לא יודעת אם שמעתם... מחר (יום שבת) ב102 FM ראיון עם מוניקה על הדיסק החדש... בשעה 22:00 enjoy
A AndreaCorr © New member 28/2/03 #1 לא יודעת אם שמעתם...../images/Emo80.gif מחר (יום שבת) ב102 FM ראיון עם מוניקה על הדיסק החדש... בשעה 22:00 enjoy
לא יודעת אם שמעתם...../images/Emo80.gif מחר (יום שבת) ב102 FM ראיון עם מוניקה על הדיסק החדש... בשעה 22:00 enjoy
ר רותמיקה New member 28/2/03 #2 *צורחת*../images/Emo29.gif וואי את מלכה עכשיו רק צריך לחפשר קלטת... אני כבר מתה לשמוע (שוב..) את הרול המדהים של אהובי הנצחי.. פיטר *בעננים* יותר נכון ב.. *ע נה נה נה נים* *נזכרת בסולו של הקונפורמיסט * *שומעת אותו* *בוכה (שמובן משרוב אושר...)*
*צורחת*../images/Emo29.gif וואי את מלכה עכשיו רק צריך לחפשר קלטת... אני כבר מתה לשמוע (שוב..) את הרול המדהים של אהובי הנצחי.. פיטר *בעננים* יותר נכון ב.. *ע נה נה נה נים* *נזכרת בסולו של הקונפורמיסט * *שומעת אותו* *בוכה (שמובן משרוב אושר...)*
M MiStEr G u I t A r New member 28/2/03 #3 וואלה??? ../images/Emo168.gif רגע., אבל 102 fm זה רדיו ת"א לא??
M MiStEr G u I t A r New member 28/2/03 #5 אאאאאאאאאאוווווווףףףףףףףףףףף אז זה לא מגיע לדימונה.... חרא חרא של עיר
A AndreaCorr © New member 2/3/03 #7 יווווווו אני לא מאמינה ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif אני כזו טיפשה למדתי בערב למבחן ושכחתי מהראיון מישהו שמע?? איך היה??
יווווווו אני לא מאמינה ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif אני כזו טיפשה למדתי בערב למבחן ושכחתי מהראיון מישהו שמע?? איך היה??
M MiStEr G u I t A r New member 2/3/03 #8 חחחחחח...... סורי.... ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif