לא יודעת להקפיץ, יודעת שחבל אם

שחף ים

New member
לא יודעת להקפיץ, יודעת שחבל אם

תחמיצו את הסלט הזה. מתאים לפסח ולמנה ראשונה. 2 סלסלות של פטריות שמפניון צרור של בצל ירוק , לקצוץ רק את החלק הירוק . חופן אגוזי פקן מסוכרים או אגוזי פקן רגילים רוטב סויה או כל רוטב אחר. לערבב ביחד. יוצא סלט מדהים.
 

שחף ים

New member
לא מכירה את זה עם רוטב אחר, לא נראה

לי שתהייה בעיה אם תעשי רוטב מחומץ או לימון קצת דבש וקצת שמן, מין וניגרט כזה.
 

d a p h n a

New member
האם הבעיה עם הסויה

קשורה לכשרות לפסח? אם כן, ואם הבעיה אינה הקטניות אלא רק החיטה, אני ממליצה שוב על רוטב tamari נטול חיטה, שטעמו עדין יותר (ולטעמי גם טעים יותר) מזה של רוטב סויה רגיל אבל הוא מהווה תחליף הולם. אם הבעיה היא בכל זאת הקטניות, או משהו אחר, אז יותר קשה לי לעזור.
 

nowonder

New member
איכסה רוטב סויה.

אני הייתי מערבבת בלסאמי עם סילאן ושמן זית.
 

שחף ים

New member
לא אומרים איכסה על אוכל, את לא אוהבת זה

בסדר, תכבדי את טעמו של האחר.
 

taliF454

New member
כפולניה שנעלבת בשם כולם אני מסכימה עם שחף

גם אם לא אוהבים משהו אפשר להציע תחליף גם בלי להשתמש במלים כאלו (חוץ מבשר ומוצריו,בפורום צמחוני נראה לי שאימרה כמו "איכסה בשר" לא תפגע באף אחד מהמשתתפים *אלא אם יש כאן מרגלים מפורום קרניבורים?*)
 
למעלה