לא יודעת אם שמעתם....

SydBristow

New member
לא יודעת אם שמעתם....

באליאס מדיה היה קישור לסקר כזה של מה משמועות הבאות נכון? ואחת האפשרויות היה שדייויד אנדרס לא יהיה קבוע בעונה הבאה!!!!!!!!!! אני לא יודעת אם זה נכון אבל תחזיקו אצבעות! מה נעשה בלי סארק!!! דרך אגב היום הייתי באיזה סופר ואיפה שיש את כל העיתונים ראיתי עיתון אמריקאי עם אלקטרה על השער! זאת הייתה תמונה מהסרט הראשון אבל בכל מקרה...חבל שלא יכלתי לקנות. סתם רציתי לחלוק את זה עם כולכם, מקווה שזה בסדר! אה וכן...אני חדשה פה! אני מניחה שהייתי צריכה להתחיל בזה אבל לא משנה.. קוראים לי נטליה ואני מעריצה של אליאס בערך שנתיים וחצי... זאת הסדרה הכי אהובה עלי ואני פשוט לא יכולה לחיות בלעדיה! מה אני אעשה עד ינואר, אני לא יודעת...

inbal145

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מה זה אין סארק
לא
לא מסכימה
הממפ... מה תעשי עד ינואר
מה שאני עושה-מרתון של כל העונות
וכבר כתבת פה קצת לא
אניוואי, ברוכה הבאה
אני ענבל, בת 14 וחצי מחולון. תהני

SydBristow

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

כן, כתבתי...אבל רק תגובה להודעה... אבל...אבל!! 3 עונות זה לא מספיק!!! אני באמצע של הראשונה בינתיים אבל כבר לא ראיתי מלא זמן. אני כבר חודש על the box pt. 2 באמת הגיע הזמן לעבור פרק!!!

inbal145

New member
../images/Emo45.gifבהחלט לא מספיק../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

נסתפק בשלוש שיש ובסרטים של ג'ניפר
חורשת על כל פרק אה
תמשיכי ככה ^_^

SydBristow

New member
חחחח לא בדיוק...

ראיתי אותו לפני חודש ומאז לא ראיתי עוד פרק חחחחחחחח....מזניחה!

rifkin1

New member
היי syd bristow!

ברוך הבא לפורום. תוכלי בבקשה לומר לי מה היו שאר השמועות? ובקשר לדייויד אנדרה, גם אני מתה עליו, הוא שחקן אדיר והדמות שלו היא ממש מגניבה. אבל לומר לך את האמת? סארק הוא הרע של הסידרה במשך שלוש עונות ושמעתי שהמון המון מעריצים ואני חלק מהם רוצים קצת שינוי בחלק הזה. אני מקווה שהוא יהיה חלק מהצוות של העונה הרביעית, אבל לא בתור הרע הראשי. ובקשר למה שתעשי עד ינואר, הנה כמה עצות: 1) את יכולה לעשות מרת'ון של העונה השלישית שזה מאוד מומלץ. המון מעריצים שהתאכזבו מהעונה השלישית עשו מרת'ון כולל אני ובסוף אמרו שהיא בכלל לא כל כך נוראית. 2) את יכולה להתחיל לראות 24 (אם את כבר לא רואה). אני עושה את זה וזו סידרה ממש טובה.

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

דיוויד אנדרס שחקן מעולה, אני מאוד אוהבת את הדמות שלו באליאס
למרות שהוא ממש מעצבן לפעמים

joyalfa

New member
סראק -אתה החוליה החלשה -שלום

די נו באמת ממש אין לי כח יותר לסארק חייבים לעשות בעונה הרביעית שינוי להכל לחיי החברה של סידני לרדת מהקטע של להפריד אותה ואת מייקל להתרכז יותר בדברים אחרים

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכימה איתך לגמרי!!!
לדעתי שינוי בחיי החברה של סידני בטוח ניראה כי JJ מדבר על זה וכולם מדברים על זה, כך שאין ספק שהקטע הזה ישתנה....

SydBristow

New member
אממממ...כן. חחחח

השניה הייתה שאיזה שחקנית לא תהיה קבועה בעונה החדשה של עמוק באדמה והשלישית הייתה שרייצ'ל בילסון לא תהיה קבועה בעונה הבאה של O.C תראי הוא לא חייב להיות הרע הראשי, אבל בהחלט הייתי רוצה שיפתחו את הדמות שלו בעונה הבאה. אני יודעת שיש בו גם צד טוב כן כן יש בו!! חחח אז יאללה שיוציאו אותו החוצה כבר. אני בינתיים רואה את העונה הראשונה ואז את השניה. יש לי את ה די וי דיים כבר חצי שנה ועדיין לא ראיתי את כל הפרקים!! קטע מטורף.. אני מקווה שאני אוכל לקנות את הדי וי די של השלישית ישר כשזה ייצא. אני דווקא אהבתי את העונה השלישית. נכון, בפרק האחרון היו דברים ממש הזויים אבל יש פרקים....שהם פשוט....וואו. Breaking Point, למשל, אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה לדעתי. אני לא רואה 24 אבל תאמת אין לי חשק לזה כרגע. חח תודה על ההצעה בכל מקרה!

קרלוצה

New member
חחח זה דיי מוזר......

כי לא מזמן עשיתי כאן סקר "על מי הייתם מוכנים לוותר, על סארק או סלואן?" או משהו כזה.....ועכשיו הידיעה הזאת! לי זה לא כל כך משנה....
ברוכה הבאה לפורום נטליה, אני דנה נעים מאוד

SydBristow

New member
תודה!

לי זה משנה...מה אני אעשה בלי סארק!!! בלי סארק אין סארק/סידני!! *shudder* סלואן די מפחיד אותי בעונה השלישית. משהו מוזר קורה לו!!

SydBristow

New member
נו...את יודעת.. *קריצה*

יש ביניהם משיכה חייתית, נו באמת!! חחחחח הוא רוצה אותה...כן כן....רוצה אני אומרת!!! לא, סתם. כאילו לא סתם אלא "היי, נרגעתי עכשיו". אחרי 4 שנים של התנסויות בכל מיני פאנדומים למדתי לראות את הפחות מקובל. ובאמת, וון/סידני נהיה כבר ישן! היא צריכה לזרוק אותו לכל הרוחות אחרי כל השטויות שלו. פפט! וון....איך נפלו גיבורים... (למרות שאהבתי את הצד האפל)

RenanaD

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

קוראים לי רננה, 16 (עוד פחות מחודש-22.7!!) מרחובות. מקווה שתהני פה בפורום כמונו!! אמממ... שאלה: מישהו פה ראה את הריאיון שנערך לפני העונה השלישית עם הקאסט של אליאס?! גם דייויד היה שם, ואחת השאלות ששאלו אותו היתה "איך אתה עושה את המבטא הזה?". חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעתי!! והוא היה מה זה חמוד!!!
. בכל מקרה-ריאיון מומלץ לחלוטין, ניתן להשיג אותו בדרכים לא חוקיות.....

inbal145

New member
רננה../images/Emo11.gif להמליץ../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

תרשמי לי במסר את הפרטים
או שאני אשלח לך מסר כבר מחר
וואטאבר.

RenanaD

New member
אין כ"כ מה... פשוט כתבתי "אליאס"

כשחיפשתי פרקים, וזה הופיע שם. אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לזה. אני רק זוכרת שהריאיון היה באורך של 23 דקות בערך.

למעלה