לא יודעת את נפשי...

רוניי78

New member
לא יודעת את נפשי...

נעים מאד, רוני, בת 36...

בשנים האחרונות אינני נמשכת לבני גילי, אלא לבני עשרים, פלוס מינוס...
היו מספר קשרים קצרים, בעיקר בגלל פערים רציניים בגיל של המוחות שלנו...
אני "מבוגרת" ביחס לילד צעיר, בעיקר כי כבר הייתי וראיתי דברים שהוא לא.

זה גומר אותי, כי או שאכיר בן צעיר, או שאשב לבד (בחושך)

רוניי78

New member
אני זקנה מדי בשביל טרוליות

חס וחלילה לא באתי להציק לאף אחד.

bitchsayer

New member
לא, רק את.

אני מבין שלא פתחת ניק חדש לאחרונה. 34 זה הגיל הטרולי שלי. במציאות אני בן שתיים, אבל כבר צברתי קילומטראז' מיני לא מבוטל.

Any991

New member
למה

זה או זה או זה-כלומר את מתארת כאן מצב שבו את נמשכת פיזית למי שיותר קטן ממך, אבל "שכלית" את נמצאת בבעיה עם אותם צעירים.
מודעות לעניין זה כבר טוב, אבל האם בהכרח יש בכך בעיה? אולי יש כאן קיבעון מחשבתי שבו את כביכול יכולה לצאת רק עם צעירים ממך בהרבה אבל בעצם לא,
או שיש כאן קיבעון פסיכולוגי-את אומרת לעצמך שהם צעירים אז כל התנהגות שלהם מפורשת על ידך כחוסר בגרות נפשית למרות שלא בטוח שזה כך

רוניי78

New member
תודה על היחס

אין כאן קבעון מחשבתי, היות ונסיתי אינספור פעמים להכיר בני גילי, ולא חשתי אליהם דבר, מלבד שאט נפש. שמתי לב לפערים במח בין צעירים ממני בהרבה - וביני, רק לאחרונה, אחרי שראיתי שאנחנו לא נהנים למשל מאותן תכניות בטלויזיה, ועוד ועוד דברים שהגיל פועל עליהם.

Any991

New member
אוקי

אז רגע, מה עכשיו? כלומר, כנראה שאת רוצה לעשות משהו כדי שהמצב ישתנה - האם את יכולה לענות על השאלה, למה פתאום עכשיו שמת לב לפערים הללו? האם עצם זה שלא שמת לב אליהם לפני..שנה נגיד..הפכו את התהליך להרבה יותר פשוט?

רוניי78

New member
לאחרונה אני בסוג של "חשבון נפש".

ספרתי כמה "אקסים בני 20" יש לי מהשנתיים האחרונות, ואת הכאב בהתאבלות על כל אחד מהם בנפרד, ועצרתי לחשוב "מה הבעיה" בעצם בקשרים הללו...

כי את מתבלבלת בין הצורך המיני שלך לאהבה תתחזקי מערכת יחסים פתוחה עם בחור בגילך ועוד איזה יזיז או שניים בני 20

spaysi8

New member
לדעתי זה לגיטימי

אני באמת לא רואה הרבה הבדל בין גילאי ה20 לגילאי ה30 בייחוד שבעולם שלנו אנשים מתחתנים רק בגילאים ה40... ומתחילים תואר באיזור גילאי ה20 המאוחרות.. אני למשל בת 21, סטודנטית, ואנשים בני 30 איתי בשנה א' בתואר.. אם הייתי רווקה והייתי מתאהבת באחד מהם?? זה לגיטימי, אנחנו באותה המסגרת אפילו שיש הפרש של כמעט 10 שנים..

למעלה