אף אחת מהאופציות לא תעבוד
לנסות להבין למה הוא אוהב אותה כל כך? אין לי מה לנסות, באמת... לא סתם היא הייתה חברה הכי טובה שלי במשך 4 וחצי שנים. אבל כן... אנשים משתנים, וחברויות משתנות ואנחנו כבר לא חברות וסביר מאוד להניח שלעולם כבר לא נהיה אפילו קרובות לזה מכיוון שגם אני וגם היא לא מעוניינות בכך. זה לא שאני מצפה שיבחרו באושר שלי על פני שלו והכל יהיה בסדר. אבל זה שהם פזיזים לא אומר שכל העולם צריך לקום על הרגליים ולעשות הכל כדי שלהם יהיה טוב. אם הם באמת אוהבים אחד את השני ורציניים בקשר לקשר שלהם הם יהיו מוכנים לחכות עם זה עוד קצת עד שיתאפשר להם לממש את הקשר בצורה קצת יותר נוחה מבחינתם ומבחינת האנשים הקרובים אליהם. אני בטוחה שהם היו מעדיפים בעצם לעבור לגור בדירה משלהם ולא אצל ההורים. חוץ מזה, המעבר הזה לא בא רע לרעתי... מה לגבי אמא שלי, שתאלץ להתחיל לפרנס נפש נוספת? אמנם בזמן האחרון הצלחנו להתבסס קצת יותר מבחינה כספית, אבל זה המון הוצאות לפרנס בן אדם, ושניהם יצטרכו להשתמש באמא שלי כגב לכל מיני הוצאות כספיות שיהיו להם בזמן הקרוב, שלא נדבר על בגדים ואוכל וכו', מה שלמרות טענותיו של אחי הוא בטח לא יוכל לדאוג לה בעצמו מכיוון שהוא עוד בצבא בקרבי. זה פשוט לא תאפשר מכל הכיוונים והם הולכים עם הראש בקיר.