לא יודעת מה לעשות או למי לפנות

לא יודעת מה לעשות או למי לפנות

היתי מעורבת בתאונת דרכים יחד עם בעלי אמנם יצאנו בסדר אבל היו לנו כאבים והלכנו למיון אנחנו באמת לא יודעים מה עושים ולמי פונים אנחנו לא כל כך מכירים עורכי דין ולא אנשים שתובעים כל הזמן מה עושים

מה עושים ואיך

א. מטפלים בכל בעיה רפואית שתצוץ, גם אם נראית הכי איזוטרית. בכל בעיה יש לפנות לפחות לרופא המשפחה. ב. אוספים את כל הקבלות שיצטברו בגין הטיפולים הרפואיים, נסיעות לטיפולים, אביזרים רפואיים (אם יידרשו). ג. דואגים לקבל אישור מהמשטרה אודות התאונה. את האישור רצוי להעביר לבית החולים, על מנת שביה"ח יגבה את התשלום עבור הטיפול שקיבלתם, מחברת הביטוח. ד. שומרים העתק מתעודת ביטוח חובה של הרכב. ה. פונים לעו"ד העוסק בנזקי גוף. שאלו חברים, מכרים ובני משפחה - היום לכל אחד כמעט יש עו"ד במשפחה או שהוא מכיר עו"ד. לחילופין, חפשו באינטרנט (למשל ב-google.co.il) "עורכי דין נזקי גוף תאונות דרכים" או באתר לשכת עורכי הדין www.israelbar.org.il ב"ספר עורכי הדין" תחת ההתמחות "נזיקין". ו. ערכי חיפוש בפורום. השאלה נשאלה רבות וקיבלה לא מעט תשובות. בהצלחה והרבה בריאות.

והכי טוב

שלום רב, יש כל כך הרבה עורכי דין היום, גם כאלה שמציגים עצמם עוסקים בתחום. רצוי לא לשלוף שמות מהאינטרנט, אלא הכי טוב לקבל המלצות על עורך דין, לפני שניגשים ליעוץ. בד"כ, תופתעי לדעת, שאנשים שאת מכירה, היה להם ניסיון עם תאונה, ויש להם, דבר חיובי או שלילי להגיד על עורך דין שנתקלו בו או ששמעו עליו. בברכה,

עוד שאלה אם אפשר

מה דעתך על עו"ד שפונים אליי במסרים אישיים. האם זה רציני? כדאי לגשת? אני ממש לא יודעת מה לעשות

פניות יזומות לייצוג

שלום שוב, קשה לי מאוד לענות על השאלה. אני לא יודעת באיזה סגנון פנו אליך, אישי, או בפורמט שמופץ להרבה אנשים. וגם אין לי איך להגיב על זה. מציאת עו"ד היא לא עניין מסובך, אבל מציאת עו"ד טוב, היא יותר קשה. תנסי להעזר בהמלצות מאנשים. תבררי, אם העו"ד ידוע כמומחה בתחום. מצטערת שאין באפשרותי לעזור יותר. בברכה,

../images/Emo207.gifלגבי עו"ד גוהר את גוהר.

שלום לכולם גל חפצה בי אותה שאלה, איך למצוא עו"ד טוב ואמין... עכשיו שמעתי על משרד עורכי דין המתמחים התאונות דרכים וכו'. אגב שם המשרד הוא גוהר את גוהר, מנהריה. לשאלתי האם המשרד הזה מומלץ? האם הם אמינים? למשהו פה יש אולי ניסיון איתם? תודה!

סתיואדם

New member
פניות יזומות

גופים שונים למעשה 3 גופים בישראל עוסקים במתן עזרה לניפגעי תאונות דרכים ונזיקין 3 הגופים האלו עושים כמו כול חברה שיווקית עבודה יזומה של טלמרקטינינג - טלמיטינינג - ווובטרייס בדרך כלל בשל היות חברות אלו חברות מסחריות שרווח הינו פקטור משמעותי הם יפנו אותך לעו"ד דין מומחים בתחום מאחר והרווח שלהם נובע מסיון טוב ונכון במחינתך של התיק במשפט ....בין עם בפשרה ( שחייבת להיות מוסכמת עליך) ובין עם בפסק דין החברות האלו אינן עוסקות ביעוץ משפטי !!! אלא בעזרה בתחום המידע ובתחום המימון עד לרגע התביעה .... חבל שעו"ד מפחדים מחברות כאלו מבחינת בוא נהרוג את השליח ....החדשות הרעות ימותו איתו

המלצות

קשה לדעת איך לאתר עורך דין טוב ואמין. ג'והאר את ג'והאר הוא משרד ידוע, אבל יש עוד משרדים רבים שנחשבים טובים, ויש אחרים שלא נחשבים והם עדיין רצינים ומקצועיים....

זה שהמשרד ידוע זה טוב ויפה להם.

אבל האם זה משרד אמין ומומלץ? אם משהו פה היה לקוח אצלם, בבקשה שתפו איך המשרד הזה. תודה.

אני רוצה לומר שאם יש לביטוח ישיר זה

בנושא זה אני מבוטחת שלהם וקיבלתי יעוץ משפטי בחינם ממש עזרו לי מגיע להם קרדיט בעניין זה

למעלה