לא יודעת כבר מה לעשות,,,

לא יודעת כבר מה לעשות,,,

שנה אנחנו יחד,,, ואני אוהבת אותך, מאד אוהבת אותך, מטורפת עליך, עדיין מאוהבת בך, אבל מרגישה שלא יכולה כבר יותר. נגמר לי הסוס. ואתה, אתה אומר שאתה אוהב אותי, שבחיים לא אהבת ככה מישהי,,, לא יודעת כבר מה לעשות. יש בך דברים שמשגעים אותי, איך אתה מאבד את הסבלנות פתאום וכל כך מהר, איך אתה מרים את הקול על אנשים שאתה אוהב, איך שקשה לך לתת מעצמך, איך שאתה לא יודע לדחוף ולתת מוטיבציה. קשה לי מאד איתך לפעמים, ואתה יודע את זה. לי כשקשה או רע, אז זה יוצא בדמעות,, ואתה, במקום לחבק אותי חזק חזק , זורק הערה צינית על זה ש"שוב אני בוכה". למה כשאתה סוף סוף מתקשר לא יכול לשאול איך עבר עלי היום ומה אני מרגישה, למה אתה לא יכול לבוא אלי ככה פתאום ולהפתיע. ואתה אוהב אותי,, זה מה שאתה אומר שאתה מרגיש. אז למה אתה אף פעם לא יכול להגיד לי "אני אוהב אותך" ????? אולי אנחנו אוהבים בצורה שונה, אולי אתה אוהב אותי לא בדרך שאני צריכה וזקוקה. לא יודעת כבר מה לעשות. אוהבת אותך כל כך,,,, אבל כל כך מבולבלת.

lilush1

New member
אף אחד מאיתנו...

לא אוהב באותה צורה. אחד אוהב במילים, אחד במעשים, אחד בהפתעות. אך ישנם גם את אלה שאוהבים בשקט. לא אומרים, לא עושים ולא מפתיעים. האפשרות שלנו, זה לקבל את זה או לא לקבל את זה. רק את יודעת איפה נמצא אושרך. ואם את אומללה, אז יש לך בעצם את התשובה לבלבול שלך. לכי אחר האושר, הוא מחכה לכולנו בפינה כלשהי. בהצלחה..שלך לילוש

הם מבלבלים...

את מבולבלת ואני איתך, כמוך. אוהבת, חושבת שאוהבת והיחס...הממ...לא יחס: לא נותן מעצמו, לא דוחף ולא מעודד, וכן כמו אצלך...קשה לי איתו. אבל, מבולבלת יקרה, אתם שנה יחד ולבטח אין ילדים, אז תחשבי טוב טוב, אני יודעת שלי זה לא מגיע, אך יש ילדים באמצע ואז חושבים פעמיים. מבולבלת יקרה, כשאוהבים, אז נפגעים, מבולבלים.... עשי את מה שליבך אומר לך לעשות!!! בהצלחה.

shirkush

New member
מבולבלת..... ../images/Emo20.gif

אני מסכימה איתן.... את צריכה לחשוב מה באמת טוב בשבילך..... אני במקומך הייתי שואלת את עצמי : "אני רואה אותי איתו בעוד שנה ?".... התשובה היא הפתרון.... אל תמהרי להחליט החלטות, אבל כשאת מחליטה אותן - עשי זאת ב
שלם... מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך
.... ממני....

מטוטלת

New member
וואו...

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה... זה כל כך מתסכל כשאת אוהבת בצורה אחת והוא בצורה אחרת.. הייתי בסרט הזה בדיוק. כל פעם עזבתי אותו בגלל הסיבה הזאת. אבל - אני עדיין אוהבת אותו, באופן אבסורדי ופרדוכסלי ככל שיהיה. הוא לא יודע לתת לי את שאני כל כך צריכה ממנו, ממנו ולא מאף אחד אחר.. וניסיתי מערכות יחסים אחרות, פחות טובות ויותר טובות, אבל תמיד חוזרת אליו... במחשבות, במעשים.. איך יוצאים מתסבוכת כזאת? איך גורמים לו להראות? להתעניין? לשאול מה שלומך ולהתכוון לזה? הלוואי והייתי ודעת את הדרך.. אמרו לי: "אם את כל כך נעולה עליו, תתני בלי לחשוב על מה את מקבלת בתמורה" (כמובן כשלא מדובר על התעללות פיסית או נפשית, אלא על חוסר נתינה ריגשית מצידו), אבל כמה אפשר?.. איך אפשר?

למעלה