לא יודעת לאן להתנדב?

לינוי176

New member
לא יודעת לאן להתנדב?

היי, אני בת 18 ויש לי פטור. עד עכשיו הייתי בבסיס פלמחים ותל נוף וראיתי שהחיילים שם קצת סובלים, פשוט לא נהנים או מרגישים שעושים יותר מידי.
(יצא לי לדבר עם כמה)
ומאוד חשוב לי להתנדב לתפקיד מעניין, שאני אוכל אפילו ללמוד בו משהו חדש. מאוד חשוב לי להיות גם בבסיס עם חיילים סבבה.
אני ממש אשמח אם תמליצו על תפקידים טובים(לא דברים כמו להיות המזכירה של המפקד) ועל בסיס טוב. מעדיפה חיל האוויר אבל זה כבר לא כזה משנה לי, העיקר שיהיה תפקיד מעניין ובסיס טוב. ושמעתם על תפקיד משקית יחסי ציבור? איך הוא? יש הכשרה אליו? הוא מעניין? עושים הרבה בתפקיד?
אני ממש צריכה את עזרתכם, תודה!

noboya

New member
שלום לינוי!

ברוכה הבאה לפורום! וכל הכבוד שהחלטת להתנדב!!
יש פה בפורום די הרבה הצעות לתפקידים (כולם מעניינים מאוד ובמקומות טובים) כדי להגיע אליהם את לוחצת למעלה על "כלים ומידע" ואז על "מאמרים" ובמה שנפתח בצד ימין תלחצי על "הצעות תפקידים" ופשוט תקראי ותנסי לחשוב מה הכיוון שלך..
אם יש מקום שנראה לך מעניין, תיצרי קשר ושיהיה בהצלחה!
אם לא, תגידי וננסה לחשוב ביחד על תפקיד שמתאים לך...
האמת אני לא מכיר מש"קית יחסי ציבור ככה שאני לא יכול לעזור לך עם מידע על זה, אבל את יכולה לשאול בפורומים של המתגייסים הרגילים ושם בטוח מישהו ידע.
אגב, בכל בסיס יש חיילים שנראים כאילו הם סובלים ולא נהנים (דגש על כאילו) והם יהיו אלה שזמינים לדבר. כי כל מי שכן עושה דברים כל הזמן עסוק ואין לו זמן לדבר עם מי שלא קשור למה שהוא מתעסק בו באותו רגע.
אל תשכחי שיש גם אנשים במדינה שבגלל החוק גיוס חובה הם מראש ממורמרים בצבא, מי שבא בגישה של "אנטי" ו"לא לעשות" יהיה תמיד בבאסה ומשועמם.
&nbsp
המון המון בהצלחה!!

נ ו ע ה 12

New member
מסכימה במיוחד עם הפסקה האחרונה! לגבי מש"קית יח"צ,

יצא לי להיתקל במש"קית יחסי ציבור בחיל האוויר, היא הייתה אחראית על הביקורים בבסיס בו היא שירתה, גם על ביקורים מבחוץ וגם על ביקורים פנימיים (כמו במקרה שלי - ארגנתי דרכה ביקור לגף שלי בטייסות שבבסיס שלה).

לינוי176

New member
היי תודה רבה לכם!

קודם כל תודה:)
ודבר שני כנראה שאתם צודקים לגבי האנשים בבסיס, זה באמת מאוד תלוי באנשים גם.
היום בדיוק הזמינו אותי לבסיס כיפת ברזל באשדוד, אתם יודעים איך הוא?
ורציתי לשאול לגבי תפקיד מדריכת מוזיאון בחיל האוויר, איך הוא?
תודה רבה!

למעלה