לא יודעת מה לעשות איתך

לא יודעת מה לעשות איתך

לפעמים אני חושבת שאם רק תיתן לי להגיד לך מה אני מרגישה, אם רק תדע מה עובר עלי בגללך, בלילות, כשאני לא ישנה, ביום עבודה כשפתאום אני מתנתקת מהכל וחושבת עליך, בדייט שסופו ידוע מראש עם מישהו אחר, אם רק תדע הכל יסתדר , נכון? אבל לא, כל כך שאני אוהב אותך יותר תהיה יותר רחוק ממני ולהפך, אם אני אתרחק תרצה אותי קרובה. היה לנו רע ביחד , רע לתפארת כמו שאומר שיר אחד שמזכיר לי אותך, אחד מרבים. אתה כל כך לא מתאים לי, כל כך שונה - הפוך. ואתה כל מה שאני רוצה, אל תשאל אותי למה אני אוהבת אותך כששאלת לא הייתה לי תשובה. זה לא היופי שלך המדהים בעיני שמופיע לי בחלומות. זה לא האופי שלך שגורם לי לסבול כל פעם מחדש נדבקת בדיכאון שלך, משפטים בני מילה אחת שגורמים לי לדבר אל עצמי ולהרגיש שאתה לא מקשיב. לא יודעת, לא יודעת למה. אם תחזור אלי? הכל יחזור , כל הכאב , ההעלמויות שלך בלי להסביר, הנסיון להבין למה אתה חוסם ממני את עצמך, למה יש בנינו קיר בלתי עביר למה אתה לא משתף אותי בחייך. ושוב זה יגמר בלי סיום ושוב אני אתחנם אליך " תגיד שאתה לא רוצה, תגיד שאתה לא רוצה להיות איתי!!" ושוב תסרב ותגיד לי " אני רוצה אבל לא יכול" בלי להסביר ובלי לתת סוף לסיפור. אני לא יכולה איתך ולא יכולה בלעדייך לא יודעת מה לעשות איתך, עדין רוצה אותך לידי.

Neomi Dyllen

New member
דבר אחד קטן

תיארת כמעט אחד לאחד את ההתנהגות של החבר שלי לשעבר,גם אני מנסה להבין ולא מצליחה וגם אצלי כשהתקרבתי הוא הייה מתרחק וכשהתרחקתי הוא הייה רץ אחרי,עם אנשים כאלו יש רק דרך אחת:לחתוך עניינים ומה שיותר מהר יותר טוב,הוא לא ישתנה ואת רק תסבלי אם תמשיכי איתו. גם אני ניסיתי לסיים ענינים במכתב שכן נשלח והוא הבין מזה שאני מעוניינת בו עדיין והעניין נמתח על פני שנה שלמה,אני כבר יודעת שהגבר שהייתי איתו לא מסוגל לאהוב אף אחד מלבד עצמו וגם הקשר הקודם שלו בן 7 השנים שהוא מספר עליו בגאווה לא הייה שונה,יש אנשים שאפשר לאהוב אותם מאד אבל מוטב יהייה לך בלעדיו,סיימי את הענין עם עצמך ובתוכך ותמצאי לך אדם אוהב שיהייה ראוי לך.

למעלה