לא יודעת אם מישהי נתקלה בזה

אפרת**

New member
לא יודעת אם מישהי נתקלה בזה

אבל בכל זאת אני שואלת. זה פשוט קצת מטריד אותי העניין הזה. בטיפול הקודם שלי היה לי מין מצב כזה במהלך ההזרקות שביום האחרון שלפני קבלת הכוריגון לא קיבלתי כלום. רק דקא. כלומר סיימתי עם הגונאל והמנוגון - היגעתי למצב של זקיקים שהם נראים טוב לכוריגון ואז הרופא אמר לחכות יום ואז להזריק כוריגון ביום שלאחר מכן. משום מה יש לי את התחושה שאולי הזקיקים קצת "נפלו" בגלל שאין להם תמיכה של הורמונים (כלומר גונאל או מנוגון, אפילו קצת נניח חצי אמפולה אפילו. לא לצורך גידול רק ל"תמיכה"). וכשאני אומרת נופלים - לא הכוונה שהם נעלמים. כי בסה"כ שאבו לי 12 בייציות. אבל יש לי את התחושה שהם לא היו בשיאם. כששאלתי אותו הפעם למה הוא ביקש לחכות יום בלי כלום - אז הוא אמר שזה כדי שלא תהיה תגובת יתר. אבל מצד שני הבייציות לא ממש היו בשיאן... לא היה לי שום עובר מסוג A רק אחד או שניים B והיתר C. ואל תגידו לי שגם B ו-C יודעים להקלט
. מה אתן חושבות על זה? אני רוצה לבקש לתכנן עכשיו כשהוא השבוע יראה את האולטרסאונדים והבדיקות דם שלא יווצר מצב של יום רווח? אפרת. שלא מפסיקה להיות מוטרדת ממה יצא מה- IVF הזה (אם בכלל
) ולא יודעת איך היא תעבור את השבועיים של הלחכות...

יובל@

New member
בוקר טוב אפרת

גם לי היה בדיוק אותו הדבר וגם אני די התפלאתי, אבל הרופא הסביר לי שרמת ההורמונים בגוף לא יורדת לאפס תוך יום אחד אם הפסקת להזריק והם ממשיכים להשפיע על התפתחות הזקיקים.במידה והם הגיעו לגודל המתאים באמת אין טעם להמשיך עם הזריקות. הרופא גם מסתכל על בדיקת הדם שהיא פרמטר מאד חשוב. שיה יה לך שבוע טוב ומקסים.

רוצה לבוא לראות מה יוצא מ- IVF? ../images/Emo95.gif

אז יובל כבר ענתה לך את אותה תשובה שאני הייתי עונה לך. ומה יוצא מ - IVF? בואי ותראי את ה"תוצר" ששוכב עכשיו במיטה שלו לידי, ומתבונן במוביל...
סיגל

עמית@

New member
אפרתי

תוצאות IVF תמיד מטרידות
כשרמות ההורמונים גבוהות יום אחד לא אמור להשפיע, רצוי כמובן לתזמן במדויק, ועל כך אפשר לשוחח עם הרופא- אני לא חושבת שבגלל זה העוברים היו לא יפים, (גם עוברים לא יפים הופכים לילדים יפים) *בורחת מאפרת שרוצה לחבוט בי* אפרת מחזיקה לך אצבעות
עמית

גם אני חיכיתי

וכמו שכבר ענו לך-כנראה שאין קשר ואכן צריך לחכות יום לפני הכוריגון. אני דוקא נהניתי מיום חופש בלי זריקה לפני הכוריגון והחלק ה"אמיתי" של הטיפול. אבל אם זה ירגיע אותך- תשאלי את הרופא שוב. את השבועיים של הלחכות תעברי איתנו...

אפרת**

New member
הממממ.... ../images/Emo4.gif

לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה לא נוחה עם היום הריק הזה... מקוה שזה לא יצא הפעם ככה.

נועם@בת

New member
לי היו כמה טיפולים כאלה

אם הביציות הגיעו לגודל מתאים, אין טעם להמשיך עם זריקות הורמונים כי זה יכול לעודד גירוי יתר. הזקיקים לא צריכים תמיכה הרומונלית, הכוריגון שתקבלי מחר יביא אותם להבשלה גמורה. הפרוטוקול הזה מקובל, תהני לך בשקט מיום ללא זריקות. תני לישבן או לבטן לנוח טיפה. אצלי דוקא היום הזה היה אי של שלוה, כי סיימתי את שלב גידול הזקיקים ועוד לא התחלתי את המירות אחרי העוברים. בהצלחה נועם

אפרת**

New member
היום רווח היה בפעם הקודמת

הפעם עוד לא יודעת מה יהיה. אני עדיין במהלך ההזרקות... סה"כ ביום ה-7. יש לפחות עוד איזה שלושה ימים כמו כלום....

למעלה