לא יודעת אם קשור

עליסה מ

New member
לא יודעת אם קשור

עד לפני כמה חודשים עשיתי ספינינג באופן קבוע , ולקחתי הפסקה בגלל מחסור בזמן. עכשיו חזרתי לזה. הבעיה היא שבמהלך הכמה חודשים של ההפסקה גם התחלתי לעשן מדי פעם (לא הרבה, בממוצע זה יצא משהו כמו קופסה ל-3 שבועות) ועליתי במשקל. בכל אופן , שמתי לב שעכשיו כשחזרתי לספינינג אז בשלב מאוד מוקדם של השיעור מצטבר לי רוק בפה (כמה מושך הא?
). בכל אופן, רציתי לדעת ממה זה נובע? ואם זה קשור לסגריות ולמשקל, או לעובדה שלקחתי הפסקה גדולה.

עליסה מ

New member
חחחחחחחחחחח

זה לא ככה!!! ואני גם לא יורקת תודה רבה. אתם לא מכירים את זה שאתם ממש ממש מתאמצים פיסית ואז יש רוק שצריך לבלוע ? (פעם גם אמרו לי שאסור לבלוע כי זה עושה כאבים בצד..)

Gspin

New member
אלאניס מוריסט

הובהלה למיון בעבר, כיוון שבלעה יותר מידי.

Tami661

New member
ממש לא נראה לי שזה קשור לסיבות

שהעלית:
סיגריות - יגרמו לך דווקא ליובש, אבל גם... לא בכמות שעליה את מדברת
עלייה במשקל - לא שמעתי על תופעה כזו בקרב מדוושים עם משקל עודף
הפסקה גדולה - מה יגידו אלה שרק התחילו? למה שזה יהיה קשור? משום מה נראה לי שזה משהו שקשור דווקא בתזונה לפני האימון ו/או בנשימה לא נכונה במהלך האימון. תוסיפי לזה את ה"לא לבלוע (רוק)" שאמרו לך... סליחה, אבל ממש שטות גמורה!. תקפידי על נשימות נסי לבדוק את התפריט שלך בסמוך לאימון תקפידי על שתיית מים במהלך האימון יש לך רוק? תבלעי! אל תדאגי, מזה לא יכאב לך הצד. תכנסי לשיגרת אימונים ו... תראי אם התופעה לא נעלמת

עליסה מ

New member
זהו...שבקשר למים

אני לא אוהבת לשתות במהלך האימון זה גורם לי להרגיש כבדה. בסוף האימון אני שותה ץ

Gspin

New member
זאת לא השאלה

אם את אוהבת לשתות או לא. בשורה התחתונה, את פוגעת באפקטיביות האימון שלך מכמה וכמה סיבות. לגבי ההיבטים הבריאותיים (סחרחורות, התייבשות, התעלפות), זבש"ך. אבל האימון!!!

למעלה