לא יודעת אם שמתם
...

avigal23

New member
לא יודעת אם שמתם ../images/Emo23.gif...

אבל יש ריקודים שהשירים שלהם לא ממש פורסמו... הנה דוגמאות לריקודים שהשירים שלהם כן התפרסמו: "איך את מסובבת אותי" "דרכנו" "על פי תנועת הרכבות" "מליון או דולר" ו"צימאון" הנה דוגמאות לריקודים שהשירים שלהם לא התפרסמו: "תקוותינו" "פרח לילי" "ירח תימאני" "הנחלים רושמים" ו"יאסו החיים" במיוחד לקחתי מזוגות וממעגלים... מצטערת אם יש ריקוד שכתבתי שהוא לא התפרסם והוא כן,אבל מה אתם אומרים? שמתם לב לזה? או שלא? אני צודקת?או לא? אם כן,איפה אני יכולה למצוא את המילים לריקודים שכתבתי שרשימה שלא התפרסמו? תודה לכל העונים...

לאביגל - לגבי "ירח תימני"

זהו שיר ישן, משנות החמישים אני חושבת שהיה די מפורסם בזמנו (אני זוכרת את אמא שלי שרה אותו כשהייתי ילדה) והיום כבר לא משמיעים אותו בכלל.

הנחלים רושמים !!

היות והריקוד זה אהוב עלי במיוחד ואף לימדתי אותו בחוג שלי בתעש"א, אני ארשום עבורך אביגל (ברשותך יום טוב) את הריקוד המקסים של יום טוב אוחיון. הנחלים רושמים / מילים : לאה לופפלד / הלחן : יווני / המבצע : חיים משה. הנחלים רושמים שבילים, ואת עושה בי שוב גלים. לו בעינייך כוכבים, לו רק שיחקת באוהבים. הנחלים את שמך רושמים, חוף ים פרידה הוא לפעמים. הכוכבים כבר נקטפו, כל הגברים התעייפו, האהבה נהר נשפך, המנגינה זורמת בך. הנחלים את שמך רושמים, חוף ים פרידה הוא לפעמים. כל הנחלים זורמים לים, וזה הים אינו מלא. אהבתי היא לך כמו ים, ורק אותך אני מלא. הנחלים את שמך רושמים. בהערכה לחברי יום טוב על ריקודו האהוב עלי במיוחד. דבל´ה.

לדבלה. תודה לך על המילים של השיר

הנחלים רושמים. אני כמובן הדפסתי אותו במדפסת המחשב.

פלורנס1

New member
../images/Emo91.gifלאביגל - הנחלים , תקוותנו

לאביגל אין ביידי את המילים לשירים, מאחר ויום טוב אוחיון יצר את הריקוד "הנחלים רושמים" והוא כאמור חבר בפורום זה אני מאמינה שיוכל לעזור לך בשיר זה. לגבי השיר תקוותנו , אני חושבת שירונה הראל כתבה את השיר והשיר נמצא באלבום של להקת "אסטה" "עולם תוצרת בית" . מקווה שעזרתי

יבנאי

New member
לאביגל - תיקותנו

תיקותנו - ריקוד מעגל של קובי מיכאלי (2002) - הלחן יווני, את המילים לשיר כתבו, 1- ירון הראל 2- כותב התקווה נ.ה. אימבר הביצוע של להקת אסתא. לגבי המילים, מופיעים בדיסק של הלהקה. מקווה שעזרתי מעט.

avigal23

New member
לסתיו לבן,דב אורבך,פלורנס ויבנאי...

תודה רבה על התגובות שלכם... בקשר לתקוותנו-אגש לדיסק של הלהקה "אסתא" בקשר לנחלים רושמים-תודה רבה לדב אורבך.ובמיוחד ליום טוב שיצר לנו את הריקוד המקסים הזה שאני מאוד אוהבת.המילים מאוד עזרו לי מפני שבהרקדה של בתיה, דיברנו על מילה אחת:שבילים. בתחילה חשבנו שזה שירים... "הנחלים רושמים..." וחשבנו שירים אבל בסוף אחת תיקנה אותנו (ודרך אגב היא קוראת את הפורום בזמנה הפנוי) ואמרה שזה שבילים... בקשר לירח תימאני-תודה רבה סתיו לבן... מוזר אבל שרק לא מזמן (לפני חודש-חודשיים) למדתי את זה בהרקדה-ריקוד של שנות החמישים...האם זה חזר ועשה קמבאק? או שפשוט לא מזמן רק עבר השתלמות? תודה לכל מי שענה. שיהיה לכולכם חג שמח.

למעלה