לא יודעת אם רק אני חושבת ככה...

לא יודעת אם רק אני חושבת ככה...

לדעתי, ונסה הגזימה ובגדול
איך שהיא מתנהגת לאיתי פשוט מוגזם!!! עכשיו היא שרה עם אינה, בזמן שאיתי בחדר מדבר עם חגית. "ונסה דלוקה על יונתן, ומקווה שאין לו קטן" - משהו כזה. בשניה אחת היא שכחה את איתי שהיה איתה יום וליל. ובשניה אחת החליפה את איתי ביוני. היא ממש דורחת לו על הפצעים, ובצורה ממש מגעילה. אין לה גבולות....והכעס מוצדק כלפיה. אם היא חושבת שיוני הוא כמו איתי...שתשכח מזה. נ.ב. הייתי מעדיפה שיהיה משהו בין יוני לעינב. ועינב נראית לי שונה מאז שיוני שם...

יוני ניסה להיות עם עינב - היא לא רצתה

וטוב שכך כי הוא רק רצה לנצל אותה.. לגבי ונסה - היא לפעמים מעוררת רחמים בגלל כל החרמנות שלה היא שוכחת את החברים האמיתיים שלה. בגלל זה לדעתי היא זאת שלך השבוע!

no nick 1989

New member
היא מתנהגת בצורה ממש מגעילה.

ירד לי ממנה לגמרי,באמת שחיבבתי אותה,עכשיו כבר ממש לא... וגם אני ממש רוצה לראות את עינב עם יוני גם רואים שעינב שמה עליו עין....

u r a n i a

New member
אם כך היא מתנהגת, זה מכוער-אבל יש לי רושם

שיוני יעשה לה בית ספר והיא תמצא את עצמה במקום שאיתי נמצא עכשיו.

m i r u s h i

New member
כמו שכתבתי כאן באחת ההודעות,

עדיף להכיר באמת מוקדם מאשר במאוחר. אז אולי עכשיו זה מציק לו וכואב,אבל לפחות זה נגמר כאן ועכשיו מאשר אחרי התוכנית [אולי הקשר שלהם היה יותר עמוק ממה שהיה בוילה ואז זה היה יכול להיות יותר כואב..] ואני מאמינה שונסה תקבל את הכאפה של המציאות כשהיא תצא מהוילה ותבין איזה בחור היה לה בידיים. וחבל..

למעלה