לא יודעת אם מותר לי להעתיק,

אנפה2

New member
לא יודעת אם מותר לי להעתיק,

הרשתי לעצמי להעביר לכם את מה שאחרים חושבים, זה מפורום אחר, ואם אסור לי להעתיק אז המנהלת רשאית למחוק. חכו חכו לחודש ינואר לא לשנה החדשה לגזירה החדשה חכו חכו לחודש ינואר כל האמת תצוף כמו חרא אז יראו את מימדי העוני אז יראו את מימדי המצוקה נגמרו השיקים רק כרטיסי אשראי נגמר האובר דרפט נגמרו ההלוואות וכעת רק מי שיוכל באמת יקנה. ולפעמים החגיגה נגמר ומגיעה שנה חדשה שמרימה את השמיכה ונגמר הכיסוי והשקר הגדול מתגלה לעין כל רק הטייקונים יכולים לקחת אשראים ענקיים האיש הקטן יוק

magy

New member
כשמעתיקים נותנים גם קרדיט לכותב

או מביאים לינק או מבקשים רשות... אלה הכללים היבשים......

אנפה2

New member
צודקת MAGY וגם לידי האחת

ששמה אותך בשער של הקומונה שלה, מלא הקרדיט ,ולא ציינתי כי לא הייתי בטוחה כפי שכתבתי , שמותר לי לצתת, אני עומדת מאחורי כל מילה שלך.

magy

New member
אם היית מביאה שיר

שהעתקת? לא היית מביאה את שם הכותב? כך לגבי שירים, סיפורים, ציורים, פסלים, צילומים........והודעות מישהו הרי כתב אותן.... הן לא נכתבו מעצמן.... אז אם העתקת.......וציינת את שם הכותב......אין בעיה.... הכי פשוט ותקני זה להביא לינק..... או לבקש רשות מהכותב........(פחות נוח.....) אבל תמיד בציון שם הכותב......

אנימו

New member
מאגי-מחזקת כל מילה שלך!ואם בשיר

של משורר או סופר המדובר, אסור בכלל להעתיק אלא מכסימום לעשות לינק. זאת לפי חוק שמירת זכויות יוצרים.

vera2

New member
מגי כל מה שכתבת נכון אבל יש בזה גם

צד חינוכי לי נראה שהתועלת תהיה יותר גדולה על מההפסד.אנשים יילמדו לעשות רשימות וייקנו מה שנחוץ.יתחילו להכין מאכלים בבית.כמו סלט חצילים בשקלים בודדים חומוס דברי מאפה וכו' אני רואה עגלות עמוסות בסופר כאשר הרבה דברים לפי דעתי מיותרים.ואולי זה יעודד אנשים לצאת לעבודה כי לא תהיה להם ברירה.החשוב ביותר שיתכסו עם השמיכה עד איפו שהיא מגיע ועם יצירתיות אפשר להסתדר, כמובן כאשר עובדים.ולא יגידו "אהה זה רק 50 שקל זזההה לא כסף. זה מרתיח אותי כל אגורה זה כסף. שבוע טוב.

למעלה