לא יודעת אם פה המקום, אבל..

FashionVictim

New member
לא יודעת אם פה המקום, אבל..

מי יכול לספר לי קצת על החנות "שתיים" בשנקין? החנות גדולה? מה אני מוצאת שם? והכי חשוב, שווה הגעה ממרחקים?

תשובה לFashionVictim

באתר יש ה-כ-ל!!!!!! אנשים, כנסו לאתר, תבדקו, תחקרו תתרשמו אפילו צירפתי לך לינק לחנות ואפשר גם לראות המון בגדים

FashionVictim

New member
כבר ראיתי את האתר ובכל זאת הרגשתי

שזה לא עונה על שאלתי.. מה יש שם בדיוק? מותגים יד שניה? או סתם בגדים? סגנון ספציפי או הכל? עיצובים חדשים מבגדים יד שניה? יש גם דברים אחרים חוץ מבגדים? בשביל להגיע במיוחד, ומרחוק, הייתי רוצה קצת יותר מיידע מאשר "חנות יד שניה" כי כאלו יש בכל מקום. מה מיוחד ב"שתיים"? לצערי האתר נותן תמונה כוללנית מידי ולא מספקת, במיוחד לאלו שלא גרים בת"א.

לגבי כל המרחקים.......

הרבה שואלים כאן אותו דבר איך להגיע ממקום למקום ולדעתי לא האתר ולא מפות ממש עוזר אני חושבת שרק דרך האתר של אגד זה הכי טוב אז תנצלו את אתר אגד.......

לגבי המרחקים

גם באתר של דן.

FashionVictim

New member
האמת שאני גרה בחו"ל. אבל כשאני

בארץ אני במרחק שעתיים נסיעה מת"א ורציתי לדעת עם שווה לי לבזבז יום מהביקור בשנקין מאחר ואני מתכננת שופינג רציני ומחפשת סגנון מיוחד. לת"א אני מניחה שאגיע בכל מקרה, השאלה היתה אם שווה להתאמץ עוד קצת ולהגיע גם לשינקין. בנתיים הסבר שכתבו כאן נחמד ומספק הרבה יותר מההסבר באתר. אבל עדין, לא בטוחה שזה שיכנע אותי להגיע לשם במיוחד..

FashionVictim

New member
אפשר עוד הערה לגבי האתר?

די מרגיז שהתמונות של החנויות (מבפנים ובחוץ) לא ניתנות להגדלה.. לא ניתן להתרשם כך מכלום.

lol girl

New member
בחנות שתיים ,

תוכלי למצוא בגדים פחות או יותר מכל התקופות, החל מקום המדינה , ועד לימי ה "אתם חושבים שהמכנס הזה נמוך, מידי? כן? יופי!". לא הייתי מגדירה את הפריטים בחנות כמותגים , אף על פי שחלק מהם כן ( כמובן שתוכלי למצוא מותגים כדוגמת אדידס,ליוויס, וכן...אפילו זארה וקסטרו) בנוסף לבגדים, שכדי למצוא משהו באמת מגניב (ומתאים) תצטרכי להיות "נוברת מחוננת"-לנבור על כלות נשמתך. כאמור, בחנות הרבה שמלות, ג'ינסים, חולצות מכופתרות,טישרט'ס, מיזעי וינטג' למינהם וכדומה..... מלבד שלל פיצי'פקעס , בחנות הקטנה והמטריפה הזו מייצרים מין -תיקי שקית ייחודים המיוצרים מסדינים....כן כן, קראת נכון. תיקים ממוחזרים מסדינים מאוד קשה להסביר, אך אולי בהזדמנות אצלם את אוסף התיקים שלי מ"שתיים" (שלושה במספרD-:). אני מקווה שלא העלו את המחירים של התיקים הללו, אך למיטב ידיעתי ולזכרוני ישנם תיקים דו צדדים שעולים חמישים שקלים חדשים, וחד צדדים שעולים חמישה עשר שקלים אם הם נרכשים כשלעצמם, אך.....תחזיקי חזק...התיקים יעלו לך שני שקלים חדשים(!!!!), אם את רוכשת את התיק בנוסף לפריט אחר בחנות. היות ואת באה מרחוק (רואים רחוק רואים שקוף) ישנה פרוצדורה שכדאי לך לדעת- ניתן למכור פריטי לבוש, ומיני פיצ'פקעס שאינך מעוניינת בו או בהם יותר (אשפה של אדם אחד, היא אוצר של אדם אחר, זוכרים?)- בתמורה לפריטים שאת "מוכרת" לחנות, את מקבלת מין תלושים שאיתם את יכולה לקנות פריטים שונים בחנות,אבל רגע...........יש קטש! את יכולה לקנות עם התלושים אך ורק פריטים שעברו תהליך לזהה לפריטים שאת "מכרת" לחנות? מה הכוונה? תוכלי לקנות עם תלושייך רק בגדים שהעלמה חנה הביאה מצהלה, או ששוש הביאה מנווה שאנן, קפיש? שאר הפריטים הם ייבוא אישי של בעלת (או שמא זה בעלות?) החנות. עד כאן, שתהיה גיחת חורף נעימה. ולא לשכוח לשאול את המוכרת לשלומה.

lol girl

New member
הו שאנז אליסה......

נסיעה טובה! מצפה בקוצר רוח
או-אוור!

moomita

New member
../images/Emo71.gif וואי..

שמלות
, ג'ינסים
, חולצות מכופתרות
רוצה גםםםםםם
*-* אוףף אני כ"כ רוצה ללכת לשםם
!!

../images/Emo3.gifלמה ללכת עם אפשר לנסוע?

ואל תדאגי יומך יבוא בדיוק כמוני וגם לך יצא לראות את שינקין ובטח עד שלי יצא לבוא היא כבר תיהיה יותר מפותחת עם הרבה יותר דברים מאגניבים והרבה אקשן לא שחסר עכשיו משהו אבל אני מאמינה שככל שהזמן יעבור יהיו יותר דברים חדשים

FashionVictim

New member
תודה לך. הסבר מצויין!

אשמח אם תספרי על עוד חנויות מעניינות שאפשר למצוא בשינקין. והאם יש מקום לראות תמונות של מוצרים\בגדים, כי התמונות באתר לא הכי מפתות..

lol girl

New member
שיהיה לבריאות!

היות וזמני קצר פה, (שלל תרגילים של הנדסה אנליטית ולוגים ממתינים לי על שולחן העבודה) מקווה כי תסתפקי לעת עתה בהודעה מצומצמת, יותר מאוחר ארחיב על חנויות נוספות. חנות נוספת אהובה עליי היא ביג טום הממקומת פחות או יותר במרכזו של הרחוב. תוכלי למצוא שלל חולצות מעוצבות ויפות(מותגים כמו פול פראנק למי שמתמצא). בנוסף, מבחר גדול מאוד של הנעליים מאוד טרנדיות. אך יש גם להזהר.....ביקור בחנות עלול לעלות בחור גדול מאוד בכיס, המחירים לא ידידותיים לצרכן, יש כאלה שמסתפקים בווינדו שופינג ויש כאלה שלא מתפשרים וקונים בכל זאת. לדעתי, מומלץ לסקור את החנות ב תקופות של "סוף עונה" בהן החנות מקצצת משמעותית מחירים של פריטים מסויימים. בנוסף, למיטב זכרוני בצד ימין על הרצפה מין "סלסת בזאר"- תפזורת פריטים במחירים מוזלים. חג שמח.

למעלה