לא יודעת במה להתחיל

לא יודעת במה להתחיל

מה שאני יודעת זה שהאמון שלי בו כבר איננו. תפסתי אותו ביותר מדי שקרים והמצב הזוגי כרגע הוא על הפנים. אני יודעת שמה שאני כותבת מאוד מעורפל, והענין שתפסתי אותו בקשר עם מישהי אחרת. בהתחלה הוא הכחיש אחכ הוא ניסה להפיל את הענין עליי (לא מספיק רגישה כלפיו, לא מספיק אוהבת.....). לפני שבועיים הייתה בנינו שיחה אמיתית (כזאת שלא הייתה הרבה מאוד זמן) ואחריה התפייסנו ונראה היה שהחיים הזוגיים השתנו לטובה, אבל אז תפסתי אותו משקר לי פעמיים (בקשר לאותה מישהי), מאוד נפגעתי (ובצדק) והוא מצידו התנצל והבטיח שהקשר איתה נגמר. אבל אני לא מאמינה, מה אני אמורה לעשות????????? הוא לא רוצה ללכת לייעוץ זוגי אני רוצה ללכת לייעוץ אישי אבל קצת חוששת. זקוקה לעזרה........

נראה לי מאד נכון ללכת אכן ליעוץ

אישי. את נמצאת בצומת דרכים וצריכה להחליט מה את עושה. להמשיך לחיות בחוסר וודאות ובמתח תמידי זה וודאי שלא יקדם את הזוגיות אלא לפרידה . ישנם נושאים שאת צריכה לעבוד עלייהם עם עצמך ושתביני טוב יותר איך את מתנהלת יהיה לך ברור יותר מה נכון לעשות. כרגע את המבוכה מהמצב ומה שלא תעשי ירגיש לך כטעות. לא משנה כרגע מי צודק ואם הוא משקר או לא , משנה שאתם בזוגיות בלתי אפשרית שצריכה לקבל תפנית. עזבי אותו בעניין הטיפול הזוגי אם אינו רוצה בכך. לא כל אחד בשל לשתף מעצמו ואם את כן רוצה לעשות שינוי, אני מאד בעד. אם את צריכה כיוון בטיפול או יש לך שאלות נוספות, את מוזמנת.

tamar two

New member
אין לי נסיון דומה ואני בגיל אחר אבל

נראה לי שאת צריכה לחשוב אם את בכלל רוצה לסלוח לו ומוכנה לקבל אותו למרות החשדות שלך או שתחליטי לסיים את הקשר לגמרי. הוא פגע בך מאד ואולי אפילו ממשיך. את צריכה לדבר איתו באופן יותר פתוח על הרגשות שלך ושיבין שהזוגיות שלו בסכנה ואם הוא רוצה לשמור עליה הוא צריך לשנות את הדרך שלו. את מצידך צריכה לעשות חושבים גדול מאד , האם זה הבן אדם שאת רוצה לחיות איתו. זה מאד קשה , זה בטוח אבל נראה לי הכי נכון. שיהיה לך בהצלחה .

למעלה