supercoconut
New member
לא יודעת לאן להפנות את זה-זה הפורום הכי קרוב
שלום וערב טוב לכולם
יש לי משפחה ככה קצת מוזרה-יש לאבא שלי שני ילדים בוגרים[אח שלי בת 37 ואחותי 30 {ואני 14}] מנישואים קודמים. אין לי בעיה איתם ואנחנו מתייחסים זה לזה כאחים אמיתיים ולא כאחים חורגים
אני גודלתי כבת יחידה מפונקת ואני בדר"כ מקבלת את כל המתנות בכל החגים ומעולם לא הצתרכתי לחלוק בכל חיי.
לאח שלי יש בת בת 9,חמש שנים קטנה ממני. פעם בכמה חודשים הוא מביא אותה ליומיים אלינו. וכמו ילדה בת 9,יש הרבה דברים בעולם הזה שהיא לא יודעת עליהם והיא רוצה לנסות,היא רוצה לנסות לחצות קווים אדומים שעוד אפילו לא חשבו על לתת לה.
רוב המפגש איתה באמת כיף לי והכל אבל לפעמים באים הרגעים שהיא רוצה לחצות את הגבולות האלה
כמו להניף באוויר חתולה בהריון למרות שאמרתי לה שזה יכול לפגוע בה בטענה שהיא לא בהריון כי היא קלה,
או להוציא מחשב לפטופ בחוץ לגשם,ותבינו,אנחנו לא גרים בסביון וגם הם לא.
או כשהיא רוצה לעשות התאבקות מקצועית. או כשהיא רוצה שאני אכנס לה לאתרים אסורים באינטרנט.
וכו' וכו' וכו' ברצינות התפקיד שלי הוא לא לחנך אותה,ואני בטוחה שבטח להורים שלה יש כבר זמנים קבועים מראש על הלוח שנה כשהם יסבירו לה על פעולות העולם,
אבל אני מופקדת עליה באותו רגע ואני אמורה להסביר לה שלהניף את החתולה באוויר יכניס אותה לפאניקה ויכול לגרום לאלפי בעיות, שגלישה באתרים אסורים זה...אסור?שלפטופ נהרס בגשם,ושהיאבקות מקצועית מבוימת והאנשים בטלוויזיה רק משחקים אותה. איך יוצאים ממפגש איתה בטעם של עוד ולא בטעם של 'תודה לאל שזה נגמר'?איך יוצאים ממפגש איתה בלי לנעול את עצמי בשירותים עם האמפי?איך יוצאים ממפגש איתה כשלא ניסינו לחצות קווים אדומים? איך יוצאים ממפגש איתה שכשאם משהו יקרה אני אראה כהבוגרת ולא כמישהי שמתנהגת כמו ילדה בת 9 אבל עדיין להשאר ביחסים טובים איתה? ויותר חשוב:איך מדברים היגיון עם ילדה בת 9?!
אני באמת לא יודעת כי אף פעם לא היו לי אחים. הפורום הזה הכי קרוב לבעיה שלי כי היא באמת ממש בגיל של אחות קטנה בשבילי ובטח כל האחים עברו את זה, סליחה על החרישה,וסליחה אם זה בפורום הלא מתאים.
שלום וערב טוב לכולם