תודה.החלמה מהירה סופה.
מקוה שתהני מהשהייה בבית כמוני כשחליתי.
מתחיל להיות לי כבר לא נעים שלכולם חוץ ממני יש חוויות מהקורונה.אבל אני, בין בום לבום, גיליתי שצורפתי, בעל כרחי, למועדון המפוקפק של חולי הקורונה.
הקהל מתבקש לשלוח צוות הווי ובידור לרומם את מצב הרוח.
לא חייבים כולם ביחד..
שיהיה ערב שקט ויום שקט ושבוע שקט וכו
נ.ב: מה קורה עם תשעה באב? דוחים עוד?
תודה.מתחיל להיות לי כבר לא נעים שלכולם חוץ ממני יש חוויות מהקורונה.
מאחל לך שתעבור לך בקלות וזמז"ג.
אבל אני, בין בום לבום, גיליתי שצורפתי, בעל כרחי, למועדון המפוקפק של חולי הקורונה.
לא חייבים כולם ביחד..
כמה אפשר לשבת או לשכב, הא?הרבה בריאות סופי. ומעט בומים
חסר ספרים? נטפליקס?
בשביל מה את צריכה את בדיחות הקרש שלי?
אם את משתוקקת לעמוד....(זומבה מול היוטיוב?) אשרייך וזכית כנראה בוריאנט. מהקליםכמה אפשר לשבת או לשכב, הא?
בדיחות אפשר לשמוע גם בעמידה.
אבל אם לא, אז לא.
תודה
על זה אומרים בכפר שלנו: איענע זכייה.אם את משתוקקת לעמוד....(זומבה מול היוטיוב?) אשרייך וזכית כנראה בוריאנט. מהקלים
תרגישי טוב!
אוי לזכיה שכזו... אבל תודה.אם את משתוקקת לעמוד....(זומבה מול היוטיוב?) אשרייך וזכית כנראה בוריאנט. מהקלים
תרגישי טוב!
הנכד המתוק שלי חגג, או ליתר דיוק, נחגג יום הולדת גיל 4. בהיות אביו, שומר מצוות, קל אבל תטשעה בוב [כך מבטאים ביידיש תשעה באב] יש לכבר [אבל מותר לשנוא את האכנזים, לגדף את התלאביבים, לרצות לרצוח אחרים] לא נחגג יום הולדתו.אבל אני, בין בום לבום, גיליתי שצורפתי, בעל כרחי, למועדון המפוקפק של חולי הקורונה.
לא חייבים כולם ביחד..
מזל טוב לחוגג.הנכד המתוק שלי חגג, או ליתר דיוק, נחגג יום הולדת גיל 4. בהיות אביו, שומר מצוות, קל אבל תטשעה בוב [כך מבטאים ביידיש תשעה באב] יש לכבר [אבל מותר לשנוא את האכנזים, לגדף את התלאביבים, לרצות לרצוח אחרים] לא נחגג יום הולדתו.
אמ-מה, הוא היה אצלנו, אז ביום שני שלפנו סיקוק יפה, אמו שלחה עוגת שוקולד, וחגגנו.
בני הדודה שלו, תאומים, חטפו קריזה - אבל לא הזמנת אותנו.... חבל לך, לא תקבל מתנה!!
ולגבי הקורונה - ארבעה חיסונים, אחר כך 5 ימים קלים של קורונה מנשוא, וזהו.
האמת?החלמה מהירה.
הבת הקטנה שלי חוטפת את זה כל הזמן. מרגישה לא טוב, נבדקת כי יש ילדים וזה - חיובית לקורונה.
מבלה יומיים שלושה בחדר, מחלימה.
אחרי כמה זמן שוב. מרגישה לא טוב, נבדקת - קורונה. 3 ימים ומחלימה.
למרות שהיא צמודה לאינספור ילדים אף אחד לא נדבק.
לא יודע מה להגיד על זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.