לא יודעת מה לעשות,אשמח לעצות.

Orlene

New member
לא יודעת מה לעשות,אשמח לעצות.

בת 24...
מאז שהתשתחררתי מהצבא לא מוצא את עצמי בכלל. עבודות זמניות,התחלתי 2 קורסים שונים ועזבתי. פשוט מרגישה שלא הולך לי ושורפת זמן. וגם לא חסכתי בכלל,הכל בזבזתי מה שהרווחתי בעבודות הזמניות. מרגישה מאוד תקועה בחיים כרגע. אני לא רואה את עצמי כרגע הולכת ללמוד משהו.
רוצה לעבוד איזה שנה,לחסוך כסף,ואז אראה מה רוצה לעשות...יש לי מלא תכנונים פשוט. וצריך כסף. רוצה רישיון,להיות עצמאית אולי להשכיר דירה ובכללי לכלכל את עצמי לא להיות תלויה בהורים....
מחפשת פה בצפון עבודה,אבטחה או משהו בסגנון,יש הרבה שירות לקוחות ומכירה אבל עבדתי בחברה כזו והיה לי נורא קשה,אז לא בטוחה עד כמה כדאי לנסות שוב.

ראיתי מודעה באתר דרושים באילת...לעבוד שם...אבטחה\מלצרות ומגורים.
אני מאוד מתלבטת
אני לא עצמאית בשיט,אולי זו הדרך שלי להיות כזאת? ללכת לעבוד שם,מגורים זה דרך העבודה שם....ושם בטוח אני אחסוך כסף.
הבעיה שאני אלך לשם לבד.. ומפחדת מהלבד הזה,למרות שאין לי בעיה עם זה. אבל בכל זאת...
מצד שני כרגע שוב דבר לא משאיר אותי פה,לא טוב לי בכלל,אין לי עבודה,אין לי זוגיות או משהו שכובל אותי לפה אולי זו הדרך שלי להצליח שם ולחסוך ???
הייתם עושים את זה?
נוסעים לבד לגמרי לעבוד?
יש בזה משהו שבא לי ללכת על זה. [כי אופציית לעבוד בחול אין מצב. אין לי בכלל אומץ] ומצד שני לא יודעת..
מה עושים?? אני כבר כמה חודשים מובטלת ולא מוצאת פה כלום.
מדכא מאוד

Cow23

New member
כן הייתי עושה

ואפילו יש לי חבר ואני עדיין חושבת על זה.
נראה לי כיף
תחפשי מקום בלי התחייבות

אני בדרכי לים המלח

אמנם מועדפת, אבל זו הזדמנות לצאת מהבית, להצליח לחסוך(אם את מהטיפוסים שקל להם) ולהשתחרר קצת ממה שמוכר..

einat162

New member

אני אומרת- אם יש לך אומץ- לכי לעבוד באילת : להרוויח כסף, חוויה בפני עצמה, סה"כ לעבוד בעבודה שהיא עם עוד חבר'ה צעירים, עצמאות וחופש (ממש לקפוץ למים מהבחינה הזאת).

השאלה הגדולה אם זה מתאים לך, ופה אני לאו דווקא מדברת על עניין העצמאות והלבד- זאת עבודה קשה, פיזית ומנטלית (אופי ושעות העבודה, אופי הלקוחות הישראלים- למרות שלא רק), ומדובר על עבודה עם התחייבות (אישית- לעבור למקום די רחוק גם אם זמנית, ומול המעסיק- אם דורש תקופה מסויימת- או קנס על עזיבה).

בגלל שכתבת שאת מהצפון- אני מאמינה שהיצע העבודות הוא יותר מוגבל מהמרכז, אז זה אומנם קפיצה "קיצונית", אבל אני אומרת לכי על זה.

Orlene

New member
טוב,קבעתי ראיון ליום ראשון...

זה אומר שבשבת אני כבר על האוטובוס בדרכי לאילת..
יש לי עד ראשון באמת לחשוב על זה טוב.
מצד אחד שאני חושבת על כמה טוב זה יכול לעשות לי אני מתרגשת,מצד שני מפחדת להתאכזב.
אבל חייבת את זה לעצמי... מרגישה שאני נובלת פה. לא טוב לי. לא מוצאת את עצמי. ומתנחמת באכילה שעושה לי יותר רע.
זה צעד קיצוני,אבל לכמה כבר זמן אני אסע....חצי שנה-שנה....אלא אם כן ממש אתאהב במקום לא שוללת

גילושיט

New member
לכי על זה

זה חתיכת חוויה, מבטיחה לך שלא תצטערי.
(ואם כן - תמיד אפשר לקום ולעזוב ולחזור הביתה.. לא קרה כלום) בהצלחה!

spaysi8

New member
כמו כולם, גם אני בעד

מכירה אנשים שהיו ומאוד נהנו,
זו ממש חוויה בעיקר למי שלא סגור על עצמו במילא..

BigBadWolf

Member
כתבת שאת לא רוצה ללמוד. למה?

אני חושב שהדבר לעשות כדי לצאת ממעגל אי-הוודאות הוא להחליט על כיוון שמעניין אותך וללכת ללמוד. משם כבר תתחילי קריירה ואז הכל יותר פשוט.

kfxz

New member
באילת מאוד קשה לחסוך

אם את רוצה לצאת מהבית ולחסוך, עדיף לך כבר לעבוד במלונאות בים המלח. באילת כל הזמן יוצאים לבילויים עם החבר'ה מהעבודה, ואם לא אני חושב שמאוד קשה להתחבר. אבל תנסי, אין לך מה להפסיד.

rebecca121

New member
לא ללכת

אם המטרה שלך להרוויח כסף ולחסוך אז לא..
לא מרוויחים הרבה בעסקי המלונאות...מניסיון (עשיתי עבודה מועדפת)
בטח שלא באילת שרוב החברים שלי שחזרו משם שרפו הכל.

אם המטרה היא להכיר אנשים ולחוות את החוויה של העבודה והמגורים ביחד אז בהחלט ממליצה..

למעלה