לא יודעת למי לשלוח את זה...

לא יודעת למי לשלוח את זה...

לפעמים אני שואלת את עצמי עד מתי עוד כמה מכות ינחתו עלי עד מתי יעמוד לי הכוח ויש לילות בהם אני מבקשת את נפשי למות מפחד הבוקר שיביא עוד בשורה רעה עוד מכה אני רוצה לצרוח וקולי לא נשמע המחנק בגרון כבר הפך לחלק ממני נשימות שטוחות אין דמעות אין קול אין כוח מושיטה יד לעזרה אין מי שיושיט חזרה כל כך לבד עם החושך הזה.. נשבר לי נגמר לי די לי ........

ה מוזה

New member
את שם..שבוכה בשקט ללא דמעות בחושך

המילים שלי ..הן רק מילים על מסך קר ולבן אבל הלב שלי ..כל כך מבין את מה שרשמת .. את כל מה שנכתב גם בין השורות .. אין כוח יותר למסע ההשרדות .. לאחוז חזק כדי לצוף מעל הגלים שמאיימים להטביע .. הנפש עייפה ממאבק יום יומי ..רוצה יד שתאחז ותמשה אותנו לחוף מבטחים ואת האופק ...לא רואים .. חמודה ..תחזיקי ,תחזיקי חזק ..עוד יבואו ימים טובים הבוקר יעלה ..האור יביא עימו בשורות טובות .. רק ..לנשום עמוק ולעבור את הגל הקשה הזה .. לא לעזוב..לא לנטוש..לא להשבר .. תנשמי עמוק ..עוד יגיעו ימים טובים ובשורות משמחות ואת זה אני מאחלת ,מתפללת , מקווה ומייחלת לך ולי ולכולנו . ימים של שקט - ימים של רגיעה - ימים של ביטחון - ימים של פריחה .

tairon

New member
ואני יודע למי אני שולח את זה../images/Emo24.gif

היו פעם קבוצת חכמים ישבו במין מעגל הם והזקנקנים הלבנים שלהם.. הם לא ממש ידעו אבל המילים שאז הם שחררו שם במעגל הכריעו גורלות.. הם אמרו צרות באות בצרורות.. לא חושב שהיה להם מושג מחרוזי לשון זה סתם שהם החליטו שצרה אחת משמעות הדבר בדידות לצרה אז יאללה נספק לה חברה עם כבר צרות אז בצרורות.. עכשיו תתקרבי כי אני רוצה ללחוש לך משו.. אני מכיר כמה חבר´ה שהוציאו חוזה על הזקנים ההם מהמעגל.. כי מיד אחרי האמירה הם נעלמו.. בינינו כולנו היינו רוצות שדווקא הזקנים החכמים ישארו והצרות הן אלו שתעלמנה.. אבל רצונות לחוד ומעשים תאכלס בשטח גם לחוד.. אוקי עד כאן קצת הומור עכשיו לרצינות (נשבע לך קשה לי הרצינות) אבל.. אבל.. תראי קשה לך לנשום יש מחנק לא קל.. מכל הכיוונים יש התרחשויות.. לאט לאט.. תנשמי לאט..ותתחילי מהקשה לקל או ההפך.. כל יום להתמודד עם דבר אחר.. לאט לאט עד שהשולחן יתנקה.. אני לא רוצה להיות בנאלי שרמנטי אינטלגנט.. הצרות הללו בסוף נגמרות אני בטוח ולמעלה מזה שיש אנשים שאוהבים אותך צרות או לא צרות.. ותאמיני שתתחילי יהיה מי שיתן תמיכה במילה ביד או בכל דרך אחרת.... חיבוק גדול .. מה זה גדול ענקי לך...

למעלה