לא יודעת למה אבל...

לא יודעת למה אבל...

שמתי לב שלא הרבה אנשים אוהבים את porcelain אני אושית מתה על השיר הזה ולא הבנתי למה אנשים לא אוהבים אותו....

DAN1EL

New member
הוא יפה,

אבל יש להם כל כך הרבה שירים יותר טובים...

lollapalooza

New member
אני חושבת

שהרבה לא אוהבים אותו כי הוא שקט כזה. לא ממש שיר אופייני של הפפרז. אבל אני אוהבת אותו.

אני דווקא אוהבת אותו....

בגלל שהוא שקט! אבל כמובן שאני מאוד אוהבת את השירים עם הפאנק אבל... השירים השקטים מרגשים אותי יותר...

על מה את מדברת ????

השיר הכי מוכר של הרד הוט זה שיר שקט (under the bridge... מיותר בכלל לכתוב את זה אבל לא נורא...) וגם סול טו סקוייז דיי הצליח להם ......

DAN1EL

New member
אין מה להשוות.

פורסליין הוא שיר יפה, אולי אפילו יפה מאוד, אבל בהשוואה לשירים אחרים שלהם (כן, גם שקטים) הוא קצת חלש. אבל סך הכל אין לי בעיה עם השיר.

מה הקשר לעזאזל?!

איפה בדיוק ראית שכתבתי שזה לא השיר הכי מוכר שלהם? אני דיברתי על טעמי האישי! מה הקשר בכלל למה שכתבת?

DAN1EL

New member
זה ברור.

בגלל זה המציאו את השרשור, כדי שידעו למי זה מכוון.

אממ אבל...

לפעמים קרה לי שמישהו חשב שההודעה בשבילו והיא לא הייתה... זה כדי שלא יקרו מקרים לא נעימים...

4667

New member
שלום שלום, באתי בשביל השקטים...

בדיוק נכנסתי לפה לשאול על שירים שקטים של הפפרז, משהו בסגנון breaking the girl ו-road trippin' .... יש המלצות לשקטים שלהם ?

dafnaleh

New member
soul to squeeze

behind the sun taste the pain שלושה מהשירים השקטים הכי טובים שלהם. soul to squeeze- תוכל למצוא באוסף what hits?! או ב- live rare remix box או בפסקול של ה-coneheads taste the pain- באלבום mother's milk ובכמה אוספים behind the sun- באלבום uplift mofo party plan

למעלה