לא יודעת אם פה המקום להעלות את זה -

לא יודעת אם פה המקום להעלות את זה -

אבל בכל זאת, זה פורום הבלוגיה. אני יודעת שזה לא רק אצלי כי דברתי על זה עם כמה בלוגרים אחרים - מאז ששונה העיצוב בעמוד הבלוגיה הראשי ירד באופן משמעותי מספר הקוראים הלא מנויים. ז"א, יכולת החשיפה של הבלוג לקוראים חדשים בעצם נחסמה כמעט לגמרי. (וכן, אני יודעת שיש את פונק' "חדש בבלוגים אבל גם אהיה הראשונה להודות שהיא כ"כ לא מושת שאני אפילו לא מעיפה בה מבט) כמובן שבצורה דומה, ובהתיחס למה שציינתי בסוגריים, גם אני כבר לא נחשפת לבלוגרים שטרם הכרתי. חבל

wranger

New member
בוודאי שזה המקום

למעשה, זה כל כך המקום להעלות את זה, שזה כבר עלה, ממש כאן בהמשך העמוד, ואפילו יותר מפעם אחת, לדעתי. בכל אופן, זה ידוע. התגובה של בצלאל (לקוחה מאיפשהו בהמשך העמוד, כאמור): "קיבלנו מספר פניות בנוגע לתצוגת הרשומות החדשות. בשלב המיידי אני מאמין שהעמוד לא ישתנה, וניתן לו תקופת הסתגלות מסוימת. אבל בהחלט לקחנו את ההערות לתשומת ליבנו, ונחשוב בהמשך אם ואיך לשנות."

אחלה,חיפשתי שרשור שמדבר על זה

ולא מצאתי. תקופת הסתגלות זה אומר לתמיד? יש אפשרות להשאיר את העמוד כמו שהוא אבל בפונקצית העדכונים - חדש בבלוגים, בלוגים שלי וכד', לאפשר עיצוב שונה. העיצוב הקודם כן משך את העין. גם אם חלק מהתמונות לא אמרו הרבה הבלוג עצמו זוהה כך ויותר מזה, תמונות אישיות הביעו הרבה. בעיצוב החדש כשנכנסים לבלוג דרך חדש בבלוגים הבלוג נפתח בחלון נפרד. אולי יש אפשרות לפתיחת חלון נפרד ודומה למה שהיה בעבר ... סתם הצעות.

למעלה