לא יודעת מה המשמעות של זה

לא יודעת מה המשמעות של זה

כבר כשבועיים שהבת שלי מגלה ענין מוגזם בחזה שלי. צובטת כל הזמן, מרביצה, מחפשת לצבוט את הפטמות ולפעמים גם נושכת. אני מנסה להסביר לה שזה נורא כואב לי ושכך לא מתנהגים אבל היא בשלה. אני גם צועקת כשהיא מאד מכאיבה לי. אני לא יודעת מה המשמעות של זה. רעיון? להתראות ושבת שלום

זהבה נ

New member
שיריתה המקורית, שלום וחג שמח

אז יש לי רעיון ואני חושבת שהוא יהיה מקורי אולי עבורכם. תנסי לרכוש לה מין כדור קטן שילדים כל הזמן מתעסקים איתו וצובטים ומועכים אותו, יש להשיג את זה בכל חנות צעצועים ואתמול ראיתי משהו באותו הסיגנון בחנות של בית חולים, משתמשים בזה בעיקר לריפויי בעיסוק. אולי זה יענה לה על הצורך ליצבוט. זה מאוד לא נעים ואני מאוד מבינה את המצוקה שלך סביב הנושא. אבל אין לך הרבה מה להפסיד לכל היותר קנית לה עוד צעצוע. שימי לב, מאוד חשוב שתקפידי על כדור מסיבי בכדי שאם היא תחליט לנשוך אותו אז שלא יגרם אסון. חג שמח לכם,

Diana M

New member
שיריתה איני זוכרת האם סיפרת בת

כמה ביתך, האם יתכן כי היא בתחילת גיל ההתבגרות וגופה מתחיל להשתנות?

היא בת שבע וחצי, מיניאטורית

ונראית מאד קטנה לגילה. וזהבה, באיזה כדור בדיוק מדובר, יש לו שם? בכל אופן תודה.

Diana M

New member
אם כך זה כנראה לא הכיוון.

כן הייתי מתייעצת עם הפסיכולוגית בבית הספר בעיקר אם מדובר בתופעה חדשה אשר לא היתה קיימת בעבר. אם תבחרי להתייעץ אשמח לשמוע מה אמרו לך.

זהבה נ

New member
שיריתה אני לא יודעת אם יש לזה שם

זה מין כדור כזה בגודל של כדור "טניס" אבל ללא שיער צהוב, בדרך כלל הוא חלק וציבעוני ,ביחס לכדור טניס הוא כבד, יש בכמה צבעים, כל מרפאה בעיסוק יודעת אם יש לזה שם. זה ממולא בחול אני חושבת ואפשר ליצבוט את כמה שרוצים, כבר הזכרתי קודם שמשתמשים בזה לריפויי בעיסוק. תנסי לחפש בחנויות צעצועים ואם לא תצליחי אז אצל מרפאות בעיסוק תתעניני. בהצלחה,

למעלה