לא יודעת למה?

suzan29

New member
לא יודעת למה?

אני לא רוצה ילדים ואנשים לא מבינים את זה שאני לא רוצה אבל באמת אני לא רוצה אין בי רגש אימהי אין לי התלהבות להביא ילד לעולם עזבו שאני כל הזמן חושבת שהעולם יותר מידי אכזרי בשביל כל יצור שחי בו אבל אני לא יודעת למה אני לא רוצה ילדים אני גם לא מתלהבת מתינוקות נגיד תראו לי גור כלבים אני מה זה יתלהב אבל תראו לי תינוק שום דבר לא מתלהבת בקיצור למה אנשים לא מבינים ?

karnity

New member
לילה טוב...../images/Emo29.gif

למה אנשים לא מבינים? זו אחת השאלות שכל אחת מאיתנו שואלת את עצמה ... למה קשה לאחרים להבין תפיסת עולם אחרת? שונה משלהם? למה הם לא מסוגלים לקבל זאת בהבנה? אני מזמינה אותך לקרוא בדפי הפורום, במאמרים ולהצטרף אלינו...

Ella5

New member
אנשים לא מבינים כי...

מאחר ואני היחידה שערה , אז אני יענה, יש מין נורמה חברתית שאומרת שייש איזה שהוא מסלול בחיים - שהוא - אתה נולד, גדל,תיכון, צבא, אולי טיול ,אולי לימודים ואז עצם מהות הקיום שלנו הוא להתרבות ולהשאיר איזה שהוא חותם בעולם. אז מה אם אנשים לא מבינים את זה? אנשים גם לא מבינים הומואים ולסביות , ונשים (לא כולן) לא מבינות מה הבעלים שלהן מוצאים בספורט, במכוניות שלהם, וגברים לא מבינים מה הנשים שלהם מוצאים באופרות סבון או בשופינג. וכמו ישראלים טובים, תמיד יהיה לנו ביקורת על אחרים , רק לא על עצמנו, ואל תנסי אפילו להסביר את המניעים שלך - כי אף פעם לא תסיימי ותמיד תגיע/יגיע מישהו שיודע "יותר טוב" ממך , למה את צריכה לעשות ככה או אחרת וזה לא קשור רק להבאת ילדים, אלא על כל נושא שבעולם. אף אחת/אחד לא חייב הסבר על החלטות שהוא עושה בחיים. אני מאחלת לך בהצלחה

I s t a r

New member
אבל למה חייבת להיות סיבה???

האם אנשים שכן רוצים ילדים מטידים את עצמם בשאלה: למה אני רוצה ילדים??? האם הם בכלל מוכנים לענות לשאלה הזו בכנות?? למה בעצם לא ללכת עם התחושות הטבעיות שלנו, אלה שעמוק עמוק אומרות לנו מה נכון לנו ומה לא. אם יש לנו רציעה חזקה ממשהו, פחד לא ברור, תחושה שזה מאוד מאוד לא טוב לנו- תמדי אפשר לגשת למטפל ולדבר על כך- אבל האם אנחנו באמת צריכים להצטדק ? להבין מיליון אחוז? ואם זה פשוט -כי ככה זה? חלק באים עם נטיה טבעית להורות וחלק באים עם נטיה טבעית לאי הורות, למה הם חייבים להיות שונים? חלקינו באים עם נטיה טבעית,מובנת ו"הגיונית" להימשך לבני המים השני. אבל חלקינו באים עם נטיה אחרת, להימשך לבני מינינו. למה? ככה. כל אחד והגלגול שלו. האם סוג איד לגיטימי יותר מהאחר? לא. אנשים לא צריכים להבין, ואם הם ירצו- הם יפעילו את מוחם ורגשותיהם ויבינו.

I s t a r

New member
שיחזור../images/Emo122.gif

האם אנשים שכן רוצים ילדים מטרידים את עצמם בשאלה: למה אני רוצה ילדים??? האם הם בכלל מוכנים לענות לשאלה הזו בכנות?? למה בעצם לא ללכת עם התחושות הטבעיות שלנו, אלה שעמוק עמוק אומרות לנו מה נכון לנו ומה לא. אם יש לנו רתיעה חזקה ממשהו, פחד לא ברור, תחושה שזה מאוד מאוד לא טוב לנו- תמדי אפשר לגשת למטפל ולדבר על כך- אבל האם אנחנו באמת צריכים להצטדק ? להבין מיליון אחוז? ואם זה פשוט -כי ככה זה? חלק באים עם נטיה טבעית להורות וחלק באים עם נטיה טבעית לאי הורות, למה הם חייבים להיות שונים? חלקינו באים עם נטיה טבעית,מובנת ו"הגיונית" להימשך לבני המין השני. אבל חלקינו באים עם נטיה אחרת, להימשך לבני מינינו. למה? ככה. כל אחד והגלגול שלו. האם סוג אחד לגיטימי יותר מהאחר? לא. אנשים לא צריכים להבין, ואם הם ירצו- הם יפעילו את מוחם ורגשותיהם ויבינו.

אהבתי

אהבתי את "האם סוג איד לגיטימי יותר מהאחר"...
לדעתי את ממש לא צריכה לעשות שיחזורים, יש לך סה"כ טעויות הקלדה, כמו לכל מי שכותב פה וזה ממש בסדר. את לגמרי ברורה.

מירית31

New member
אני כל כך מסכימה איתך

מזדהה איתך בכל מילה. אנשים החברה לא מסוגלים להבין שאמהות זה לא רגש מולד. אני חופרת בעצמי וחופרת ובאמת באמת שאלוהים יסלח לי אין לי שום צורך אימהי או כמיהה כלשהי לילד. הבעיה היא שמסתכלים עלייך בצורה חריגה ולא מבינים את זה. תינוקות לא עושים לי את זה ומקסימום אחרי 5 דקות אני מאבדת עיניין ושלא יספרו לי שאם לי יהיה תינוק זה יהיה אחרת, כי זה לא. אני לא אשתנה ואם יהיה לי ילד ברור שאוהב אותו אבל זה כל כך בדיוני בשבילי עד שלפעמים אני באמת חושבת שמשהו לא בסדר אצלי. לצערי החברה כל כך משפיעה .

למעלה