לא יודעת אם שמתן לב.. היה בפרומו של הדוגמניות שיר של 30 XD
A Ariels attack New member 24/6/10 #3 בוודאי ששמתי לב..!! וגם התחלתי לחפור להורים שלי מרוב התרגשות ששמים אותם בפרומו ובכלל בתוכנית בערוץ 2...
בוודאי ששמתי לב..!! וגם התחלתי לחפור להורים שלי מרוב התרגשות ששמים אותם בפרומו ובכלל בתוכנית בערוץ 2...
ד דנדיצקה XP New member 24/6/10 #4 ../images/Emo210.gif כן!!! כל התוכנית היו שירים שלהם העורך כנראה אוהב אותם
D DanielleLOVEJaredL New member 24/6/10 #6 אני חושבת שהמפיק המוזיקלי מכור ל30 כאילו שבוע שעבר hurricane השבוע night of the hunter ועוד בערוץ 2 ! זה לא מובן מאליו לשמוע אותם ברקע יחי המפיק המוזיקלי !
אני חושבת שהמפיק המוזיקלי מכור ל30 כאילו שבוע שעבר hurricane השבוע night of the hunter ועוד בערוץ 2 ! זה לא מובן מאליו לשמוע אותם ברקע יחי המפיק המוזיקלי !
D DarkSecretLove New member 25/6/10 #7 ../images/Emo207.gifCloserToTheEdge הגיע לארץ! בעניים דומעות וחסרת נשימה אני כל כך שמחה להגיד שראיתי את CTTE בערוץ 77 ביס. מה שאומר שהם ישימו את הקליפ הרבה אז פתחו אוזניים והעבירו לערוץ 77!!
../images/Emo207.gifCloserToTheEdge הגיע לארץ! בעניים דומעות וחסרת נשימה אני כל כך שמחה להגיד שראיתי את CTTE בערוץ 77 ביס. מה שאומר שהם ישימו את הקליפ הרבה אז פתחו אוזניים והעבירו לערוץ 77!!
S sashkaalex New member 25/6/10 #8 את רצינית ראיתי את הקליפ רק ב MTV ROCK נייס..עכשיו אני יתנחל אל 77
S SimpleSecondsToMc New member 25/6/10 #9 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo207.gif מר אף אחד יצא להורדה מי שרוצה אני יכולה לשלוח לה במסר..
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo207.gif מר אף אחד יצא להורדה מי שרוצה אני יכולה לשלוח לה במסר..
D DanielleLOVEJaredL New member 26/6/10 #11 אודה לך אם תוכלי לשלוח D: זה ישמח אותי מאוד D: שלחתי לך גם מסר..
X XoLilMissLolaoX New member 26/6/10 #12 ראיתי את זה!!! כל כך מדהים!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif עלה כל הציפיות ואפילו יותר מזה!!! מושלם!!! כל השחקנים ובמיוחד ג'ראד שיחקו מדהים!! זה סרט שגורם לך לחשוב.....
ראיתי את זה!!! כל כך מדהים!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif עלה כל הציפיות ואפילו יותר מזה!!! מושלם!!! כל השחקנים ובמיוחד ג'ראד שיחקו מדהים!! זה סרט שגורם לך לחשוב.....