לא יודעת למה ציפיתי

מצב
הנושא נעול.
לא יודעת למה ציפיתי

לא יודעת למה ציפיתי
קיבלתי דלקת ניבזית בגיד שמחבר את היד לכתף כאבים נוראיים קיבלתי טיפול תרופתי לפי התחלת הטיפול לאור העובדה שיש לי איחור של כמה ימים במחזור הלכתי לבצע בדיקת הריון התשובה יצאה שלילית התאכזבתי כלכך לא יודעת למה הרי הסיכוי שאכנס טבעי הוא מאוד נמוךאני עומדת לפני טיפול חדש שיתחיל ביום השלישי למחזור הקרוב הפעם עם דיכוי של חומר תואם צטרוטייד קיוויתי שיהיה כמו בנתנאל בזמן הפסק זמן וההמתנה למחזור טיפול חדש הריתי טבעי אכזבה קשה קשה קשה

1029

New member
התחושה כל כך מוכרת

לא יודעת למה ציפיתי
קיבלתי דלקת ניבזית בגיד שמחבר את היד לכתף כאבים נוראיים קיבלתי טיפול תרופתי לפי התחלת הטיפול לאור העובדה שיש לי איחור של כמה ימים במחזור הלכתי לבצע בדיקת הריון התשובה יצאה שלילית התאכזבתי כלכך לא יודעת למה הרי הסיכוי שאכנס טבעי הוא מאוד נמוךאני עומדת לפני טיפול חדש שיתחיל ביום השלישי למחזור הקרוב הפעם עם דיכוי של חומר תואם צטרוטייד קיוויתי שיהיה כמו בנתנאל בזמן הפסק זמן וההמתנה למחזור טיפול חדש הריתי טבעי אכזבה קשה קשה קשה
התחושה כל כך מוכרת
למרות שהסיכויים להריון טבעי שואפים לאפס, כל פעם מחדש אנחנו מקוות שהפעם זה יצליח הרי זה כבר קרה בעבר(לפני 12 שנה), אבל לא ,המכשפה מתעקשת להגיע. אל דאגה אני בטוחה שההריון יגיע. לא ברור איך אבל הוא יגיע. קבלי
ענק להתאוששות מהירה. שבת שלום,ג'וד.

lilushli

New member
כל כך מבינה

לא יודעת למה ציפיתי
כל כך מבינה
גם לי החודש המכשפה אחרה לבוא אבל אצלי מעולם זה לא קרה טבעי ובכל זאת כל איחור ולו של יום אחד מפתח אצלי ציפיות שאולי הפעם התרחש לו הנס. אבל צר לי לאכזב שום ציפיות ושום נס והפעם אנחנו הולכים על טיפול ארוך מאוד קבלתי את הדק המפורסם ואני כל כך שונאת אותו אבל אין לי ברירה ועד שאתחיל את הטיפול יש לי עוד המון זמן אז אני בהמתנה. מאחלת לכולנו סוף שבוע נעים.

רחל5

New member
התחלתי לכתוב לך תגובה לפני כמה ימים

לא יודעת למה ציפיתי
התחלתי לכתוב לך תגובה לפני כמה ימים
אבל לא הספקתי לגמור, אז אני מתחילה עכשיו שוב. גם אני מצפה תמיד, בכל חודש, בכל מצב. גם בחודש שבעלי בחו"ל ביום הביוץ שלי (כמו החודש. יש סיכוי קלוש להריון אצל זוגות נורמאלים, אבל לא עם בעית זרע כמו שלנו!) חברה שלי, שהתגרשה אחרי כמה חודשי נישואין בהם ניסתה להרות, סיפרה לי, שאפילו עכשיו, כשאין לה שום בן זוג, היא מצטערת מדי חודש בחודשו כשהיא מקבלת מחזור. היא יודעת ששום רוח קודש לא תפקוד אותה, ובכל זאת ממשיכה להתאכזב כל פעם מחדש. זה כפי הנראה הטבע הנשי. מקווה שהדלקת בגיד כבר עברה ולא כואבת. לפחות זה. ואם לא בפסק הזמן - שיצליח לפחות הטיפול עצמו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה