לא יודעת אם שאלו את זה כבר

dananit

New member
לא יודעת אם שאלו את זה כבר

אבל איזה מוזיקה אתם אוהבים? או אם זו שאלה כללית מדי - אז מה הדיסק האחרון שקניתם? אני רכשתי את החדש של אליוט סמית' לפני שבועיים ומברכת על זה כל בוקר.

קסנדרה*

New member
אני אוהבת המון מאד קשה לי לשים אצבע

אבל הדיסק האחרון שקניתי הם: (כן קנייה אצלי זה בזוגות) chris de burgh - the road to freedom planxty v:vald: - (vivaldi) - o'stravaganza ואוהבת המון, שנות ה- 60, U2, קלאסית והמון. קסנדרה

aiziq

New member
הדיסק האחרון שקניתי הוא

"מסיבה ביער עם סבא טוביה" ובזה גם מסתכם העיסוק שלי במוזיקה. אני שומע המון פים פם פום ואצבעות ודיג דיג דוג ונהנה עד לב השמים ( חוץ מכשאני שומע שיבושי הגייה ומתעצבן ) בכללי אני אוהב לשמוע פופ ישראלי וקלאסיקות ישראליות, מהבחינה הזו אחרתי את זמני מאד
.

mopa

New member
אין כמו התגובות של איציק

אני מרגיש מגוחך לשמוע את ה dire starits או את בוב דילן או מאיר אריאל - ואח"כ לשמוע את אורנה ומשה.... לעיתים - מה לעשות, אנו שומעים את מוזיקת הרקע הזו - אך אני משתדל לא להקשיב... :) בכל מקרה, דננית... אני אישית חושב שמבחינת היצירה הלועזית שני העשורים המבורכים ביותר הם ה-60/70 הנ"ל וגם לד זפלין, אנימלס, deep purple ועוד רבים אחרים. יש גם בשנות השמנוים ניצוצות ואפילו בשני העשורים האחרונים. אבל לטעמי פאר היצירה התרבותית נמצא בעשורים אלו שהוזכרו.

aiziq

New member
חחח מופה../images/Emo6.gif

שכחתי את אורנה ומשה הענקיים! ("הכבשה כבשה שושנה מאד התבלבלה- במקום לפעות מֵה מֵה מֵה יצא לה לַה לַה לַה). חייב לשלוח לך קישור לאנקדוטה שכתבתי על החיבור הזה. הנה כאן.

aiziq

New member
גמני- במיוחד את: "מזמן מזמן, אחור

אחור/ הייתי פעם גדי שחור/ לא היה חביב ממני/ בעדרי רחל אמנו..." והכי הורס של חווה, שחובה על כל ילד לדקלם בהמשך ל"מודה אני" כל בוקר, השיר "אתה פלא". מכירה?

לא לא מכירה

תשיר לי עוד קצת מילים? אני לא גרופי של חוה אלברשטיין אבל קיבלתי דיסק שלה וזה מה שאנחנו שומעים עכשיו יחד - זה ושופן לצ'לו ופסנתר. "בגלל הלילה" - זה הדיסק. היכן ניתן למצוא את שירי הילדים שלה? התינוק שלי מוכן להאזין לכל דבר. רק את צפצוף החדשות הוא לא אוהב ומתחיל לבכות.

aiziq

New member
טוב, שלח לך במסר אישי

כדי לעקוף את זכויות היוצרים
. חווה אלברשטיין הוציאה אלבום כפול:" חווה אלברשטיין שרה לילדים"- חפשי בחנויות התקליטים המובחרות
. " אתה פלא" בדרך אלייך.

טרם הבינותי את הסוגיה:

מדוע ילד חייב להאזין לשירי ילדים? מה רע בשירים למבוגרים? מדוע לרכוש את "ביבימוצרט" אם אפשר להאזין לסימפוניה אמיתית? כמובן שזה מאד באופנה. בשיחות בגן הילדים ההורים מאד גאים בעצמם על ה"חינוך" המוזיקלי שהם מעניקים לקטנים. אבל אם הדצים זה חינוך מוזיקלי - אנא אנחנו באים??

aiziq

New member
לא שמתי לב שעלתה הסוגיה הזו../images/Emo2.gif

אני , אישית , מאד שמח שיש לי בייבי מוצרט, אני חושב שזה חיבור מצויין למוסיקה קלאסית איכותית במנות שילדים רכים יכולים לספוג- הרי לא נרצה לגרום להם לגריית יתר, נכון? לגבי הדצים, זה כבר לא בקטע של מוזיקה אלא יותר בקטע של FUN . אני מסופק אם דץ חושב שהלחנים שלו הן פאר היצירה ואם סמדר שיר מחזיקה מעצמה לאה גולדברג בעקבות מילות השירים שכתבה לקלטת.אבל הילדים מרותקים, עם זה אי אפשר להתווכח
.

מהתקליטיה שלי

מופה יקר, אפשר לחשוב שביקרת בתקליטיה שלי... על כל פנים - אותו דבר, אולי רק הסדר שונה: מאיר אריאל, בוב דילן, dire straits ,deep purple, pink floyd ובשנים האחרונות הרבה בלוז-ג'אז - אלה פיצ'ג'ראלד, לואי ארמסטרונג, צ'זריה אוורה, בילי הולידיי... לאי בודד דרך אגב, אילו נאלצתי לבחור באחד, הייתי לוקחת את מאיר אריאל (אפילו שלא שאלתם).

למעלה