לא יודעת כמה מכן זה מטריד אבל...

לא יודעת כמה מכן זה מטריד אבל...

לי תמיד הייתה בעיה למצוא בגדים למסיבות- דהיינו בגדים לא חמים מדי, לא חושפניים מדי, שלא נדבקים לגוף אבל די צמודים ובעיקר בצבעים מגניבים... בתכל´ס לרקוד עם שמלות זה בסדר אבל לא משהו ואי אפשר לשבת ואי אפשר להתכופף וזה לא משהו אז צריך מכנסיים נוחים ויפים ומיוחדים וזאת בעיה במידותינו... בקיצור מה שבאתי לספר זה שמצאתי פתרון מגניב למסיבה של מחר... קניתי גופיית קולר פשוטה שחורה וצבעי בד בירוק וצהוב זוהר ולקחתי ג´ינס ישן ישן משופשף קשות שכבר טיפה קטן עליי, וקניתי חוטים בירוק וצהוב זוהר. פתחתי את התפרים החיצוניים של בג´ינס ועשיתי חורים בצדדים, השחלתי דרכם את החוטים באיקסים וציירתי (יצא באמת ציור אומנותי) יין- יינג ענק על הגופייה ויצאה לי תלבושת מגניבה בטירוף...מגניבה עד כדי כך ששלוש חברות שחיפיות שלי שיכולות ללבוש מה שהן רוצות מעתיקות ממני...חצופות...נו טוב ככה זה כשאת מודל לחיקוי... :) בקיצור בנות...תעשו המון כיף והמון אהבה ומי שרוצה שתבוא מחר למסיבת טראנס ביערות מנשה.

may24

New member
היי טלטלונת

נשמע מגניב לאלאה מה שעשית... לגבי הבגדים למסיבות ,זה ממש נכון אני תמיד משתדלת ללבוש בגדים קצרים ומעל משהו ארוך כדי שאני אוכל להוריד כי באמת חם שרוקדים,יש לי עוד משהו מעניין להציע שראיתי את זה אצל מפרוסמות לוקחים מכנס שחור או בכל צבע אחר פדלפון<מתרחב> ומעל חצאית קצרה וחולצה מגניבה מעל,כך מטשטשים ירכיים רחבות וזה נראה ממש מעניין אני ניסיתי את זה מספר פעמים... אז ביי בינתיים ויאלה לרקוד... מאי

מאיוש אחותי...

זה טריק שהומצא ע"י קיבוצניקיות שחיפיות וכבר דיברתי עליו פעם....עשיתי את זה פעם עם גופייה גדולה כדי שתצא חצאית ארוכה אבל עושים את זה עם גופיות רגילות כל הזמן....זה מקטין את התחת, מוסיף צבע ובכלל נותן לוק קצת אחר...ואפרופו חולצות מגניבות אמרי לי יקירתי- איפה את קונה חולצות מגניבות ומה עונה על ההגדרה הזו לדעתך?

may24

New member
טלטלונת יקריתי...

אכן את צודקת רק שאני עושה את זה עם חצאית צרה ומתרחבת ומתחת מכנסיים לגבי חולצות מגניבות הכוונה ל: קניתי מין אפודה מסוודר דק במתאים לי בצבע אדום ושחור שמתחת אפשר ללבוש גם חולצה דקה ארוכה וגם חולצה קצרה וגם בלי כלום כאפודה או כמובן חולצה אלגנטית מלמטה כמו כן יש בעונות חולצות כאלה ביורדות בכתפיים סקסיות כאלה, וגם חולצות מבד קשה כזה עם כפתורים ומלמלות יפות בשרוולים, וגם באיקס מיקס יש חולצות מבד נעים מעטפה או קשירה, תאמיני לי שאם את באה איתי לקניות את תצאי עם כל כך הרבה שקיות שחבל לך על הזמן. שלך, מאי

ובכן....

אני אמורה לקבל משכורת בקרוב...אולי תצוץ פה איזו הצעה מגונה בקרוב....אבל לא נראה לי שאני אזכה לראות את המשכורת הזאת בקרוב- הלימודים שלי הם בקניון!! איך אפר להתרכז בפיזיקה כשקומה מתחתייך יש נעליים שקוראות לך דרך הריצפה?! זה ממש לא אנושי לדעתי...

may24

New member
אי אפשר...

באמת בלתי אפשרי, ממש התעללות אני אישית מסוגלת בהפסקה לחזור עם איזה שקית או שניים אני חולת קניות! תלכי אחרי הלימודים תחרשי את כל החנוית ותחזרי עם מציאות לספר לנו מה קנית שלך, מאי

DREAM111

New member
טלטל יקרה

וואלה כל הכבוד על התושיה את משהו. בטוח כולם אמרו ווווווואו שנכנסת למסיבה. יאללה תתחילי לעצב בגדים למידות גדולות. כדרך אגב הוגנבה לאוזני שמועה שאם מציעים לחברות מסויימות רעיונות לבגדים וזה הולך מקבלים מהם לפעמים גם בגד שניים מתנה בתמורה. אולי כדאי לנסות.

וואלה?../images/Emo85.gif

מאז שאני קטנה יש לי רעיונות לדברים מגניבים ללבוש ומאז שאני שמנה אני גם יודעת מה אני הייתי רוצה ללבוש ואין בחנויות....את יודעת אולי לאן אפשר לשלוח דברים שמעצבים?

למעלה