לא יודעת אם ראיתם

N o N a m e11

New member
לא יודעת אם ראיתם

אז הנה: פנינה יקרה, אני שמחה לבשר שבמקביל כמדריכת אירובי,פניתי לפורום האירובי בתפוז גם. העליתי את הבקשה גם כן,והתגובות היו מדהימות ממש. הגיעו אליי פריטים מדהימים במצב מעולה! אפילו כאלה חדשים. ואני כבר 3 ימים לא מפסיקה לרוקן עוד ועוד מהארון שלי ועושה זאת בהנאה מרובה
וזה אפילו לא הכל!
צריכים להגיע אליי עוד לא מעט חבילות... באופן אישי אני מבטיחה שהשאריות,אם יהיו אשמח להעביר לכם לפורום לכל מי שיזדקק. דיברתי עם הרכזת של הבנות, היא תבדוק את זה עם הממונה הישיר עליה... בינתיים אני מודה לך.
ואשמח תמיד לעזור אם אני יכולה גם

N o N a m e11

New member
זה עוד כלום,תקראו את זה ../images/Emo26.gif

ראשית כל,
לכל מי שהושיט ידו בתרומת בגדי אירובי לבנות שאני מלמדת בבי"ס. ותודה רבה רבה גם בשמן
חלק מהבגדים הועברו לפני שבוע וחלקם היום. בפועל-הבנות קיבלו את זה היום. והגיעו מוכנות פחות או יותר לשיעור. אומנם חסרים כמה זוגות נעליים אבל הן בדרך
אין לי מילים לתאר את האושר,והניצוצות שמחה והתרגשות של הבנות כשקיבלו, מדדו ובחרו
זה היה מדהיםםםם, כאילו היו ממש "רעבות" לבגדים האלה. אין צורך לציין את החיוך שזה העלה על פניהן ברגע שאמרתי להן שזה נשאר אצלן מתנה
(כיון שחשבו שהן צריכות להחזיר) אחת הבנות אמרה לי-"יהה אני עכשיו כמוך"
זה עשה פשוט טוב, נתן תחושה לכל היום והלילה. יותר ממה ששיעור אירובי יכול לעשות. הפעם השעתיים איתן רק הוסיפו על התחושה הטובה שכבר היתה
הן היו היום נלהבות ומאושרות מתמיד,היה תענוג שכולן משתתפות ללא יוצאות מן הכלל ושלא צריך לומר לאף אחת שהיא לא יכולה להשתתף. אפילו בקשו את הדאנס של שיעור שעבר שבמקרה גם מסתיים בשמיניה שבא פתחתי את השיעור היום והן החליטו ביוזמתן לחבר את הכל ליריעת ריקוד אחת.(6 קומבינציות) היה מדליק לאללה
בנות שלעולם לא עשו אירובי, נחשפו לזה עכשיו, ולא רק לאירובי לכשעצמו אלא גם לבגדים
פשוט עשה טוב לראות שעשינו טוב לבנות שיכולות עוד להגיע רחוק
ולכם פורום יקר יש חלק נכבד בזה
אז שוב רוב תודות מכל ה
על הנכונות,העזרה ושיתוף הפעולה
ממני ומהבנות

רותם111

New member
בדיוק דיווחים כגון אלה נותנים את

החשק והכוח להשקיע שעות וימים בעשיה למען הקהילה. המון תודה לך על הדיווח מחמם הלב.

למעלה