"איך שנולד כמו תינוק בהתחלה...

זה כואב אחר כך יוצא החוצה וכולם שמחים ופתאום איזה יופי הוא- הולך לבד איך שנולד כמו תינוק.." *מלא מזל טוב !!

gaia20

New member
הוא כזה קטן!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

וראיתי את התמונה בפורום הריון ולידה, הוא מדהים!! כזה חמוד!!

קטיפה

New member
../images/Emo39.gif

מזל טוב המון אושר לך ולאשתך איזה מתן(נה) יפה קיבלת ליום ההולדת אז עכשיו לשמוליק ולצ´אמפ יש אח אה?

זהו האושר וזוהי השמחה - מזל טוב|מוצ

היי צ´אמפ קודם כל ברכות מעומק עומק הלב. אחר כך התרגשות עמוקה מכך ששיתפת אותנו - עם תמונות כל כך "טריות", ממש כמו לחמניות ריחניות שרק יצאו מהאפיה. והתינוק - משהו מדהים!!! שמת לב לכפות הידיים והרגלים שלו? הוא הולך להיות ביריון מהסרטים! בקיצור - מרחיב את הלב ומשמח את הנשמה. שיהייה לכם רק טוב, שתגדלו אותו בהנאה ותמצו כל רגע, כי לא מספיקים להגיד "וופס", והוא כבר בגיל ההתבגרות.... חיבוק גדול לאמא הגיבורה, לך ולתינוק (רק תחבק בזהירות.....) מזל טוב

|מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאיזה מתיקות!

כל הכבוד לאשתך האמיצה (מאד)!! כייף לשמוע שהכל עבר בקלות וכייף לראות את התמונות, פשוט מרגש. ו.....עכשיו תתחילו לבזבז את שעות השינה שצברתם עד כה.... מזל -טוב, עדית

ritosh

New member
חבל על הזמן! רוצו לפורום הריון

ולידה! יש שם תמונות מדהימות של הבייבי של מרינה וצ´מפ. ושוב, מרינה וצ´מפ, שיחקתם אותה! אני, עם יפיוף מוש מוש כזה, הייתי כבר חושבת על השני............. נשקו אותו בשבילי, הוא פשוט מקסים! מודה ומתוודה, אני
שתגדלו אותו בקלות.
ריטה.

ל3

New member
צאמפ היקר

קראתי בעיון רב את מעללי הלילה הבלתי נשכח שעבר עלייך ועל אישתך. הבאתם ברכהה לעולם הזה ואני מתארת שאין דבר מרגש יותר מזה .עכשיו תחל המחויבות הגדולה, הדאגה המלווה באושר ואין סוף רגעי שמחה. כפי שכבר הספקתי להכיר אתה בנאדם מקסים- מסור מאוד ודואג לכול עד הפרטים הקטנים ואני בטוחה שתהיה אבא נהדר ושביחד עם אישתך תקימו תא משפחתי חם ואוהב. כל מה שנותר לי לאחל הוא המון מזל טוב ובהצלחה בדרככם החדשה. תמשיך לעדכן אותנו ולשתף אותנו בחוויותך. אני מאוד
בשבילך

ilush

New member
מזל טוב !!!!!!!

צ´אמפ, מזל טוב ענקי!!!!! איזו התרגשות.... איך ההרגשה? וואו..... שיהיה לכם המון בכיף- עם כל מה שכלול בעניין.. שתיהנו מהשינוי, מהמשפחה החדשה שאתם ובכלל- מהכל! אז שוב- מזל טוב! (גם לרגל יום ההולדת) ותמשיך לעדכן, חיבוקים, אילנית.

champ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על כל הברכות הנפלאות!!!!!
התרגשתי מאוד לקרוא אותן
חזרתי לא מזמן הביתה
ואני מת מעייפות
, לא ישנתי כבר שלושה ימים...
התינוק
בסדר גמור
כנראה שמחר נחזור כבר הביתה...
..........
ושוב תודה! צ´מפ.

champ

New member
../images/Emo24.gif אנחנו בבית ../images/Emo82.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חזרנו היום בצהריים הביתה
הכל כבר היה מסודר לקראת בואו של התינוק
הביאו לנו המון צעצועים
ובגדים ופרחים
לכבוד הלידה... אבל הדבר המרגש ביותר, היה הזר שקיבלתי מכם
לפני חמש דקות בדיוק, צלצל פעמון הדלת והגיע שליח עם זר פרחים
שמחתי וחשבתי לעצמי יופי, עוד זר ל"אוסף"...
אבל אז קראתי את הכרטיס המצורף
וראיתי שזה מכם
מחברי הזאבים
אתם לא מתארים לעצמכם כמה הייתי מאושר
אני אוהב אתכם
תודה רבה לכולכם
ותודה לך אסף
צ´מפ.

לילךLilach

New member
איזה יופי מזל טוב ,זה מדהים ../images/Emo140.gif

איזה כייף שאתם סוף סוף בבית , אז מתחילים קצת לילות ללא שינה , אבל מה זה לעומת המון ימים מאושרים , והסיפוק הרב שמצפה למשפחה... המון אושר והצלחה מלילך

למעלה