לא יודעת מה לחשוב

אפרת**

New member
לא יודעת מה לחשוב ../images/Emo12.gif

הפוטוקול שלי שוב כולל (כפי שחשבתי לפני כמה ימים....) יום רווח בין הסיום של הגונל F לכוריגון. לא יודעת, אבל זה ממש מטריד אותי. לא שלמה עם זה. בפעם הקודמת היה לי פרוטוקול כזה - ולא ממש צמח ממנו משהו מוצלח במיוחד. האמת שמצד אחד אני די שמחה- כי יש משהו כמו 14 זקיקים בגודל די אחיד יחסית 16-20. שזה נחמד. מצד שני היום רווח הזה מטריד אותי. אולי הם יאבדו מהחיוניות שלהם אם הם לא יפגשו עוד פולס של הורמונים? לא יודעת אם לשמוח או לבכות מזה... בנתיים אני רק עצובה כל היום
איו לי כח לעוד הפריות פשוט נגמר הכח. אפרת

עמית@

New member
אפרת,

רמת ההורמונים גם ככה גבוהה אני מאמינה שהם לא יפלו, הנתונים דוקא נשמעים טוב, רצוי מאוד שיהיו זקיקים אחידים ויפים. בקשר לזה שנגמר הכוח, עוד מעט זה יהיה מאחורייך. בתקווה שלתמיד

הרמוניה

New member
שולחת לך קצת כוח ../images/Emo101.gif

אני לא ממש יודעת מה לענות לך על השאלה אבל נורא מקווה שהפעם זה ילך -עד הסוף הטוב הרמוניה

yaelhul

New member
אפרת, גם בהזרעות וגם בהפריה האחרונה

היה לי "יום ללא הורמונים" לפני הכוריגון. ביום הזה עדיין מושפעים הזקיקים מההומונים שקיבלת עד אז (לגוף לוקח זמן להתנקות מהם) והזקיקים עוד גדלים ומתפתחים עד ההזרעה / שאיבה. זה לא משהו שיגרום להם לאבד את הסומק בלחיים. הסירי דאגות מראשך והכניסי אמונה ותקווה לילבך דרלינג. יהיה הכי טוב שאפשר. לו רק ידענו מתי.... אני מקווה שבשבילך זה יהיה בעוד שבועיים וחצי. ב ה צ ל ח ה יעל

מרב.

New member
אפרתה,

זה ברור שנגמר לך הכוח, זה ברור גם שזה ההורמונים
אין דבר יקירה, את באמצע הדרך לבטא, הלוואי שהפעם תהיה הפעם. אל תדאגי בקשר לזקיקים- אני בטוחה שזה הזמן שבו הגוף נח. אני גם לא בטוחה שהזרקה של עוד יום תשנה משהו, והרי ההורמונים משפיעים ליממה, הם לא נמוגים ישר אחרי ה-US (אם כי זו בפירוש ההרגשה...) שיהיה בהצלחה, אפרתה, מצב הרוח הטוב עוד מעט יבוא, ועימו גם האופטימיות והתקווה והאמונה...
מרב

יעל@

New member
זה בסדר גמור

הרבה פעמים עושים את זה כדי לאזן את רמות ההורמונים. לא לחשוש, ותתני קצת קרדיט לרופא שלך. יעל

אפרת**

New member
נרגעתי קצת... ../images/Emo13.gif

דיברתי עם הרופאה שלי קודם. ה- E-2 שלי קצת גבוה ולכן באמת לא כל כך מומלץ לקחת כלום היום. היא אומרת שהטיפול הזה נראה יותר טוב מהקודמים שהיו לי וזה קצת מעודד אותי. שלפחות עכשיו יש קצת ידע מה הפרוטוקול הממולץ. סוף סוף... אולי יש סיכוי שככה בלי לשים לב זה עוד יעבוד...
אפרתוש. שקצת נרגעה. והמצבי רוח שלה ביומיים האחרונים משתנים מצד לצד... כמו יום ולילה. ומקוה שהיא לא מבלבלת את המח פה לכל העולם.

רומי 007

New member
אפרתי יש לך

כמות מקסימה של זקיקים וגדלים מצויינים. אני לא מבינה ממה את מוטרדת: ביומיים שעוברים עד לשאיבה הם גדלים בערכים של1 או 2 בערך מה שיהפוך אותם ל 17-21 או 18-22 וזה ממש אופטימלי. אל תדאגי - בלי הכוריגון את אפילו לא מתחילה לבייץ לבד כי את תחת דיכוי. הרופא שלי הסביר לי שגם אם מגיעים ל24 זה בסדר. לא נראה לי שיש כשל בפרוטוקול אלא שבפעם הקודמת (וזו שלפניה) זה פשוט סתם לא הצליח, כמו שקורה לכולנו. הכי קשה זה כשאנחנו נופלים בשלב ה90%. כלומר הגענו לשאיבה ולהחזרה והכל היה בסדר ובכל זאת לא נקלט. ואני לא צריכה לספר לך, אני זוכרת אותך "מלפני החופש הגדול". אנחנו ביחד כאן. אבל עדיין, לא להצליח בשלב זה זה יותר טוב מאשר שהכל מופסק בהתחלה או באמצע. לכן - אל תחששי, תהיי אופטימית, אני מחזיקה לך אצבעות. זה יצליח, בפעם הזו ואם חלילה לא בזו אז בפעם הבאה. אל תשברי. מגיע לך להיות אמא ומהר. תחזיקי מעמד ואל תכניסי לך לראש שאת מתייאשת. בטח לא בשלב הזה של הטיפול.

למעלה